Gönderen Konu: HUĞLU YENİ 401 KİNETİK YENİSİYLE DEĞİŞTİRİLDİ...  (Okunma sayısı 35434 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan KARAŞAHİN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: HUĞLU YENİ 401 KİNETİK ARIZASI..
« Yanıtla #25 : 12 Eylül 2012, 16:03:40 »
Emin abi olaya müdahil olup bu konuyla ilgili bana yardım edeceğini ve sorunu en kısa zamanda çözeceğini söylemiştir.kendisinede çok teşekkür ederim
Hakan Karaşahin
1982 MUĞLA

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
    • Sulusaray Kasabası Resmi Web Sitesi
Ynt: HUĞLU YENİ 401 KİNETİK FACİASI .!!!!
« Yanıtla #26 : 12 Eylül 2012, 16:07:24 »
Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim bugüne kadar Huğlu av tüfeklerinde çözülmeyen bir işimiz yada madur olan bir üyemiz yada dostumuz olmadı

Hakan bey emin olun sizinde sorununuz çözülür ancak bu şekilde vurun abalıya yanlış bir tutum öncelikle ricam konu başlığını değiştirmeniz olacak ayrıca yorum

yapan arkadaşlar vede bayi arkadaşlar yangına kürekle gitmişler ben sorununuzu çözerim diyorum yeterki sakin olup bekleyelim hakan bey beni ararmısınız yada

tel verin ben sizi arıyım ben konuyla ilgili görüşmeyi kooperatif yetkilileri ile yapıcam.

Emin bey sizden öncelikli ricam lütfen beni yanlış anlamayın biz burada tüm türk avcısının söylemek istediklerini dile getiriyoruz bu bakımdan yanlış anlaşılırsam baştan özür dilerim.

Hatsan,Ata veya başka bir marka güzel tüfek üretince kullanıcılarda bunu bu platformda dile getirince ne hikmetse adı reklam oluyor
Huğlu sıfır tüfekte sıkıntı çıkarıp kullanıcıda bunu burada dile getirince adı vurun abalıya oluyor...

Olay bu noktaya geldiğine,buraya kadar taşındığına  göre herhalde bir çözüm bulunacaktır,bu kadar tartışma sonrasındada çözüm bulunmazsa ayıp zaten.
Asıl tartıştığımız sorun Hakan beyin sıkıntısının giderilmesi değil,sıfır tüfekte böyle bir hatanın nasıl olduğu ve bu şikayetin sadece hakan beyle sınırlı olmaması emin bey.
Hakan bey zamana ayak uyduran bir avcı internnetten şikayetini dile getirmiş,gerekirse telefon açar,mail atar ve  olay bu hale gelir ismimiz karanlanmasın diye bir şekilde sıkıntısı giderilecektir...
ya bu Hakan bey yerine Aydının mütevazi bir köyündeki çiftci Ahmet ağa olsaydı,yada Nevşehirin mütevazi kasabasında yaşan bir Mehmet emmi olsaydı olayı burayada kadar taşımayı beceremeyen kargoyu bilmeyen,telefondan anlmayan derdini izah edemeyen birisi olsaydı ne olacaktı? böyle kişiler yokmudur kesinlikle vardır.hiç uzağa gitmeyeyim mesela böyle bişey köydeki babamın başına  gelse kesinlikle mağdur olurdu çünkü zamane insanı değil interneti bilmez,telefonu bilmez,konuşsa derdini izah edemez tamam gönderin yapalım poziyonuna gelse bile,köyden şehir merkezine  servis ne zaman kalkacak kalkarsa gidip kargoyu bılmez,belki köyden yardım sever birileri çıkıp ön ayak olursa zor bir ihtimal  ancak oyle fabrikaya gönderebilir ve geldiğindede aynı hata devam ederse kaderine razı olur ve kesinlikle birdaha kimseye yük olmak istemez öylece kullanır tüfeği ben babamı tarif ettim.yani.... boşverin....  siz beni anlayın emin bey... böyle şeyler hiç yaşanmasa daha iyi olmazmı.
Hatam kusurum varsa kusura bakmayın...
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2012, 16:23:49 Gönderen: Osman KORUKÇU »
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #27 : 12 Eylül 2012, 16:29:19 »
Sevgili kardeşim merhaba

Tabiki düşüncelerinde haklısın buraya gelmesi hoş değil ancak karşımızda küçük bir esnaf dükkanı yok hani aldık parçayı olmadı yada bozuk ver geri al parayı

patronda aman müşteri keybetmeyim diye iş görsün :)

Hakan lada konuştuk eskiden bayiden tüfek alırdık ertesi gün sorun çıktımı bayi tüfeği geri alır yenisini verirdi  öyle değilmi ?

