Sevgili kardeşim merhaba
Tabiki düşüncelerinde haklısın buraya gelmesi hoş değil ancak karşımızda küçük bir esnaf dükkanı yok hani aldık parçayı olmadı yada bozuk ver geri al parayı
patronda aman müşteri keybetmeyim diye iş görsün
Hakan lada konuştuk eskiden bayiden tüfek alırdık ertesi gün sorun çıktımı bayi tüfeği geri alır yenisini verirdi öyle değilmi ?
Ama günümüzde herşey değişti karşımızda bir kuruluş bir kooperatif var kimsenin tek başına ben yaptım oldu deme şansı yok ben görüştüm burayada yazıldı bu
tüfek bir şekilde zaten değişecek ancak bu zamana bağlı yönetime sunulacak istisnai bir durum diye
öte yandan köydeki Ahmet amca ise doğal olarak aldığı bayiye gidecekti
Yada Aydın şivesi ile Hadi la hadi bozzuk tüfe bene k........... al bu tüfe başına çal decedi
Sağlıcakla kal kardeşim.
İşte bunu anlatıyorum Emin bey günümüzde herşey değişti eskisi gibi değil diyorsunuz ama hala kaliştede bir değişiklik yok bu değişen her neyse kullanıcıyı mağdur etmekten başka bişey değil,kurallar ve kanunlar avrupa satndartına uydurulmuş ama kalitede hiçbir değişiklik yok hatta gerileme var.
sende bayiye git sorunun çözülsün!! bukadar basit olmadığını szide çok iyi biliyorsunuz,birde tüfeğin gönderilip geri gelmesi en az 1 ay sürüyor düşünki av sezonu ortasındayız şu anda olduğu gibi başkada tüfeğimiz yok vede gönderilip gelmesine rağmen sorun devam ediyorsa siz o tüfeği kırmazsınızda ne yaparsınız
hakan beyde ilk sıkıntıda bayiye gitmiş tüfek geri aynı sorun halledilmeden gelmiş.
eminim bu sıkıntı Aydındaki ahmet ağanın başına gelse Ahmet ağa derdini bu şekilde ifade edemez,bukadar ilgilenilmez,sorunu hallolmazdı.
yada doğudaki köyde yaşayan bir vatandaş kış aylarında almış tüfeği,kar basmış şehire yollar yaza kadar kapalı ne yapsın bu vatandaş yani örnekler uzar gider,her Türk markasında standartın yakalanması en büyük temennim.
Nevşehirden selamlar....