Gönderen Konu: HİLAL AV.COM  (Okunma sayısı 21583 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Necdet GÜNEY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: HİLAL AV.COM
« Yanıtla #25 : 04 Ekim 2012, 16:38:13 »
Selamlar Avcı Arkadaşlar ;
Bende tipik sorunları Hem hilal.com da hem de armer.com da yaşadım .
Hilal.com : Avcı sırt çantası yerine dağcı sırt çantası , Uzun kamuflaj tişört yerine kısa kol  tişört geldi . Geri gönderdim kargo parası bana ait olmak üzere ürünler gitti -geldi. Çanta düzelmiş Ancak tişört başka marka yine kısa kol :)
Armer.com : Kleenguard kulak tıkacı yerine başka basit bir silikon kulak tıkacı geldi. Ayrıca iki gün önce yapmış olduğum siparişte de farklı marka fişek göndermişler . Bir de ; Tamam ucuz bir kılıf almış olabilirim ancak daha ilk günden fermuarı arızalı geldi .
  • 104A. 71
  • Ata Neo. 66
  • Armsan Phenoma Aura Lamine Granite 71
Necdet GÜNEY
1966 izmir

Çevrimdışı Abdullah GÜLTEPE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #26 : 05 Ekim 2012, 15:49:03 »
internetten alışveriş pek sağlıklı olmuyor anlaşılan yada bu işi hakkıyla yapabilen yerler yok o yüzden görerek beğenerek almak yakın bir bayiden almak en iyisi
  • baikal mp 153 0tomatik
  • yıldız p71 otomatik
  • turkuaz sn12 otomatik
  • akdaş ah 212
Abdullah GÜLTEPE 1984 KARABÜK-İSKENDERUN/HATAY
 Tel: 05354083156

Çevrimdışı Muratcan KARABIYIK

• Free Üye
  • *
    • Efe Av Ticaret Av Malzemeleri
« Yanıtla #27 : 05 Nisan 2013, 00:16:33 »
www.opsgear.com dan yapıyorum amerikadan çatır çatır geliyor aldıklarım gözünü sevim gevürün ;) en dürüst en iyi onlar

onurkaragoz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 05 Nisan 2013, 01:22:28 »
ıbrahım beyın sorunu halloldumu acaba o da cok magdur olmustu bu konuda dılerım sorunu cozume kavusmustur

Çevrimdışı Sinan UÇAK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #29 : 16 Nisan 2013, 17:54:40 »
Can sıkıcı bir durum.Daha bugün bu siteden biraz alışveriş yapıyım dedim aklıma buradaki yazılanlar geldi vazgeçtim.
Birde şunu anlamıyorum Veli bey iyi esnaftır haberi yoktur elemanlar bilgisizdir filan denilmiş.İyi de iyi bir esnaf ticaretini başkasının eline bırakır mı? İyi bir esnafın işletmesinde olup bitenden haberi olmaz mı? Sadece kasadan para toplamakla esnaf olunmaz patron olunur belki ama esnaf olunmaz..
1983-Ereğli/Konya

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #30 : 18 Nisan 2013, 22:31:42 »
Bu sitelerden alış-veriş yapanlardan sık sık bu şikayetler foruma yansıdığı halde , insanlarımız hala bunlardan alış veriş yapıyorsa söylenecek bir şey yok.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimdışı Lütfi EKER

• *
« Yanıtla #31 : 23 Nisan 2013, 01:23:38 »
yıllardır veli kantarcıyı tanır ve alış veriş yaparım kesin yanlışlık olmuştur dürüst  esnaf arkadaştır
Lütfi EKER
1971 KAYSERİ

Çevrimdışı Polat OLUR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #32 : 23 Nisan 2013, 08:50:56 »
Lütfi bey siz yanlış kişiden bahsediyorsunuz :) veli katrancı olacak :)
  • Browning Maxus
  • B.C.Miroku 800 SW Grade 4
  • B.C.Miroku 600
Polat OLUR
1976 İzmir/Bergama

Çevrimdışı Erdinç ŞEN

• *
  • VATAN MİLLET SAKARYA
« Yanıtla #33 : 23 Nisan 2013, 08:52:50 »
Deveye neden boynun eğri diye sormuşlar? nerem doğruki demiş.  Allah bizleri dürüst insanlarla karşılaştırsın. Geçmiş olsun.
amin.
erdinç - 1977
0 545 340 00 08