Ama günümüzde herşey değişti karşımızda bir kuruluş bir kooperatif var kimsenin tek başına ben yaptım oldu deme şansı yok ben görüştüm burayada yazıldı bu

tüfek bir şekilde zaten değişecek ancak bu zamana bağlı yönetime sunulacak istisnai bir durum diye

öte yandan köydeki Ahmet amca ise doğal olarak aldığı bayiye gidecekti

Yada Aydın şivesi ile Hadi la hadi bozzuk tüfe bene k........... al bu tüfe başına çal decedi :)

Sağlıcakla kal kardeşim.
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Gürkan GÜRSÜL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK TEDAVİSİ OLMAYAN BİR HASTALIKTIR...
« Yanıtla #28 : 12 Eylül 2012, 16:30:00 »
Huğlu tüfekleri yerli tüfeklerimizin en iyi icadıdır kaitesi tartışılmaz ancak böyle vakalar her firmada oluyor üzücü olmuş geçmiş olsun benim söylemek istedğim şey başka sayın Hakan bey Av tüfeği başka bişiydir bana göre S.POZE VE ÇİFTE den ibarettir....Ben Huğlu 103 de S.POZE ve Huğlu 205 Ac ÇİFTE Kullanıyorum fazlasıylada memnunum,Otomatiğe girmeyin yada marka değiştirin... Otomatik tüfek böyle sorunlar çok oluyor ne gerek var tavsiyem güzel HUĞLU S.poze yada Çifte kullanmanız.
Otomatik tüfek olsun illa ki derseniz ATA NEO , ARMSAN ARGENTUM markalardan kullanın derim.
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2012, 16:32:02 Gönderen: Gürkan GÜRSÜL »
Gürkan GÜRSÜL
1986 Kastamonu/Merkez
5447803700

....BENEK....                        O GERÇEK BİR FENOMEN

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 12 Eylül 2012, 17:00:52 »
Sevgili kardeşim merhaba

Tabiki düşüncelerinde haklısın buraya gelmesi hoş değil ancak karşımızda küçük bir esnaf dükkanı yok hani aldık parçayı olmadı yada bozuk ver geri al parayı

patronda aman müşteri keybetmeyim diye iş görsün :)

Hakan lada konuştuk eskiden bayiden tüfek alırdık ertesi gün sorun çıktımı bayi tüfeği geri alır yenisini verirdi  öyle değilmi ?

Ama günümüzde herşey değişti karşımızda bir kuruluş bir kooperatif var kimsenin tek başına ben yaptım oldu deme şansı yok ben görüştüm burayada yazıldı bu

tüfek bir şekilde zaten değişecek ancak bu zamana bağlı yönetime sunulacak istisnai bir durum diye

öte yandan köydeki Ahmet amca ise doğal olarak aldığı bayiye gidecekti

Yada Aydın şivesi ile Hadi la hadi bozzuk tüfe bene k........... al bu tüfe başına çal decedi :)

Sağlıcakla kal kardeşim.

