ŞEHİT vermekten daha büyük acı varsa oda şehit vermeye alıştırılmış bir toplum olmaktır...((((((((((((((((((((((((((((((( Artık tepki vermemeye başladık.... Bir subay şehit edildi diye MENEMENi yakın diyen ATAMIZI özledik...................
Doğruya doğru...Yav arkadaş nooluyo diyemiyoruz.Lan siyaset yapma! deniyor
Bu milletin değerleri diyemiyoz..Lan faşistlik yapma...! deniyor.
Şehitler ölmez diyemiyoruz..Irkçılık milliyetçik yapma deniyor..
Ey ahalinin önüne geçmiş,lider olmuş,hizmet etmeye talip zevatı diye başlıycaz,provakatörlük yapma deniyor..
Pusturulduk,tepki,his,ruh,akıl dumura uğradı...Ne kadar duyarsız hale getirildik diye şahsıma özeleştiri yapıyorum..Kimseyi tenkit etmekte değil amacımız...Alalım silahı,vuralım,kıralım,yakalım,yıkalımda değil derdimiz..Ama kardeşlik bilincini ben düşünüyorsam,kardeşlik hukukunu hiçe saymıyorsam,ekmek bölüşmüşlüğümüzün,çay içmişliğimizin,muhabbet etmişliğimizin,arkamızı kollamışlığımızın,ağıdımızın,türkümüzün,sazımızın,sözümüzün hukukunu ben sayıyorsam,sende say...Bu güzelliklerin dini,meşrebi,mezhebi olmaz...Bu insanlığın ortak değerleridir..
Bayram,düğün,çoluk,çocuk,kadın,kız,bebe,belik dinlemeden can yakmak,ocaklara ateş düşürmek,Hangi insanlık kitabının neresinde var neresinde yazıyor.
Bakın abiler,gardaşlar:Benim kimliğim şu:Türk'ü Türk yapan değerlerin aşığıyım..herkes kadar ülkücü,herkes kadar muhafazakar,herkes kadar solcu,herkes kadar milliyetçiyim...
bu dedikleriminde takdir edersiniz ki;siyasetle alakası yok.Diğerini ben gibi düşünmüyor diye ötekileştirme yok..
Bu ayağında yırtık mekap ayakbısını utancından saklamaya çalışan ŞEHİT BABASININ,
Evin tek oğlu olup anasına bakarken askere gidip ŞEHİT OLAN babayiğitin,(elektiriği kesilipte şehit olunca geri açılan aslan parçasının)
Adı 3-5 mehmet diye önemsizleştirlmeye çalışılan goçyiğitlerin,
Evladı yetim,karısı dul,anasını babasını garip bırakan gardaşlarımızın hukukunu korumak,emanetlerine,koruduğu mevzisine,indirmediği bayrağına sahip çıkmak gerek..bu bi erdemdir..bu vefadır..
Bunun adı milliyetçilikse ALLAH'A HAMDOLSUN...MİLLİYETÇİYİM..