Kardeş yorumları şöyle bir gözden geçirdim herkes biraz daha sabır diyor, bırak dedene onunla biraz daha mantara oduna gitsin, özgür olsun biraz hayvan kendine güveni gelsin ondan sonra gör nazıl köpekmiş,
Benzer bir olay bu sene başıma geldi binbir zahmetle yetiştirdiğim barak köpeğim tam iki sene peşimden gezdi, topuğuma bastı gözlerinin önünde tavşana attım vuramadım tavşanın arkasından kulakları dikip boynunu bükerek melül melül bakktı durdu sadece!
En sonunda bazı arkadaşlar yaw bunu verde kendine iyi bir köpek al bundan sana yar olmayacak demeye başladılar, üste para verip iyi kötü av yapan bi köpekle takas yaptım, aradan bir ay bile geçmeden köpek bir açıldı pir açıldı sonra yeniden yalvar yakar zorla geri aldım, verdiğim paralar da helali hoş olsun dedik yeterki bu köpek bizim olsun dedik, velhasıl kimi köpek daha 6 aylıkken ava yatar deli gibi ava gider, önünden ne kaçarsa kovalar belli bir zaman sonra bıkar kimi de geç açılır tam açılır.. eğer kanına güveniyorsan sabretmeni tavsiye ederim, yok onda da şüphem var diyorsan salla gitsin derim..
Selam ve dua ile..