İşte bunu anlatıyorum Emin bey günümüzde herşey değişti eskisi gibi değil diyorsunuz ama hala kaliştede bir değişiklik yok bu değişen her neyse kullanıcıyı mağdur etmekten başka bişey değil,kurallar ve kanunlar avrupa satndartına uydurulmuş ama kalitede hiçbir değişiklik yok hatta gerileme var.
sende bayiye git sorunun çözülsün!! bukadar basit olmadığını szide çok iyi biliyorsunuz,birde  tüfeğin gönderilip geri gelmesi en az 1 ay sürüyor düşünki av sezonu ortasındayız şu anda olduğu gibi başkada tüfeğimiz yok vede gönderilip gelmesine rağmen sorun devam ediyorsa siz o tüfeği kırmazsınızda ne yaparsınız :) hakan beyde ilk sıkıntıda bayiye gitmiş tüfek geri aynı sorun halledilmeden gelmiş.
eminim bu sıkıntı Aydındaki ahmet ağanın başına gelse Ahmet ağa derdini bu şekilde ifade edemez,bukadar ilgilenilmez,sorunu hallolmazdı.
yada doğudaki köyde yaşayan bir vatandaş kış aylarında almış tüfeği,kar basmış şehire yollar yaza kadar kapalı ne yapsın bu vatandaş yani örnekler uzar gider,her Türk markasında standartın yakalanması en büyük temennim.
Nevşehirden selamlar....
« Son Düzenleme: 13 Eylül 2012, 11:07:09 Gönderen: Osman KORUKÇU »
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #30 : 12 Eylül 2012, 17:45:14 »
HAKAN KARDESIM senı cok ıyı anlıyorum zıra bu sorun ları bende yaşadım koparatıfle.
 git gel kargo parası telefon faturası 500 aldın sa tufeyı gelır sana 1000 tl.
onlar için kolay gonder yollaaa hallederız. kargo parası telefon parası ha bire vatandaşa girere  ama İÇRAT YOK. ALLAH KURTARSIN.
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Uğur ŞENLİK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #31 : 12 Eylül 2012, 18:25:23 »
çok değerli forum üyeleri
benim bu olaydan çıkardığım dersler
1. yeni model üretim bir tüfek alınacaksa av sezonundan en az 2 ay evvel alınıp iyice bir test edilecek çünkü yanılıyorsam beni düzeltin yeni model piyasaya çıkacak ürünün üretici firması
bu tüfek üzerinde şu kadar atış yapılmış, şu kadar saat mukavemet testi uygulanmış, yada benim bilmediğim diğer detaylı testler yapılıp ürünün reklam broşürleri ve internet sitelerinde yayınlanmamıştır  benim görmüşlüğüm yok ( gözümden kaçan olduysa özür dilerim) tamamen deneme yanılma yöntemi ( sadece yıldız silah kendi çabalarıyla birkaç test yapıp bu sitede yayınlamış olduğunu biliyorum )

2. yeni tüfek alınacaksa en az 2 sezon denenmiş usta avcı ve atıcı büyüklerimiz ve arkadaşlarımız tarafından önerilen tüfeklerin alınmasıdır ( ki ben öyle yaptım )
herkese sevgi ve saygılarımla.
  • Akkar 512 çifte
  • Akkar Altay
  • Armsan 620
Uğur ŞENLİK
1969 zonguldak

Çevrimdışı Halil KARADENİZ

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #32 : 13 Eylül 2012, 16:24:36 »
Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim bugüne kadar Huğlu av tüfeklerinde çözülmeyen bir işimiz yada madur olan bir üyemiz yada dostumuz olmadı

Hakan bey emin olun sizinde sorununuz çözülür ancak bu şekilde vurun abalıya yanlış bir tutum öncelikle ricam konu başlığını değiştirmeniz olacak ayrıca yorum

yapan arkadaşlar vede bayi arkadaşlar yangına kürekle gitmişler ben sorununuzu çözerim diyorum yeterki sakin olup bekleyelim hakan bey beni ararmısınız yada

tel verin ben sizi arıyım ben konuyla ilgili görüşmeyi kooperatif yetkilileri ile yapıcam.

