Gönderen Konu: sarıkızımın sarı bebişleri  (Okunma sayısı 1601 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Atilla KUTLU

• Müdavim Üyemiz
sarıkızımın sarı bebişleri
« : 26 Ağustos 2012, 16:06:05 »
ankara gölbaşından taner özturk abimin aks ile benim lizanın bebişleri umarım beğenırsınız henuz 1 haftalıklar ikiside birer av makınası olan anne babanın soyu olarak meralarda boy gosterırlermı bilmem ama umudımız çok yuksek annemız zor ve zahmetlı bır dogum yaptı 2 yavru karnında oldu sezeryanla yavrular doğdu fakat artık anne kısır ama o benım goz nurum stili ile kokusu ıle terbıyesı ıle umarım yavrularıda oyle olur.

free picture hosting
upload picture
upload pictures
free image hosting
picture hosting
« Son Düzenleme: 29 Ağustos 2012, 16:06:17 Gönderen: Özhan KELEŞ »
Atilla KUTLU 
A Rh + 1971  ANKARA

Çevrimdışı Muhammet TEKER

• *
Ynt: sarıkızımın sarı bebişleri
« Yanıtla #1 : 29 Ağustos 2012, 15:44:40 »
atılla abı hersey gonlunce olsun umarın anne soyunu devam ettırecek yavruyu buyutursun anlıyamadıgım nokta neden kısırlastırdın operasyon nerde yapıldı.kısırlastırılarak yapılan sezeryanlar daha kolay oldugu ıçın bızım vet hekımlerımız kolaya kaçmakta kolay para kazanmanın yolunda.ınsallah bızım tahmın etmedıgımız gıbı bı olay gelmemıştır kızımızın basına yoksa yazık olr.                                                                                                                                                                 
ümit koyde bır vet klınıgınde dogumu zorlasmış bı kurzaar kopegımızı sezaryana goturduk.verılen para hıç sıkıntı degıl.evren denen vet. kopoegı muayene ettıkten sonra yapılacak ışlemı bana aynen soyle anlattı.BANA DEDIKI ANNE KARNINDA YAVRULAR OLMUŞ,ANNEDEN YESIL BI AKINTI GELIYO YAVRULAR ÖLDUĞÜ ICIN ANNE ZEHIRLENMEYE BASLAMIS DEDI.EEEE HEKIMLERE GUVENIYORUZ YA NE YAPILACAK DEDIGIMIZDE DISININ RAHMININ ZORLANMASINDAN DOLAYI RAHIMLE BIRLIKTE KISIRLASTIRILARAK SEZERYAN YAPACAGIZ DEDI.KANALDA BI YAVRU KALMIŞ ONU CIKARTTILAR. BEN DEDIMKI BELKI DOGUM GERÇEKLEŞİR YOK KESINLIKLE YAVRULAR OLU DENDI PEKI DEDIK
ULTRASYON ILE BAKMALARINI SOYLEDIM GEREK OLMADIGINI SOYLEDILER ADAMLARIN CIHAZI YOKMUS SEZERYANA BAŞLADILAR 11 TANE YAVRU CANLI BISEKILDE ALDILAR KOYDULAR ONUMUZE ONDAN SONRA OLANLARI SEN DUSUN BOYLE DURUMLARLA KARSILASABILIYORUZ KISIRLASMADAN DA SEZERYAN OLABILIYO DIYECEGIM HERKESIN BASINA GELEBILIR HERKES DIKKATLI OLSUN BU OLAY BASKENTIN GOBEGINDE OLUYOOO..
KILAVUZ AV BAYİİ SINCAN ANKARA
MUHAMMET TEKER
05349438213

Çevrimdışı Atilla KUTLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 29 Ağustos 2012, 21:41:46 »
muhammetcim anneyi ank .ü fakültesindet anıdığım bır arkadaşımın eşi orvar da çalışıyor personelde onun sayesınde tanıdık doktorlara emanet ettık ilk yavru sag  salım dogdu 16 saat sonra nne fenalaştmaya başladı göturduk uktrasona soktuk 1 adet kalp atışı var yavrular olmuş dendı zaten dogumdan 2 gun önce annenın karnı çekılmeye başlamıştı gözlemledığım kadarı ıle tabı bu arada 3 .cu yavruyu zornandunyaya dondurduler gözumuzle görduk ölen 2 yavru rahımde ve yumurtulklarda sıkıntı oluşmuş ondan tahmınen zehırlenme başlamıştı annede hayırlısı olsun ne dıyelım ama yavrulardan biri kalacak diğerleri sahiplendırılecek nasıpse  41 yaşındayım aklım erdığınden berı av kopeğimiz oldu hep erkek besledk bunda bir heves dedık ode böyle oldu esırgenen göze çöp batıyor sevgiler
Atilla KUTLU 
A Rh + 1971  ANKARA

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #3 : 29 Ağustos 2012, 21:54:23 »
 :D Vayyyyyy değerli kardeşim Atilla Kutlu, seni burda görmek ne mutlu. Sarıkızına ve sarı bebişlerine maşallah.  :) Yüreği güzel özü ve sözü bir senin gibi kardeşimede bu yavrular yakışır. Allah sağlık içerisinde  büyütmeyi nasip etsin.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Atilla KUTLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 29 Ağustos 2012, 22:10:24 »
nazife ablacım söyledıklerın senın gönlunun guzellıgı teşekkur ederım .ablacım ben her allahın gunu bu sıteyı akıpteyım hiç kopmadım ara sıra bişeyler karalıyorım yavrularım ıcın temennılerınede tekrar teşekkur ederım levent abimede sevgi ve slm lar
Atilla KUTLU 
A Rh + 1971  ANKARA