Re: Need yardımıyla iyi bir Yarı-Otomatik bulma! Stoeger M2000?
Postatarafından Naterdashotgunner »Pzt Eki 12, 2009 08:52
benim seviyorum, çok araştırma önceden ve yeni ucuz silah bir sürü gibi, o kadar parlak olsun değil mi, ve baktı yüzden onun metal bazı çapak olacak. Ne bu silahla başarı için yapmak VAR bütün silah dışında iyi bir silah ovucuya almak ve tüm fabrika nakliye gres kapalı temiz çıkarmak, onu kırmak değildir. Sonra bir sonraki elle döngüsü yaklaşık 100-150 kez. Sonra, çok çok hafifçe madeni ve dışarı almak ve bunun üzerinden yüksek magnum yükleri ateş, ben düzenli bunun üzerinden olacak döngüsü herhangi diğer yükleri öneririm. , O kadar temiz ev hafifçe yağı ve onun çok iyi bir silah al. . Birkaç sorunları
Sorun: dış soldaki altıgen vida çekim gevşek geliyordu. çözeltisi: unscrew mavi kilit sıkı ve vidanın üzerine, yeniden takın
Problem: saplanıyor şoklar. çözüm: (Ben Carlson öneririm) Stoeger uyan iyi bir satış sonrası choke satın
benelli tıklayın (cıvata dönmediği ve eylem biraz açık silah ateş olmaz sol) çözüm: unoil ve el döngüsü, ya da hurma ile sadece vurmak cıvata kolu Sorunu . yerine kilitlemek için
Problem: çok zor silahı tekme. Çözüm: Bir limbsaver ped satın, ben inanıyorum modeli # 10008 (bu bir zorunluluktur, benim seviyorum, hatta silahım uygun olur.) benim seviyorum ve yapmam sürü insan değil mi duymayanlara biliyorum kolayca kırarak sabit olduğu, onu kırmak, şimdi onları seviyorum. Ben kimseye bu silahı tavsiye ederim, ben bu kararı ile olur. Umut şık kalın, Nate
(bu yorum yabancı bir siteden alınmıştır orjinali ingilizce)