toprağım biraz abartmış ama haklı olduğu yanı var. bende avrupa silah hastasıyım ama elimde nemi var şu an cesa ve stoeger yarı otolar var yerli silahlarımızda saçma ayırıcılığı ve yakıcılığı gayet iyi ben her türlü dünya devini kullandım avlandım test ettim benelli vinci, browning fusion evolve, beretta ,303, s100, a400, 391 urika, bunların içinde 391 urikadan memnun kaldım evet ama soğukta ördek avında stoeger berettayı ezdi geçti. stoegerle vurduğum mesafeler ve avın ölüşü müthişti. avrupa silahlarda evet kalite daha iyi estetik tasarım harika teknolojiyi müthiş kullanıyorlar bizde bunlar yok. adamlar reklam yapmasını biliyor ilk başta malın %80 reklam abi izle bu dev firmaların reklamlarını zaten mest olursun bende alcam dersin amaçta bu zaten, bende aynen böğle oldu:))
browning b725 bi reklam arkasını izledim reklam çekim aşamasını izledim sizde izlerseniz hak vericeksiniz adamlar ne uğraşıyor ne emek ne para harcıyor sonunda ama aklını başından alıyor. (how the newcitori 725 commericial was filmed ) yaz bunu izle mesela bizde yok abi böğle şeyler kimse uğraşmıyor. yoksa yerli silahlarımız güzel yani ama beretta a300 outlander iyi bi tercih fiyat iyi diğer modellere göre, performans iyi paran varsa dicek bişey yok pek.