Gönderen Konu: STOEGER M2000 HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM  (Okunma sayısı 37328 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Halil KARADENİZ

• Free Üye
  • *
STOEGER M2000 HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
« : 02 Eylül 2012, 22:50:20 »
2 SEZONDUR STOEGER M 2000 KULLANIYORUM AVDA VE ATIŞLARDA SAYISIZ FİŞEKLER ATTIM HER GRAMDA SIFIR HATA İLE ÇALIŞTI ÖZELLİKLE TÜRKİYEDE ÜRETİLEN EN KALİTELİ NAMLU STOEGERDE BELKİ DİĞER MARKA TÜFEKLER KADAR GÖSTERİŞE ÖNEM VERMESEDE ÇALIŞMASI KALİTESİ TARTIŞILMAZ
Halil KARADENİZ 1982-ORDU

resim

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Ynt: STOEGER M2000 HAKKINDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
« Yanıtla #1 : 03 Eylül 2012, 00:40:14 »
Hiç kullanmadım ama silahları anlayan bir arkadaşımda vardı ve beğeniyordu. Ek olarak, yeni öğrendim ki Stoeger Beretta'nın Amerika'da üretilen Beretta 3901 modeline namlu üretiyormuş. Beretta 390'nın özel bir modeli.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #2 : 03 Eylül 2012, 08:25:59 »
Benelli tüfeklerinin namlusunuda stoeger yapıyor türkiyede

resim

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 03 Eylül 2012, 11:02:27 »
bence vuruş sıkıntısı olmayan bir tüfek.... 200 gr daha hafif olsaydı şimdiye kadar almış olurdum.....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #4 : 03 Eylül 2012, 15:46:53 »
3200 gr. olduğu söyleniyor bende sentetik 61 namlusu var 3145 kg geliyor ayrıca ata neo için söylenen 2900 kg söylendiği gibi değil stoegere yakın bir kilosu var 3 kilonun üzerinde ben memnunum ağırlığından hiç bir şikayetim yok

resim

selçukkaygısız

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 11 Ekim 2012, 15:05:56 »
sevili avcı arkadaşlar ben ileri ki zamanlarda bu tüfeği almayı düşünüyorum,youtube videolarına baktım hep yabancı ülkelerde çekilmiş demek ki tutuluyor,bu tüfek kinetik mi,grupmanı ve vuruş gücü nasıl,kullanan arkadaşların yorumlarını alırsam mutlu olurum,herkese kazasız belasız avlar dilerim,hepinize rastgele..
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2012, 15:07:21 Gönderen: Selçuk KAYGISIZ »

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #6 : 20 Ekim 2012, 20:00:36 »
tüfek kinetik sistemdir gurupmanı çok sağlam bir tüfek namlusu türkiyede üretilen en kaliteli namludur ayrıca vuruş gücü gazlı tüfeklere göre daha etkilidir.

resim

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 10 Kasım 2012, 17:54:59 »
Değerli gönül dostları.
Yeni bir STOEGER M2000 kullanıcısı olarak bir yorum da ben yapmak istedim. Bir kusurumuz olursa affola.
Öncelikle şunu ifade etmek isterim ki, yaklaşık 26 yıldır avlanan biri olarak çok fazla av tüfeği ile avlandım.Yaklaşık olarak 20-25 tane tüfek aldım, kullandım ve sattım.Çok zor beğenen bir avcıyım.Sürekli daha iyiyi ve daha güzeli arayan biriyim.Bununla beraber yine ava başladığım yıllardan beri kendim fişek dordurmayı da severim.Aynı zamanda farklı  marka ve gramajlarda yerli veya ithal olmak üzere evde çok fazla fişeğim var.Eşimle bu yüzden bazen tartışma yaşıyorum.Ama ne yaparsın av, tüfekler, fişekler,av malzemeleri ve iyi ve keskin çakılar benim tutkum.

Bu güne kadar büyük çoğunluğu yerli, ikisi ithal olmak üzere pek çok tüfek kullandım.Bunların biri çift kırma, diğerleri süperpoze ve otomatik tüfekti.İthal tüfeklerim s56 ve İspanyol Lamber otomatikti.Lamber iyiydi ama tetiği sertti.S56 BERETTA ise çok performanslı değildi.Çok hava ve fişek seçerdi.Diğerleri gibi onları da sattım.Berettanın bir efsane olmadığını deneyerek görmüş oldum.