Çevrimdışı Ahmet KAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #34 : 20 Mayıs 2013, 00:06:02 »
öncelile herkese selamlar velibey gerçekten çok mütevazi ve iyi bir esnaftır benim tanıdığım kadarıyla kendisiyle birçok kez alış veriş yaptım ama bir türlü net ten istediklerimin aynısı olmadı olduysada mutlaka bir ikitanesi farklı oldu bence sorun çalışanlarında internet sayfaları sürekli güncel değil netten bakıyosunuz stokta var dükkana gidiyosunuz veya netten alıyosunuz pardon stokta yok biz size şunu verelim bu onun muadili deyip geçiyorlar uygun bir davranış değil bence umarım bir an önce ticari anlayışlarını düzeltirler saygılar..
1982 İZMİR

Çevrimdışı Muratcan KARABIYIK

• Free Üye
  • *
    • Efe Av Ticaret Av Malzemeleri
« Yanıtla #35 : 22 Mayıs 2013, 21:56:09 »
Arkadaşlar bizim ülkemizde bu sektör gelişmedi gelişemiyor , özelliklede internet alışverişinde bu işi doğru düzgün yapan yok , bende av bayisi sahibiyim ve size demek istiyeceğim kendi sitemizin tasarımından tutun teknik işlerine , grafik işlerine ve malların girilmesine kadar her şeyi ben kendim yapıyorum ve hata yapıyorum bir çok websitesinde sistemler çok kötü bizim sektördede kendi yapmayan ucuz fiyatlara site yaptırıyor teknik destek almıyor bu problemler oluyor . Birde sırf websitesi için 2  kişi gerekir bizim sektördede çalışacak güvenilir eleman bulunmuyor . Bir av bayiilik ruhsatını kaybetmeniz o elemanlarınızın elinde oluyor en ufak hatada kaybedebilirsiniz. Tanımam etmem korumak amaçlıda değil dediklerim bunlar gerçekler . Ebay , opsgear vb. yabancı siteler inanın hiçbir problemi yok bu konuda ama risk gümrükte ozaman.

Çevrimdışı Kaan GENÇ

• *
« Yanıtla #36 : 22 Mayıs 2013, 22:23:33 »
bende gecen ay 6 koli mirage 30.5 gr sipariş verdim sonra arayıp aynı fişekten olmadığını mirage 30.5 gr 67 mm fişekten olduğunu söylediler tamam dedim bu fişeklerden hiç kullanmamıştım umarım pek farkı olmaz
>br<
Kaan GENÇ
1982 ANKARA-HATAY
dişhekimi

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #37 : 22 Mayıs 2013, 23:06:33 »
Armer fena degil

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

Çevrimdışı İbrahim ÇELİK

• *
  • Gonyalı
« Yanıtla #38 : 24 Mayıs 2013, 00:26:10 »
Ne ekersen onu biçersin  Hilalav da ektiğini biçiyor. Hilalav mı aman benden uzak olsun :)

İbrahim ÇELİK
1983-Konya
''Kamil odur ki koya her yerde bir eser ,. Eseri olmayanın yerinde yeller eser.''

Çevrimdışı Ahmet KAYA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #39 : 10 Haziran 2013, 23:43:00 »
sana katılıyorum gürkan cığımm çok güzel bir site.... malatya ya selamlar..... :D
1982 İZMİR

Çevrimdışı Mustafa KESGİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #40 : 11 Haziran 2013, 00:10:16 »

Armer dan birkaç defa alışverişim oldu ,siparişi verdiğim gün kargolandı.Sipariş stoklarında bir sorun varsada hemen arayıp özür dileyerek tedarik edilemeyen ürünler için  ne yapmak istediğinizi soruyorlar veya başka bir ürün seçeneğimizin olup olmadığını soruyorlar, bence gayet güzel bir site ve sorumlu kişiler.
  Endişe etmeden alışveriş yapabilirsiniz.
1965
MUĞLA

Çevrimdışı Tolga GÜVENDİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #41 : 11 Haziran 2013, 08:47:27 »
bende artık hilalavdan alış veriş yapmıyorum.farklı saçmalar yolladılar gönder değiştirelim diyorlar.kargo parasına karışmıyorlar

Geçen yıl Armer den koli fişek almıştım,,yanlışlıkla keçe tapa olanı göndermişler..Sanırım İlhandı abinin adı..Telefonda özür diledi ve doğru koliyi daha ben elimdekini göndermeden hemen kargoladılar,,yanlış olanı karşı ödemeli bize gönderin dediler..Kargo parası ödemedim,,aldığım birçok ürün en geç 24 saatte elimde oldu...ama birçok üründe hilal av daha hesaplı.. :)
Tolga GÜVENDİK
1990 / MANİSA
ImgLand.net image

