atılla abı hersey gonlunce olsun umarın anne soyunu devam ettırecek yavruyu buyutursun anlıyamadıgım nokta neden kısırlastırdın operasyon nerde yapıldı.kısırlastırılarak yapılan sezeryanlar daha kolay oldugu ıçın bızım vet hekımlerımız kolaya kaçmakta kolay para kazanmanın yolunda.ınsallah bızım tahmın etmedıgımız gıbı bı olay gelmemıştır kızımızın basına yoksa yazık olr.
ümit koyde bır vet klınıgınde dogumu zorlasmış bı kurzaar kopegımızı sezaryana goturduk.verılen para hıç sıkıntı degıl.evren denen vet. kopoegı muayene ettıkten sonra yapılacak ışlemı bana aynen soyle anlattı.BANA DEDIKI ANNE KARNINDA YAVRULAR OLMUŞ,ANNEDEN YESIL BI AKINTI GELIYO YAVRULAR ÖLDUĞÜ ICIN ANNE ZEHIRLENMEYE BASLAMIS DEDI.EEEE HEKIMLERE GUVENIYORUZ YA NE YAPILACAK DEDIGIMIZDE DISININ RAHMININ ZORLANMASINDAN DOLAYI RAHIMLE BIRLIKTE KISIRLASTIRILARAK SEZERYAN YAPACAGIZ DEDI.KANALDA BI YAVRU KALMIŞ ONU CIKARTTILAR. BEN DEDIMKI BELKI DOGUM GERÇEKLEŞİR YOK KESINLIKLE YAVRULAR OLU DENDI PEKI DEDIK
ULTRASYON ILE BAKMALARINI SOYLEDIM GEREK OLMADIGINI SOYLEDILER ADAMLARIN CIHAZI YOKMUS SEZERYANA BAŞLADILAR 11 TANE YAVRU CANLI BISEKILDE ALDILAR KOYDULAR ONUMUZE ONDAN SONRA OLANLARI SEN DUSUN BOYLE DURUMLARLA KARSILASABILIYORUZ KISIRLASMADAN DA SEZERYAN OLABILIYO DIYECEGIM HERKESIN BASINA GELEBILIR HERKES DIKKATLI OLSUN BU OLAY BASKENTIN GOBEGINDE OLUYOOO..