Bu sevda yüzünden 4 yıl önce başıma ilginç bir olay geldi.İnternette araştırırken karşıma ATA MAROCCHİ marka bir tüfek çıktı.Tüfeğin tasarımı çok hoşuma gitti.Onu mutlaka almak istiyordum.O zamanlar KOCAELİ- Kandıra'da görev yapıyordum.Ama tüfek av bayilerinde satılmıyordu.Bir arkadaşımla arabaya atlayıp İstanbul Ümraniye'deki  ATA ARMS fabrikasına gittik.Tüfeği rica minnet yalvara yakara Yavuz YOLLU' ya sorularak alabildik.Çünkü iç piyasaya vermek istemiyorlardı.Tüfeği ağustos sonunda almıştım.Ertesi günü çeşitli fişeklerden alarak üveyik avına gittim.Önce deneme atışları yaptım.TÜFEĞİN çalışması çok güzeldi.Düşük gramajlı fişeklerle iyi de grupman yaptı.Ancak ava başlayınca gerçek ortaya çıktı.Bizim ATA MAROCCHİ bir balon çıktı.Bu kadar av performansı düşük bir tüfek hiç görmemiştim.Bazı fişeklerle mesafe yakın olunca yaralı olarak av vuruyordum.Av bir türlü ölmüyor,her taraf kan gölü oluyordu.Havalar soğuyunca performans daha da düştü.Ucuz bir paraya onu da sattım.

Daha sonra DÜZCE'ye gidip, Şaban ustaya AVSAN marka, tek tetik sellektörlü ve mobil şoklu bir süperpoze yaptırdım.Tüfeğin estetiği ,bana uyumu ve av performansı çok güzel.Bu tüfeği 4 yıldır zevkle kullanıyorum.Tüfeğimi satmayı da hiç düşünmüyorum.
 BİRAZ ARA .HANIM BENİ BAKKALA EKMEK ALMAYA GÖNDERİYOR. YAZIMIN DEVAMI GELECEK.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 10 Kasım 2012, 19:54:15 »
Değerli dostlar,
Ben yaklaşık 4 yıldır bir tüfekle idare ettim.Çünkü AVSAN SP. beni mutlu etti.Ancak bir yıldır yine bir otomatik sevdası başladı.Tayinim İPSALA' ya çıkınca gerek ördek  ,gerek se domuz avları için bir otomatik almaya karar verdim.Uzun süre marka konusunda kararsızlık yaşadım.Gerek buradaki forumlardan gerek avcı arkadaşlardan uzunca bir süre fikir edindim.Bu zamana kadar LANBER , SARSILMAZ, HUĞLU,ATA MAROCCHİ, STAR HUĞLU,HATSAN, ÜZÜMLÜ ZÜMRÜTve VALTTER TARGET marka yarı otolar kullandım.Bunlar hepsi gazlı tüfeklerdi.
  Bu defa kinetik bir tüfek almaya karar verdim. ATA NEO ile STOEGER M2000 arasından bir tercih yapmayı düşündüm.ATA dan ağzım yandığı için uzak durmak istedim.Ayrıca ATA'nın fiyatı da oldukça tuzlu.Tüfekte ufak tefek oynamalar ve göz zevkini okşayıcı küçük değişiklikler yaparak, fiyatı artırdıkça artırıyorlar.Ancak kullanan bir çok avcının da performansından memnun olmadığını duyuyorum.Anlayacağınız içi boş bir güzellik anlayışı.