Çevrimdışı Hasan GÜZEL 07

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #42 : 11 Haziran 2013, 09:12:56 »
2 yıldır internetten alışveriş yapıyorum sipahiler de asla sorun yaşamadım ama armer de benzer sıkıntılar var...
Renc RECARO
1981 ANTALYA

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #43 : 11 Haziran 2013, 20:11:54 »
Aleykumselam devrem.
Yani elbette sorunlar cikabiliyor fakat sorunun sonrasindaki yaklasim tutumda önemli .
Armerden  çok kez aliveris yaptim malum malatya da istediğin herşeyi bulamiyabiliyosun
Sadece 1kez sorun yasadim oda, kamoflaj neopren dalis  corabi sipariş ettim siyah renk geldi arada 5 TL lik zararimida bir sonraki alisverisimde telafi ettiler.
İnternetteki stok bilgilerini sıkca güncellemeleri faydalarina olacak tir .buda ayri tabi...

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

bılal taskomur

• Ziyaretçi
« Yanıtla #44 : 11 Haziran 2013, 20:36:50 »
 >:(avcının zevkle ve merakla beklediği ürünler geldiii ama sonuç hüsran olan avcıya oldu.hilal avdan bende birçok kez alış veriş yaptım.adamların site si güzel ve orijinal malzeme satıyorlar.istanbuldan winçester fişek almıyorum sahte yapıp satıyorlar.velasıl veli bey dürüst bir insan.dükkanla birazdaha alakadar olursa sıkıntı kalmayacaktır..

Çevrimdışı Halil ARIK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #45 : 29 Haziran 2013, 22:14:40 »
Daha once hilal avdan alisverisettim hic bi sorun yasamadim bu sezonun alisverisini kafkas avdan yaptim kargomu daha yeni aldim eksiksiz ne istemissem geldi satis sonrasi ulasma konusundada cok memnun kaldim
halil arık
1984 afyonkarahisar
5464458072
Türk`ü,Türklüğü,Vatanı sevmek faşistlikse, Hitler yanımızda komünist kalır..

Çevrimdışı Onur ÇELİKOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #46 : 29 Haziran 2013, 22:23:56 »
www.opsgear.com dan yapıyorum amerikadan çatır çatır geliyor aldıklarım gözünü sevim gevürün ;) en dürüst en iyi onlar

Kesinlikle yerli internet sitelerinden kibrit dahi almam. Bende Amerika dan iki adet Beretta gözlük almıştım.
  • Ata Arms Venza 12 Kalibre 71 cm Yarı Otomatik
  • Kral Azarax 71 cm Y.Oto - Sarsılmaz Trapper Trap Tüfeği
  • Akkar Churchill 12 Kalibre 71 cm Süperpoze Av Tüfeği
  • Deustch Kurzhaar EFE & English Pointer TOMMY
Onur ÇELİKOĞLU  A rh +
1994 İzmir / Bayındır
Bayındır Avcılar Derneği
Trap Shooting

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #47 : 04 Temmuz 2013, 18:00:52 »
bugün hilal avdan abime yaban vip ceket,kendime çizme şapka ve iki kutu bıldırcın üveyik için fişek siparişi verdim... veli beylede görüştüm,genel şikayetleri kendisine ilettim... çok daha büyük bir dükkan açmış,bazı aksamalar oldugunu kendiside kabul ediyor.... biraz çalışanların dikkatsizliginden dem vurdu... ama kimse hilal avda 5 kuruş alacagım kaldı diyemez... kimse 3 liralık ürünü 5 liraya kakaladılar diyemez dedi..... yeni dükkanla çok daha kaliteli hizmet verecegiz avcı arkadaşlara dedi...
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Adem KOCA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #48 : 04 Temmuz 2013, 20:55:23 »
bende hilal av dan koli işi fişek alırım ertesi gün hemen geliyor. sorun hiç yaşamdım vala. vardır bi iş elemanlar laçkalığı vardır illaki. çok fazla eeman var ise çalışan orda zaten .... çıkar.
1981 - Çarşamba/Samsun
 0544 565 37 82

Çevrimdışı Ahmet KARA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #49 : 05 Temmuz 2013, 16:01:23 »
Veli beyden bütün av tüfeklerimi ve fişeklerimi aldım.Son zamanlarda gerçekten elemanların biraz dikkatsizliği var galiba.Veli beyin ticaret uslubunu beğendiğim içim sezonda 45 gün kadar bekledim.Ama elemanlardan aynı samimiyeti ve ilgiyi göremeyince alış-verişi kesmek zorunda kaldım.İnşallah işleri düzene oturtabilirler.Galiba yoğun siparişi kaldırabilecek sağlıklı bir düzeni henüz oturtamadılar.
1979 SAMSUN