Gönderen Konu: heryerde bursa ve kütahya avcısı  (Okunma sayısı 9818 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Müdavim Üyemiz
  • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%
    • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%C3%96zdemir/325654497557412
Ynt: heryerde bursa ve kütahya avcısı
« Yanıtla #25 : 25 Eylül 2012, 23:24:16 »
avımıza sahip cikalım
« Son Düzenleme: 25 Eylül 2012, 23:33:55 Gönderen: İsmail ÖZDEMİR »

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Müdavim Üyemiz
  • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%
    • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%C3%96zdemir/325654497557412
« Yanıtla #26 : 25 Eylül 2012, 23:34:45 »

bakınız aynı şehirde duran biri kuş bulamıyor digeri cuvalla vuruyor

şimdi bu nasıl iş ve herkezde tebrik etmek için yogun çaba harcıyor

sonrada köpegi övüyor .işin aslı astarını gectii

Çevrimdışı Selçuk KARAKUŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 26 Eylül 2012, 00:45:44 »
Neden...?  :) Avmı tükenecek..
av belki tükenmeyecek ama avcı tükenecek.çünkü 2016 da av tamamen paralı olacak.girdiğin meradan tutta vurduğun ava kadar hepsi paralı olacak.tıpkı şimdiki özel avlaklar gibi.hal böyle olunca zengin av yapacak fakir ise yapamayacak.bak o zaman görün siz şu anki denetim zaafiyeti o zaman olacakmı.devlet heryerde kaçak avcıyı yakalayıp en ağır cezayı kesecek.kaçak avcı kalmayıncada zengin bol bol kuş vuracak.zaten o zaman ne gün nede limit sınırı olacak.yeterki parayı ver istersen yüz tane vur.
1978 kocaeli/kartepe

Çevrimdışı Ahmet TAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #28 : 25 Ocak 2014, 00:31:26 »
konuyu yeni gördüm ve bir konuyu da ben açıklamak istedim . ben kütahya da ikamet ediyorum . 2013 bıldırcın avına 3 hafta kala oturduğum yerde bulunan avcılıkla HİÇ ALAKASI OLMAYAN bir av bayideki arkadaşıma izmir den hepinizin çok iyi tanıdığı ve bildiği avcılığın ve atıcılığın önde gelen isimlerinden biri telefonla ava geleceklerini ve bizi orda ağırlayacak bir arkadaş bulmasını rica etmiş. arkadaş beni arayıp durumu izzah edip yardımcı olurmusun dedi bende elbette yardımcı olurum fakat av açık değil av 17 ağustos tarihinde açılıyor o zaman gelsinler ben her türlü ağılamayı yaparım merak etme sen dedim .arkadaşım bu durumu bildirdiğinde (bunları bana sonra söylüyo tabi) ''biz avlanırız kimse bize bişey diyemez neyse sen bişey deme'' deyip telefonu kapatıyor. hiç unutmam 14 ağustos günü arkadaşın yanına gidip bu hafta gelsinler ben orgazizasyonu yaptım dedim. arkadaş bana aynen abi adamlar sana söylediğim hafta sonu geldiler giderken ugradılar valla teypmi ne varmış ondan kurmuşlar bayada kuş vardı arabada baya iyi av yapmışlar dedi. hadi bakalım buyrun buna ne diyeceksiniz. kütahyalı ve bursalı avcılara laf atan arkadaşlar.
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2014, 00:38:43 Gönderen: Ahmet TAN »
1985 KÜTAHYA

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #29 : 27 Ocak 2014, 02:36:05 »
izmir den hepinizin çok iyi tanıdığı ve bildiği avcılığın ve atıcılığın önde gelen isimlerinden biri telefonla ava geleceklerini ve bizi orda ağırlayacak bir arkadaş bulmasını rica etmiş.                                                                                                                      Kim acaba......                                                                                                                                                                    İzmirli tüm dostları zan altında bırakmamak adına soruyorum. Cevap vermek istemezseniz, bir şey diyemeyiz de, imam naparsa, cemaat napar durumu gibi biraz  :(  :(  :(
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 