Merhaba emin bey affınıza sığınarak bir şeyi paylaşmak istiyorum hem avcı hemde bayi olarak konuşuyorum kimseyi itham etmek istemiyorum ama şimdi arkadaş belirtmiş tüfeği göndermiş garanti kapsamında yapılmış garantiye girse bile tüfeği en azından kargo masrafını cebinden çekmiştir birde garantiye girmeden yapılan tüfekler var fabrikaya gidiyor geliyor sorun yine ayni çözülmüyor o zaman müşterimi diyelim avcımı diyelim vatandaş bayiler karşı karşıya geliyor adam müşterinin aklından geçen ilk şu oluyor tüfeğim fabrikaya gitmedi yapılmadı bayi tüfeğin tamir ve kargo parasını cebine attı diyor falanca bayi böyle yaptı diye bir dedikodu yayılıyor ve isminiz kötüye çıkıyor neden febrikaların yüzünden işlerini adam gibi yapmıyorlar bu konuda kimse kusura bakmasın malına en iyi sahip çıkan firma isimde verecem kimse kusura bakmasın akkar firması kaç yıl önce üretilmiş olsa dahi adamlarda herşeyden önce müşteri memnuniyeti geliyor tek kuruş ücret almadan av camisına hizmet ediyorlar yani diğer firmalar gibi fazla yok prosüdürümüz şu bu demiyorlar ilk önce müşteri memnuniyeti diyorlar selamlar yanlışım varsa lütlen benimle paylaşabilirsiniz selamlar
Halil KARADENİZ 1982-ORDU

resim

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #33 : 13 Eylül 2012, 19:20:42 »
Öncelikle bana destek olan tüm herkese çok teşekkür ediyorum.Sonuçta bu site paylaşım ve avcıların sitesi hatalar gösterilmeli vede düzeltilmelidir.biz avcılar olarak herzaman birbirimize destek olmalıyız.KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN benim hiçbir zaman amacım firmayı yada sahışları kötülemek değildir.Burası paylaşım platformu yanlışlıklar gösterilmeli ve sizlerde bize yardımcı olmalısınız.Bu sadece benim değil hepimizin başına gelebilirdi. birçok arkadasım abilerimiz destek oldu sağolasınız.
Hakan Karaşahin
1982 MUĞLA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #34 : 13 Eylül 2012, 19:35:40 »
Bugün huğlu koop sayın MUSTAFA BAĞCI beni arayarak tüfeğimin değişimi onaylandığını söylemiş ve satın alma belgesini göndermemi istemiştir.İkinci defa tüfeğim servise gittiğinde kendini aradığımda da bana dilekçe yaz gönder değişimini istiyorum diye söylemişti bu konuda bana gerçek manada çok yardımcı olmuştur VEDE avlak sitesi şefi sayın EMİN VURAL olaya müdahil olarak benimle telefonda görüşerek yardımcı olacagını sorunumun çözüleceğini söylemişti .Gerekli kişilerle bizzat kendi tüfeği gibi görüştüğünüde biliyorum.EMİN abi  çok teşekkür ederim emeğin çok fazlasıyla var.
VEDE huğlu koop siz müşterinizi koruduktan sonra herzaman büyürsünüz.
emeği geçen destek olan tüm arkadaşlarıma abilerime tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.
Hakan Karaşahin
1982 MUĞLA

Çevrimdışı Hakan SEÇKİN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #35 : 13 Eylül 2012, 19:45:18 »
kinetik sistemli tüfekler kullanması çok zevkli tüfeklerdir. Az parçası vardır ama yapımı daha zor ve daha hassas tüfeklerdir. Bunun için almadan önce araştırmaka gerekir çünkü başbelası bir hale gelebilirler. keşke forumda hangi kinetik yarı otomatiklerin başarılı bir şekilde çalıştığını araştırsaydınız. Üzücü bir durum, kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm. İnşallah en kısa zamanda düzelir. Ha buarada yerli firmalarımız kolay kolay silahı değiştirmiyorlar. belli prosedürler bulmuşlar 5 kez tamire gelip yapılmazsa gibi ıvır zıvır birsürü şey var. Umudunuzu kırmak istemem ama değiştirmeden önce baya bir tamir işiyle uğraştırırlar. Umarım bu sizin başınıza gelmez.
Hakan SEÇKİN
1975 ANTALYA
BEN HAYATIMDA 2 MUSTAFA İSMİNİ ÇOK SEVDİM 1.CİSİ EY MÜMİNLERİM DİYEN SAV MUHAMMED MUSTAFA 2.Sİ EY YÜCE MİLLETİM DİYEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. BİR YILDIZ VAR KANINDAN YADİGAR, BİR DE HİLAL UNUTTUN MU ÇOCUK? SADECE BİR CADDE ADI DEĞİLDİR İSTİKLAL.