GELELİM İŞİN  PÜF NOKTASINA:
 En sonunda yaklaşık 2 ay kadar önce STOEGER M2000 bir tüfek aldım.Tüfeğimi az daha ucuz olsun ve çizilmelerden dolayı sentetik dipçikli olarak tercih ettim.Tüfek sağlam,etkili ve çalışması kusursuz.İnsana güven veren bir tüfek.Bazı dostların tüfeğin ağır olduğu yönündeki eleştirilerine bir anlam veremedim.Çünkü yaptığım ölçümde tüfeğin 3,170 kg. geldiğini gördüm.Tüfeğin çok ideal bir ağırlığı olduğunu ifade etmeliyim.Çünkü ideal bir tüfek 3,0 kg. ile 3,4 kg. arasında olur.
Tüfekle ilgili olarak şunu söylemeliyim:Bu tüfeğin boy kundağının birazcık uzun tasarlandığını düşünüyorum.Benim boyum 1,78 m. olduğu halde ince kıyafetlerle uzunluk iyi.Ancak kışlık kazak ve montlar giyilince dipçiğin kısa geleceğini tahmin ediyorum.Üretici firma bir tane de kısa dipçik pedini tüfekle birlikte vermeli diye düşünüyorum.
TÜFEĞİN PERFORMANSI VE FİŞEK DENEMELERİNİ DAHA SONRA YAZMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

Mehmet GÖNEL.              CUMHURİYET İ.Ö.OKULU  SOSYAL BİLGİLER ÖĞRT.               KEŞAN- EDİRNE         Memleket:ÇANAKKALE-LAPSEKİ
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

The following users thanked this post: Celal KALABALIK

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 10 Kasım 2012, 22:47:29 »
VURSAN 92-A TEK GECERİM.
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #10 : 14 Kasım 2012, 21:02:35 »
Değerli dostlar,
Ben yaklaşık 4 yıldır bir tüfekle idare ettim.Çünkü AVSAN SP. beni mutlu etti.Ancak bir yıldır yine bir otomatik sevdası başladı.Tayinim İPSALA' ya çıkınca gerek ördek  ,gerek se domuz avları için bir otomatik almaya karar verdim.Uzun süre marka konusunda kararsızlık yaşadım.Gerek buradaki forumlardan gerek avcı arkadaşlardan uzunca bir süre fikir edindim.Bu zamana kadar LANBER , SARSILMAZ, HUĞLU,ATA MAROCCHİ, STAR HUĞLU,HATSAN, ÜZÜMLÜ ZÜMRÜTve VALTTER TARGET marka yarı otolar kullandım.Bunlar hepsi gazlı tüfeklerdi.
  Bu defa kinetik bir tüfek almaya karar verdim. ATA NEO ile STOEGER M2000 arasından bir tercih yapmayı düşündüm.ATA dan ağzım yandığı için uzak durmak istedim.Ayrıca ATA'nın fiyatı da oldukça tuzlu.Tüfekte ufak tefek oynamalar ve göz zevkini okşayıcı küçük değişiklikler yaparak, fiyatı artırdıkça artırıyorlar.Ancak kullanan bir çok avcının da performansından memnun olmadığını duyuyorum.Anlayacağınız içi boş bir güzellik anlayışı.

GELELİM İŞİN  PÜF NOKTASINA:
 En sonunda yaklaşık 2 ay kadar önce STOEGER M2000 bir tüfek aldım.Tüfeğimi az daha ucuz olsun ve çizilmelerden dolayı sentetik dipçikli olarak tercih ettim.Tüfek sağlam,etkili ve çalışması kusursuz.İnsana güven veren bir tüfek.Bazı dostların tüfeğin ağır olduğu yönündeki eleştirilerine bir anlam veremedim.Çünkü yaptığım ölçümde tüfeğin 3,170 kg. geldiğini gördüm.Tüfeğin çok ideal bir ağırlığı olduğunu ifade etmeliyim.Çünkü ideal bir tüfek 3,0 kg. ile 3,4 kg. arasında olur.
Tüfekle ilgili olarak şunu söylemeliyim:Bu tüfeğin boy kundağının birazcık uzun tasarlandığını düşünüyorum.Benim boyum 1,78 m. olduğu halde ince kıyafetlerle uzunluk iyi.Ancak kışlık kazak ve montlar giyilince dipçiğin kısa geleceğini tahmin ediyorum.Üretici firma bir tane de kısa dipçik pedini tüfekle birlikte vermeli diye düşünüyorum.
TÜFEĞİN PERFORMANSI VE FİŞEK DENEMELERİNİ DAHA SONRA YAZMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

