quote author=Seyit ÖCAL link=topic=155132.msg1072158#msg1072158 date=1345293759]
Ustalar yaban Tv'de off- roat jeep turu yapan genç varya onlarda görmüştüm samsun merkezden bilmem ne dağıyla telsizden bağlantı kurup konuştular ve bende çok şaşırdığımdan hafızamda kaldı. Bence yaban tv'den o kişiye ılaşarak telsizin markasını ve nasıl o kadar çektiği vs. hertürlü bilgiyi alabilirsiniz. sizin için bende ulaşmaya çalışacam. durun bakalım...
[/quote]
Ustalar yaban Tv'de off- roat jeep turu yapan genç varya onlarda görmüştüm samsun merkezden bilmem ne dağıyla telsizden bağlantı kurup konuştular ve bende çok şaşırdığımdan hafızamda kaldı. Bence yaban tv'den o kişiye ılaşarak telsizin markasını ve nasıl o kadar çektiği vs. hertürlü bilgiyi alabilirsiniz. sizin için bende ulaşmaya çalışacam. durun bakalım...
seyit bey o bahsettiğiniz telsizleriçin offroat araçlarını içinde sinyal yükseltici( ismini yanlış hatırlaya bilirim)role denen bir alet takılıdır ondan dolayı uzun mesafeler kullanılabilir.. hatta şöyle bahsedeyim samoff kurucularından ecz.sinan yeğin benim patronumdur dilerseniz bu konuda sizlere yardımcı ola bilirim...