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #36 : 13 Eylül 2012, 19:51:48 »
Avcı arkadaşlar hiç kimse kimseyi mağdur edemez garanti kapsamında olan bir tüfek. Fabrika yöneticileri böyle polemiğe neden olunacağına arkadaşımıza bu tüfeğin arızası halledilemiyorsa yerine sıfır tüfek vermeliydiler. Tam avın ortasında hale bakın. Bence yerli olsun yabancı olsun ne kadar fabrikada denenmiş olursa olsun özellikle y.otomatik tüfekleri alacak kişi en az bir kutu atış yaptıktan sonra almalı. Bana kulakları çınlasın çok iyi tanınmış bir firmanın bir silah ustası avcı arkadaşımız özel yaptırdığım tüfek için en az 10 bin fişek garantisi vermişti. Sorunsuz çalışır demişti. Oysa daha 2 bin fişek atışım dolmadan mekanizma arızası oluştu. fişek patladıktan sonra 2 ci fişeği öne sürerken mekanizma yarı da kalıyordu. Kendisine söylediğimde mümkün değil demişti. Oysa bu konularda kesin konuşmamak lazım. Demekki mümkün olabiliyor. Sonuçta kul yapısı. Ama benimle aynı zamanda her hangi bir av bayiinden satın alınmış özel olmayan standart y.otm tüfekler şahişt olduğum kadarı ile gayet güzel çalışıyor. Bende firmaya müracaat ettim tüfeğimi gönderiyorum. Allahtan yedekte 2 av tüfeğim var. Ya olmasaydı? Ama herkesin ortak görüşü olan düşünceyede katılıyorum yani çifte ve süperpoze konusuna. Tabi ki burda herşey tartışılacak. Yerli sanayi eskiye nazaran daha iyi duruma doğru gidiyor umarım hiç hatasız imalatta yaparlar. Ama hatalarınıda göz ardı etmemeliler!
Bu gün yabancı menşeli tüfeklerdede bu tür arızalar az da olsa çıkmaktadır. Huğlu kooparatifinin sorumluluğunda olan bu tüfek onların garanti kapsamındadır. Gereğini yapmaları gerekirdi. Eminim burdaki yorumları ve şikayetleri okuyacaklardır ve yardımcı olacaklardır.  Yardımcı olmazlarsa bu olay onların aleyhine gelişir.   Münferit birkaç olay yüzünden yerli silah sanayiimiz karalanmamalı. Eşimin elinde kullandığı HUĞLU KOOPARATİFİNE ait 1992 ilk imalat olan döner başlıklı gazsız y.otm.  401 halen çalışıyor ve eşim çok memnun. Bende 1990 yılında almış olduğum tek tetik HUĞLU  süperpozem var bende çok memnunum. Ölünceye kadarda bunun müdafasını yapacağım ben ve benim gibi düşünenler için YERLİ MALI YURDUN MALI HER TÜRK ONU KULLANMALI'dır.
  Yazdıklarımın her zaman arkasında oldum.  HUĞLU KOOPARATİFİNİN konuyla ilgileneceklerini biliyordum.  Kaliteli imalat kaliteli hizmeti gerektirir. Arkadaşımıza yardımcı olunduğu için bende bir HUĞLU tüfek kullanıcısı olarak TEŞEKKÜR ederim.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #37 : 13 Eylül 2012, 23:49:45 »
Merhaba emin bey affınıza sığınarak bir şeyi paylaşmak istiyorum hem avcı hemde bayi olarak konuşuyorum kimseyi itham etmek istemiyorum ama şimdi arkadaş belirtmiş tüfeği göndermiş garanti kapsamında yapılmış garantiye girse bile tüfeği en azından kargo masrafını cebinden çekmiştir birde garantiye girmeden yapılan tüfekler var fabrikaya gidiyor geliyor sorun yine ayni çözülmüyor o zaman müşterimi diyelim avcımı diyelim vatandaş bayiler karşı karşıya geliyor adam müşterinin aklından geçen ilk şu oluyor tüfeğim fabrikaya gitmedi yapılmadı bayi tüfeğin tamir ve kargo parasını cebine attı diyor falanca bayi böyle yaptı diye bir dedikodu yayılıyor ve isminiz kötüye çıkıyor neden febrikaların yüzünden işlerini adam gibi yapmıyorlar bu konuda kimse kusura bakmasın malına en iyi sahip çıkan firma isimde verecem kimse kusura bakmasın akkar firması kaç yıl önce üretilmiş olsa dahi adamlarda herşeyden önce müşteri memnuniyeti geliyor tek kuruş ücret almadan av camisına hizmet ediyorlar yani diğer firmalar gibi fazla yok prosüdürümüz şu bu demiyorlar ilk önce müşteri memnuniyeti diyorlar selamlar yanlışım varsa lütlen benimle paylaşabilirsiniz selamlar

