0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aman kendiniz çalın kendiniz söyleyin definiz kasnağınız davulunuz tokmağınız sizin olsun.... Hepinizin işi gücü rast gelsin... Daha da bu konuya yazmam ''one minute''
Sabri Başkanım, sen bu durumlara düşecek avcı değildin ama sana bir tiyo vereyim, Bence keramet Ahmet ve Mehmet' te değil,Sende bilirsin,3 şekilde ava gitmeyecen derler büyükler; 1. Uykusuz, 2. Alkollü 3. nü anladın sen onu ...Bunlardan biri varsa ondan olabilir...Bir an evvel eski günlerine dönmen için sana yüce rabbbimden yardım diliyorum.... Ayrıca ekibinden memnun değilsen moralini bozuyorlarsa ekibimiz senin gibi değerli avcı arkadaşlarımıza sonuna kadar açık....
taşkın abi sende anlaşılan dolmuş bulamamış şirketin otobüsünü ayarlamışın memleketi dolduracan
Taşkın teklifin için teşekkür ederim olmadımı olmuyor, İnsan avlıkta gezerken zevk almalı bu hafta gezdigim avlıkta nerden adam cıkacak bıldırcınla beraber kimleri vururum şeklinde dolaştım üç tane bıldırcın kaldırdım taktım arpacıga mehmet takılatsam bir bıldırcın bir mehmet askılıga takacam bıldırcını taşıması kolayda mehmeti arabaya kadar kim taşıyacak, seslemdim geliyo çat ellerini severim, bir daha kuş kaldırdım taktım arpacıa ahmet geliyo cat oda gitti,3 cüyü kaldırdım tarlanın içinde bir teyze pancar topluyo bizden degil takılat sabri dedim bıldırcını eve gütürürsün sonra düşündüm teyze tipim degil nasıl eve gütürecen indirdim tüfegi tuttum arabanın yolunu olay bu aga
Maşallah avlarınız daim olsun.
bir av gunu olmus dostlugunuz daim olsun rastgele