Çevrimdışı Ahmet TAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 29 Ocak 2014, 00:01:53 »
SAYIN RAMAZAN HOCAM İNANIN BU KONUYU FAZLA UZATMAK VE YAPAN KİŞİYİ BELİRTMEK YANLIŞ OLUR BEN SADECE BAŞLIĞA TEPKİLİYİM. AMA İNANIN OLAY ANLATTIĞIM GİBİ BEN BU DURUM KARŞISINDA ÇOK ÜZÜLDÜM AMA YAPACAK BİRŞEY YOK. İNSANIN VİCDANIYLA ALAKALI BİR DURUM.  BU KİŞİNİN İSMİNDEN ZİYADE BU ŞEKİLDE TEYP KURARAK AV SEZONU AÇILMADAN AVA GİREN İNSANLARI ENGELLEMEK LAZIM. SİZDE YAŞIYOSUNUZ SİZİN MIDIKLI BÖLGESİNE BILDIRCIN ÜVEYİK AVINDA KEKLİK VURMAYA GELENLERİ BEN DUYDUĞUMA GÖRE İLLAKİ SİZDE DUYUYOSUNUZDUR. İŞTE BUNLARI ENGELLEMELİYİZ. YAPAN KİŞİLERİ YAKALIYORLAR '' E BEN BILDIRCIN AVLIYORUM VEYA ÜVEYİK AVLIYORUM DİYOR'' BENCE BILDIRCIN VE ÜVEYİK AVI BİTİMİNDEN SONRA AVI KEKLİK AVINA KADAR KAPATMAK LAZIM BILDIRCININ NEZAMAN GÖÇ ETTİĞİ NEZAMAN GİTTİĞİ BELLİ BU KONU ÜZERİNDE HALEN NEDEN DURULMUYOR ÇOK MERAK EDİYORUM. EĞER ÖNERİM HAKKINDA BİR YANLIŞIM VARSA BENİ UYARINZI BENİM DÜŞÜNCEM KESİNLİKLE BUDUR İDDAA EDİYORUM ÇOĞU AVCI EYLÜL 15 DEN SONRA BILDIRCIN VEYA ÜVEYİK DİYE KEKLİK AVINA GİDİYOR.
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2014, 00:09:36 Gönderen: Ahmet TAN »
1985 KÜTAHYA

Çevrimdışı İlker YÜKSELEN

• *
« Yanıtla #31 : 18 Şubat 2014, 13:37:37 »
bizde meraklı değiliz kardeşim orlara gelip av yapmaya ne yapalım bizim burlarda keklik tavşan yok işte  çokmu hoşumuza gidiyor oraya gelip ömrümüzü yollarda geçirmek kaçtane bursalı ördek avcısı görüyorsun oralada sizde laf diye konuşuyorsunuz bursalı avcılar bursalı avcılar T.C torakları üzerinde her yerde avlanırım kimsenin bana laf söylemeye hatta bu konu hakkında bu şekilde konu açmaya hakkı yok
İlker YÜKSELEN
1977-Bursa

Çevrimdışı Ergün ALTIN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #32 : 18 Şubat 2014, 21:24:56 »
Bu konuyu açan arkadaşın tüm avcılardan bilakis BURSA ve KÜTAHYALI avcı arkadaşlardan özür dilemesi gerektiğini belirtmek isterim...Sayın sayfa yöneticilerininde böyle bir olaya göz yumması hoş olmamış...Ben Ankarada yaşayan biri olarak bu durum ve olaya rastlamamış bilekis Türkiyemizin her yöresinden avcı arkadaşların gelmesini yöremizde avcılık yapmasını canı gönülden isterim.(yasalara uyularak tabiki)...Bu bahsedilen olay fevri bir olaydır dikkate bile alınacak türden değildir...AVCI AVCININ DOSTU DEĞİL KARDEŞİDİR!!!Araya nifak sokmaya gerek yok...
  • ARMSAN Phenoma
1983 BURSA İNEGÖL/ANKARA BEYPAZARI