konuyu yeni gördüm ve bir konuyu da ben açıklamak istedim . ben kütahya da ikamet ediyorum . 2013 bıldırcın avına 3 hafta kala oturduğum yerde bulunan avcılıkla HİÇ ALAKASI OLMAYAN bir av bayideki arkadaşıma izmir den hepinizin çok iyi tanıdığı ve bildiği avcılığın ve atıcılığın önde gelen isimlerinden biri telefonla ava geleceklerini ve bizi orda ağırlayacak bir arkadaş bulmasını rica etmiş. arkadaş beni arayıp durumu izzah edip yardımcı olurmusun dedi bende elbette yardımcı olurum fakat av açık değil av 17 ağustos tarihinde açılıyor o zaman gelsinler ben her türlü ağılamayı yaparım merak etme sen dedim .arkadaşım bu durumu bildirdiğinde (bunları bana sonra söylüyo tabi) ''biz avlanırız kimse bize bişey diyemez neyse sen bişey deme'' deyip telefonu kapatıyor. hiç unutmam 14 ağustos günü arkadaşın yanına gidip bu hafta gelsinler ben orgazizasyonu yaptım dedim. arkadaş bana aynen abi adamlar sana söylediğim hafta sonu geldiler giderken ugradılar valla teypmi ne varmış ondan kurmuşlar bayada kuş vardı arabada baya iyi av yapmışlar dedi. hadi bakalım buyrun buna ne diyeceksiniz. kütahyalı ve bursalı avcılara laf atan arkadaşlar.