Hilal av Veli Katrancı internet sitesinde görmüş olduğum Mirage Target T1 24 Gram 7,5 saçma numaralı fiyatı 16,00 TL den olup havale ile 15,20 TL fiyat belirlenen Trap fişeklerinden sipariş vermek üzere, belkide ellerinde kalmamıştır düşüncesi ile 0.322.2249471 nolu telefonlarını aradım ve karşıma bir bayan çıktı ilgili fişeğin ellerinde mevcut olup olmadığını sordum. tarafıma var olduğu söylendi havale yolu ile 15,00 TL den düz hesap olursa 2 koli alacağımı ve akbank hesap numaralarına 300.0 TL havale yapacağımı söyledim. Bayan yanındaki yetkili herkimse bu fiyata olup olmayacağını sordu ve olumlu cevap alınca bana tamam beyefendi havale yapın fişeklerinizi gönderelim dedi. Havale yaptım ve tekrar telefonla ödeme yaptığımı bildirdim. Nakliye sürecini de düşünürken 2-3 gün sonra bir beyefendi ellerinde şu an kalmadığını söyledi ve başka fişek önerdi, kabul etmeyince 1 hafta sonra geleceğini beyan etti, acelem olmadığını söyleyerek kabul ettim. 1 hafta sonra ben aradım ve fişeğin olmadığını 2 ay sonra geleceğini beyan edince paramın iadesini istedim. İki sefer aramama rağmen 3 gün sonra paramı hesabıma iade ettiler. Yaşadığım olayı dillendirdim. Bu şekilde ne sipariş alınır nede verilir. Amaç nedir ( Diğer fişeklerini pazarlamakmı ) anlayamadım. Kendilerine dürüst olmayı tavsiye etmekten başka yapacağım birşey yok. FORM ÜYELERİNİN DİKKATİNE