SN.KUKUDAŞ
armer bu konuda en kapsamlı çalışan bayii ,,bunun yanında bursa savmarket tede baya bir çeşit var
sezon öncesi T3 RC20,, RC SİPE,, B&P F2 CLASSİC,,WİNCHESTER SPECİAL PETİTS NİKEL,, SELLİOR BELLOT RED AND BLACK PAPER bir çok fişek çeşiti almama rağmen bu avrupa fişekleri bıldırcında kullanmaya kıyamadığım için YAF 9-10 NO 25GR BİOR,,ZUBER 26 GR 9-10 NO POWER VE JET 25 GR 9-10 NO POWER tapalı yerli fişeklerden kullandım
izlenimlerim şu yönde oldu JET yarı otolar için çok hafif bir fişek arasıra çalıştırmada sorun yaşatıyor poze veya çifte ile atılacaksa sorun yok
YAF 25 GR BİOR 20-30mt civarı atışlar için çok çok iyi 30mt üzeri atışlarda yaralı ve uzak düşme sorunu oluyor..
ZUBER 26 GR POWER 20-40mt mesafeler arasında süper ne canlı ne yaralı çok net atışlar yaptırıyor..
bununla birlikte kullandığım hiç bir fişeği 20 mt den daha az bir mesafede atmak istemem kuş parçalanıyor kıyma oluyor
T3 RC20 9.5 NO 28 GR fişek ise yakın mesafelerde daha etkili diye düşünüyorum saçma çokluğu nedeni ile daha çabuk dağılım yapıyor
sizin şikayet ettiğiniz kuş yaralı kalıyor ve kanlı oluyor sikayeti muhtemelen yaptığınız atışların etek diye tabir ettiğimiz kenar yavaş saçmalar ile vurulmuş olmasından kaynaklı diye düşünüyorum...SELAMLAR RASTGELE...