Ertuğrul abim yavruların hayırlı uğurlu olsun. Yavrular güzel muhtemelen ileride çok daha güzel olacaklar. Tank, bodo ve elmas hepside kendini kanıtlamış köpekler. Yalnız hem kızdığım hemde üzüldüğüm bir nokta var. İlk yavruların ferma resimlerini koyduğunuz zaman söyleyecektim ama yanlış anlaşılmasından ve kırmaktan çekindiğim için yazmadım. Yinede yazmıyayım diyecektim ama dayanamadım. Bu güzel sitede neden daha önce köpeğinizin av resim ve videolarını yayınlamıyorsunuz? Biz neden "işte bu yavrular Ertuğrul abinin köpeğinin yavrusu" demek yerine, rasty, bodo elmas vs. diye yorumluyoruz.? Drahthaarcı arkadaşların yada birçok site üyesi arkadaşların kızdığı nokta olan "üyeler ya yavrusu oldumu siteye giriyorlar yada olacağı zaman" tez'ini çürütmüyoruz?
Ertuğrul abim yukarıda da dediğim gibi yavrular çok muhteşem avcılar olacaklardır, şüphe yok. Ama biz sadece o yavruların resimlerinden ziyade Ertuğrul abimizin avdaki fermaların, eğlencelerin, muhabbetin resim ve videolarınıda bekliyoruz. Bizler birçok drahthaarcı bir başka arkadaşın köpeğinin yarışmalarda yada avdaki hüner ve marifetlerini sanki kendi köpeklerimiz gibi heyecan ve zevkle izliyoruz. Ertuğrul abimizi DD sayfasında başka zamanlarda da görmek isteriz.