Mehmet GÖNEL.              CUMHURİYET İ.Ö.OKULU  SOSYAL BİLGİLER ÖĞRT.               KEŞAN- EDİRNE         Memleket:ÇANAKKALE-LAPSEKİ
Mehmet bey performans yorumlarınızı ilerleyen günlerde mutlaka bekliyorum

resim

Çevrimdışı Raha BOLAT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 15 Kasım 2012, 10:39:30 »
Şu ana kadar kullandığım tüfekler içinde beni mutlu erden stoeger ve akkardı.
Raha BOLAT
1977 kırıkkale

The following users thanked this post: Celal KALABALIK

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 17 Kasım 2012, 21:55:31 »
DEĞERLİ ARKADAŞLAR,
Uzun zamandır yazmak istedim, stoeger m2000 ile bir çok fişek denemesi yaptım.İşte sonuçlar:
RC 32 gr ile MECA en iyi saçma dağılımı yapan fişekler oldu.
WİNCHESTER UNİVERSAL, YAF,ROTWEİL,BP ,SAGA,LAMBRO,ARMUSA,MİRAGE  de iyi dağılım yapan markalar oldu.
FEDERAL, REMİNGTON,FİOCCHİ VE BORNAGHİ de fena değildi.
ZUBER,STERLİNG,KAİSER,JET,GOLD vs. fişekler iyi dağılım yapamadı.MKE ise daha iyiydi.

Avda ise rc32 ile meca yı denedim.Bu iki marka da avda çok iyiydi.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #13 : 20 Kasım 2012, 10:57:37 »
DEĞERLİ ARKADAŞLAR,
Uzun zamandır yazmak istedim, stoeger m2000 ile bir çok fişek denemesi yaptım.İşte sonuçlar:
RC 32 gr ile MECA en iyi saçma dağılımı yapan fişekler oldu.
WİNCHESTER UNİVERSAL, YAF,ROTWEİL,BP ,SAGA,LAMBRO,ARMUSA,MİRAGE  de iyi dağılım yapan markalar oldu.
FEDERAL, REMİNGTON,FİOCCHİ VE BORNAGHİ de fena değildi.
ZUBER,STERLİNG,KAİSER,JET,GOLD vs. fişekler iyi dağılım yapamadı.MKE ise daha iyiydi.

Avda ise rc32 ile meca yı denedim.Bu iki marka da avda çok iyiydi.
Verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederiz mehmet bey

resim

The following users thanked this post: Rıdvan TİFTİK

Çevrimdışı Murat ÖNER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 28 Ocak 2013, 19:49:57 »
slm arkadaşlar.bende de stoger md2000 ahşap modeli var.gercekten sorunsuz kullanılacak bir silah.ilk aldıgınızda biraz düşük grm lı fişekler kullanmayınız.bu silahlar kendini sonradan acıyo.ve sorunsuz bi şekilde calısıyo ayrıca yakışı atım mesafesi gayet iyidir.avrupa düzeyinde bi silah yapmışlar.silah alıcak arkadaslara kesinlikle tavsiye edebilirim.ben cok silah kullandım yerli olarak en iyisi bu bence.stoger md2000
1983
Stoger md2000(66)
Huglu cifte1989(70)

Çevrimdışı Mehmet SERİN

• *
« Yanıtla #15 : 17 Şubat 2013, 23:26:34 »
atışlarda gazlı sisteme göre seri değil diyorlar doğrumudur. gazlı sistemler kinetik sisteme göre daha seri çalışır diyorlar doğru mudur? Beyler
http://postimage.org/image/pyfu33bw3/
Mehmet SERİN
1986 MERSİN

Çevrimdışı Engin TARHAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 13 Mart 2013, 16:01:46 »
slm arkadaşlar bende bu tüfekle ilgili olumsuz bir yorum duymadım ağırlık derseniz benim huğlu çifte 3200 gr civarında kısmet olursa almayı düşünüyorum.
 https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=144
1976  istanbul

Çevrimdışı Raha BOLAT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #17 : 13 Mart 2013, 16:18:53 »
Mehmet kardeşim ava atacak kadar seri,artistlik yapacak kadar seri değil diyelim:)
Çok seri tetik çekildiğinde tetiği kuramaya biliyor,ama gerek yok avda yeterince seri.
Raha BOLAT
1977 kırıkkale