Sevgili Halil

Konuyu kısaca özetlemek gerekirse yanlışın yok haklısın ancak benim değinmek istediğim nokta hatalar bilerek yapılmıyor bizlerde düzeltelim derken hata yapmayalım düşünerek hareket edelimki kırılmıyalım kırmıyalım manası ile yazdım bak sonuçta bu iş çözüldü ve konu tatlıya bağlandı Selamlar.

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #38 : 13 Eylül 2012, 23:57:21 »
Bugün huğlu koop sayın MUSTAFA BAĞCI beni arayarak tüfeğimin değişimi onaylandığını söylemiş ve satın alma belgesini göndermemi istemiştir.İkinci defa tüfeğim servise gittiğinde kendini aradığımda da bana dilekçe yaz gönder değişimini istiyorum diye söylemişti bu konuda bana gerçek manada çok yardımcı olmuştur VEDE avlak sitesi şefi sayın EMİN VURAL olaya müdahil olarak benimle telefonda görüşerek yardımcı olacagını sorunumun çözüleceğini söylemişti .Gerekli kişilerle bizzat kendi tüfeği gibi görüştüğünüde biliyorum.EMİN abi  çok teşekkür ederim emeğin çok fazlasıyla var.
emeği geçen destek olan tüm arkadaşlarıma abilerime tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.

Sevgili Hakan

Öncelikle sorununun çözülmesine çok sevindim ha ben bunun çözüleceğini zaten biliyordum dediğim gibi kooperatifte çözülmeyen bir işimiz olmadı buradan da

Sevgili kardeşim başta Mustafa BAĞCI ya ardındanda Huğlu kooperatifi yetkilileri ne teşekkür ederim Sitemiz aracılığı vede benim ricamı kırmayıp bir üyemizin

sorununun çözülmesi bizleri çok mutlu etti yeni tüfeğini iyi günlerde kullan rastgele kardeşim.

Çevrimdışı Mehmet TATLI

• Free Üye
  • *
    • www.tatligravur.net.tc
« Yanıtla #39 : 14 Eylül 2012, 01:11:28 »
Hakan bey konuyu başından beri takip ediyorum.Bu tür olabilecek aksaklıklarda HUGLU köklü bir firma olarak hiç bir müşterisini yıllardır mağdur etmemiştir.Ve bundan sonrada etmeyecektir.
Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun...
RASGELE...
Mehmet TATLI / TÜFEK USTASI
1970-KONYA-HUĞLU
[email protected] / 05363392715
www.tatligravur.net.tc

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #40 : 14 Eylül 2012, 10:49:03 »
Hakan bey Sorununuzun çözülmesine kendim gibi çok sevindim .
Huğlu Firmasınıda müşterisinin Arkasında durduğu için Ayrıca tebrik eder,Başarılar dilerim.
Olması gereken buydu...(Emin beyede özel teşekkür etmezsek ayıp olur Teşekkürler Emin bey...
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #41 : 14 Eylül 2012, 11:02:02 »
Hakan Bey

Öncelikle sorununun çözülmesine çok sevindik.Başta sn: Mustafa BAĞCI'ya ardındanda Huğlu kooperatifi yetkilileri'ne ve ilgilerinden dolayı Emin Vural abimize teşekkür ederiz...

