gule gule kazasiz belasiz avlarda kullanmak nasip olsun
Amin. Teşekkür ederim süleyman bey
!
bu güzel tüfeklerle rasgele
Teşekkür ederim kardeşim. Sanada rastgele!
3 tane tüfek olacağına 1 tane TÜfek OLsa Hepsinin Yerini TUTSA NASIL OLUR ? Merak ettiğim İçin Sordum
Ceyhun kardeşim, sorunuza cevap veriyorum; hem 12 çap, hem 20 çap, hem de 28 çap 1 tüfeğin yerini alamayacağı için
bu yüzden ayrı ayrı çaplarda 3 adet tüfeğim var.
bütün avları yapan iyi bir avcı nın ya bir bir kaç tüfeği yada namlu seti (combo) olmalıdır.tek bir tüfek le şok değiştmekle bu işler iyi olmuyor.bıldırcın avıyla ördek avında başka fişekler kullanmak gerekiyor.hem ağırlık açısından hem fişek tipi açısından....örnek huğlu eagle olan bir avcı kışın 40 gram yada magnum fişek kullanamaz..yada remington 11 87 si olan bir avcı bayırlarda neredeyse 4 kg olan bir tüfekle keklik peşinden rahatça koşamaz..
Haklısınız polat bey yorumunuz için teşekkür ederim.
güle güke Kullanın Şükran hanım sanırım sizde benim gibi solaksınız, mekanizmaları dikkatimi çekti,bir solak avcı olarak ilk başlarda solak silah alıncaya kadar bayağı bir sıkıntı çekmiştim
Teşekkür ederim. Evet Emrah bey
ben de sizin gibi solak atıcıyım. Y. otomatiklerim sol atarlı mekanizmalı. S.pozemde sol avanslıdır.
Ayrıca, adım Nazife, soyadım SÜKAN dır. ŞÜKRAN değil.
güzel günlerde kullan abla.çok güzel tüfekler..
Teşekkür ederim mustafa kardeşim. Yazdığın gibi tüfeklerim güzeldir. Çok ta memnunum.