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #18 : 24 Nisan 2013, 13:44:21 »
bende stoeger 2000 kullanıcısı olarak bugüne kadar en az 20 civarında silah değiştirdim hepsinle tam sezon avlanmadım ama zaten kendini belli ediyor bi silah. avrupanın en önde gelen silahları son modelleri dahil hep test yaptım avlandım. yüzümü güldüren 3 yada 4 tüfek oldu biri 2000 hepsininde küçük kusurları var tabi stoeger estetikten yoksun biraz kaba dipçiği uzun bi silah bide hava sıcaklığı nem oranı yüksek iken grmajda  kararsız 28 gr 30 gr oynamak istiyor ama normal bi serinlikte olsun soğukta olsun hatta aşırı soğukta olsun32 gr rc koy nereye ve neye atarsan at müthiş randımanlı hani bizim aramızdaki değiş avın çapıtını çıkarıyor av dünden ölmüş gibi tavşan ördek keklik çulluk farketmez. yani hava soğudukça zehir akıyo namludan:) geçen sene hava patladı bir ördek akını var yıkılıyor gök yüzü aşırı bi soğuk var hayvan güneye kaçıyo deniz boyundayız çayın denize döküldüğü sazlık bi mera hangine atıcağını şaşırıon nese yanımdaki 2 arkadaşımda birinde beretta a300 birinde franchi black magic( yanlış yazabilirim) var her türlü fişek mevcut elimizde çanta dolu ben 34 gr rc 5 noyu çaktımmı uzak yakın fark etmez (32 gr rc de atıorum arada) havada canı çıkıyor uyuyor resmen hayvan diğer tüfeklerden bitane aynı vuruşları yapan yok. tabi sakın yanlış anlaşımasın iki markada çok güzel leke atmıyorum hatta stoeger onların yanında az kalır. ama saçma randımanı olarak kıyasladım sadece. ztn stoeger beretta kuruluşudur. neyse aradaki farkın yarısı kinetik sistem olması die düşünüyorum stoegerin yarısınıda bilmiorum artık:)) diğeceğim 2000 on numara bi silah sıcak havadada 32 gr sevse inanın başka hiç silahım olmazdı. bendede biraz 32 atma takıntısı var:) yanlış yazım hatam varsa affola
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #19 : 24 Nisan 2013, 14:07:09 »
bide şunu anlamıyorum çok insan filanca tüfeği test ettik her grmajda sorunsuz çalışıyor die anlatıyor videolar çekip yayınlıyor iyide arkadaşım havaya atmak içinmi alınıyor bu silahlar 24 grmdan 56 veya 66 grmada kadar atıyomuş die söğlüyor. e atıcak tabi tüfek olmuşya bırakta atsın atmıyosa ztn tüfek değildir avda aynı şeyi deneyinde anlıyalım eğer her grda öldürüyorsa en iyi silah odur işte onu anlatın onun videosunu çekin. benim en memnun kaldığım silahlardan biride ispanyol salvo full çakmak kromsuz namlu bi silahım vardı yazın 28 gr bıldırcından 30grla üveğiye ordan 32 grla kekliğe geçip av yapardım. attığım av cansız kalırdı tüfek budur abi bence oda hem çifte hemde çift tetik die sattım. ama tüfekti yani. bi gardone çifte daha var italyan çift tetik oda öğle ne koyarsan öğle çıkarıyo. havaya atmak için almıyoruz bu silahları
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

The following users thanked this post: Halil ÇANGA

Çevrimdışı Y.Emre TOK

• *
« Yanıtla #20 : 07 Haziran 2013, 16:36:34 »
Değerli arkadaşlar yurt dışından kullanıcıları modifiye yapmış ve sitesinde ayrıntılı bir şekilde anlatmış bunu paylaşmak istedim.
http://www.shotgunworld.com/bbs/viewtopic.php?f=7&t=244200

Yakın zamanda yeni aldığım bir 92 A modeline biraz makyaj yaparak beğenilerinize sunacağım.İlk çıktığında 2 arkadaş gidip almıştık aradan onca zaman geçti yeni hevesler ile satıldı.
Yine yeni yeniden 92 A efsane geri dönüyor ?