Kazasız belasız bol ve keyifli avlar dileklerimle...
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Ümit ÇAGLAR

• *
  • Herkese rastgele
« Yanıtla #42 : 14 Eylül 2012, 11:16:40 »
YA Avlak com olmasaydı...... :)
  • Fabarm xlr 5
Ümit ÇAGLAR
1977 KARS

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #43 : 14 Eylül 2012, 11:57:04 »
Hakan bey konuyu başından beri takip ediyorum.Bu tür olabilecek aksaklıklarda HUGLU köklü bir firma olarak hiç bir müşterisini yıllardır mağdur etmemiştir.Ve bundan sonrada etmeyecektir.
Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun...
RASGELE...
sağolasın mehmet bey..
Hakan Karaşahin
1982 MUĞLA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #44 : 14 Eylül 2012, 12:02:15 »
Hakan bey Sorununuzun çözülmesine kendim gibi çok sevindim .
Huğlu Firmasınıda müşterisinin Arkasında durduğu için Ayrıca tebrik eder,Başarılar dilerim.
Olması gereken buydu...(Emin beyede özel teşekkür etmezsek ayıp olur Teşekkürler Emin bey...

sağolasın osman kardeşim inanın huğlu koop tüfeğin arkasında durması çok güzel birşey emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Hakan Bey

Öncelikle sorununun çözülmesine çok sevindik.Başta sn: Mustafa BAĞCI'ya ardındanda Huğlu kooperatifi yetkilileri'ne ve ilgilerinden dolayı Emin Vural abimize teşekkür ederiz...

Kazasız belasız bol ve keyifli avlar dileklerimle...

teşekkürler ahmet kardeşim sağolasınız.
YA Avlak com olmasaydı...... :)
ümit abi sonucta burası paylasım platformu yanlışlıkları söylemeliyiz tabi bir firmanın değil benimde yanlışım varsa söylenmeli avlak sitesinede çok teşekkürler
Hakan Karaşahin
1982 MUĞLA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #45 : 14 Eylül 2012, 12:11:53 »
Vede şunu belirtmek istiyorum olayın en basından beri huuğlu koop sayın MUSTAFA BAĞCI bana cok yardımcı olmuştur bugün dahi telefonla konuşmuş olup hertürlü yardımda bulunmuştur sağolasın abi.. VE EMİN VURAL abi olayın başında bana telefonla merak etme huğlu bizi hiçbirzaman magdur etmedi etmezde demişti yetkililerle görüşücem sorunun muhakkak çözülecek deyip kendi tüfeği gibi yardımcı olmuştur çok sağolasın emin abi
Hakan Karaşahin
1982 MUĞLA

Çevrimdışı Ümit ÇAGLAR

• *
  • Herkese rastgele
« Yanıtla #46 : 14 Eylül 2012, 22:08:35 »
Hakan kardeş inşallah kazasız belasız bol nasipli avlarda kullanırsın tüfeğini ....
  • Fabarm xlr 5
Ümit ÇAGLAR
1977 KARS

Çevrimdışı Uğur ŞENLİK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #47 : 15 Eylül 2012, 09:36:33 »
hakan bey geçmiş olsun
huğlu kooperatifi yetkililerinede teşekkür ederim olması gereken budur.
  • Akkar 512 çifte
  • Akkar Altay
  • Armsan 620
Uğur ŞENLİK
1969 zonguldak

• Müdavim Üyemiz
Ynt: HUĞLU YENİ 401 KİNETİK YENİSİYLE DEĞİŞTİRİLDİ...
« Yanıtla #48 : 20 Eylül 2012, 16:41:43 »
Yeni tüfeğimi dün teslim aldım test ettik ve sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.Huğlu Koop. Sayın Mustafa Bağcı bizzat deneyip göndermiş vede her konuda yardımcı olmuştur.Sayın Mustafa Bağcıya ve Avlak Şefi Emin Vural abime yardımlarından dolayı teşekkür ederim.
Hakan Karaşahin
1982 MUĞLA

• Müdavim Üyemiz
Ynt: HUĞLU YENİ 401 KİNETİK YENİSİYLE DEĞİŞTİRİLDİ...
« Yanıtla #49 : 20 Eylül 2012, 16:43:16 »
VEDE en büyük desteği AVLAK sitesine üye olan birbirimizi tanımasakta hertürlü desteği veren arkadaşlara ve AVLAK sitesine çok teşekkürler. saygılar..
Hakan Karaşahin
1982 MUĞLA