Çevrimdışı İsmail GEZGİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #21 : 04 Şubat 2014, 16:07:11 »
almayi duaunuyorum bende md 2000synetik fakat net te vursan gecio vursani alan stoeger biliyorum kasasinda ne yazio?synetiklerin markasi vursanmi?
1983 İZMİR

Şahin BİTEN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 04 Şubat 2014, 16:48:13 »
almayi duaunuyorum bende md 2000synetik fakat net te vursan gecio vursani alan stoeger biliyorum kasasinda ne yazio?synetiklerin markasi vursanmi?

Vursan değil artık..Beretta - Stoeger .. Beretta Vursan fabrikasını satın aldı.netteki ilanlara bakmayın siz..başlıklar eskidir..değiştirmeye gerek duymamışlar.

Çevrimdışı Veli TOKCAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #23 : 08 Şubat 2014, 01:16:15 »
ağustos ayına kadar M 3000 stoeger 61 namlulu  bekliyeceğim.iç piyasa sürmezlerse M 2000stoeger 61 namlulualacağım Carlson Extended soku(uzatmalı 5veya 10cm) ucunada takmayı düşünüyorum tabiki bu soku bulabilirsem.insallah hemen erken cıkar.niyetim franchi affinty almaktı ama stoeger tercih ettim.arada fiat farkı nerde ise 2000 tl.tercihim doğru mudur bilemiyorum.iki tüfeğide kullanan yorumcu arkadaslardan  yorumlarını bekliyorum
1962....BURDUR AVC. KULB                BURDUR

Çevrimdışı Mehmet KILIÇ 41

• *
« Yanıtla #24 : 11 Mart 2014, 01:06:48 »

Re: Need yardımıyla iyi bir Yarı-Otomatik bulma! Stoeger M2000?
Postatarafından Naterdashotgunner »Pzt Eki 12, 2009 08:52

benim seviyorum, çok araştırma önceden ve yeni ucuz silah bir sürü gibi, o kadar parlak olsun değil mi, ve baktı yüzden onun metal bazı çapak olacak. Ne bu silahla başarı için yapmak VAR bütün silah dışında iyi bir silah ovucuya almak ve tüm fabrika nakliye gres kapalı temiz çıkarmak, onu kırmak değildir. Sonra bir sonraki elle döngüsü yaklaşık 100-150 kez. Sonra, çok çok hafifçe madeni ve dışarı almak ve bunun üzerinden yüksek magnum yükleri ateş, ben düzenli bunun üzerinden olacak döngüsü herhangi diğer yükleri öneririm. , O kadar temiz ev hafifçe yağı ve onun çok iyi bir silah al. . Birkaç sorunları
Sorun: dış soldaki altıgen vida çekim gevşek geliyordu. çözeltisi: unscrew mavi kilit sıkı ve vidanın üzerine, yeniden takın
Problem: saplanıyor şoklar. çözüm: (Ben Carlson öneririm) Stoeger uyan iyi bir satış sonrası choke satın
benelli tıklayın (cıvata dönmediği ve eylem biraz açık silah ateş olmaz sol) çözüm: unoil ve el döngüsü, ya da hurma ile sadece vurmak cıvata kolu Sorunu . yerine kilitlemek için
Problem: çok zor silahı tekme. Çözüm: Bir limbsaver ped satın, ben inanıyorum modeli # 10008 (bu bir zorunluluktur, benim seviyorum, hatta silahım uygun olur.) benim seviyorum ve yapmam sürü insan değil mi duymayanlara biliyorum kolayca kırarak sabit olduğu, onu kırmak, şimdi onları seviyorum. Ben kimseye bu silahı tavsiye ederim, ben bu kararı ile olur. Umut şık kalın, Nate
                    (bu yorum yabancı bir siteden alınmıştır orjinali ingilizce)
  • tek kırma huğlu
  • çift kırma huğlu
  • sarsılmaz magic
  • setter

Mehmet KILIÇ
1982 İZMİT