Bu şahsın
yaşına ve arkadaşın değişiyle kilosuna hürmeten diyelim bende kendisinde 2 tane pointer aldım bana abi ben bu köpekleri denedim sarı olan için özellikle çok avladım ikisde mükemmel köpekler dedi ve elimdeki ARİS isimli secereli solit pointer ile takas yapmak istedi benim tek istediğim secereli bakmak yoksa köpeklerden çok memenunum dedi ve akşam saati kapıma gelen bu adama itimat ederek köpeğimi ona verdim aradan kısa bir süre geçtikten sonra köpeklerin aşırı derecede silahtan korktuklarını ve avla alakası olmadığı gördüm.Şahsı arayıp durumu bildirdik kendisi bana benim gelirken yaptığım yol parasını 250 tl yi öde birde üstüne gel al köpeği diye ahlaksız bir teklifte bulundu sanki söylediği gibi köpekler getirdi bana ertesi gün bu teklifinede okey verdim ve tamam dedim arkasından bana abi köpekle ava gittik köpeği dağda kaçırdım bulamıyorum diye yalan başladı.Ok dedim ve ertesi gün köpeğinin bulunduğu kafesin önüne adam gönderdim ve yine aradım dedim köpeği buldunmu gelip alıcam dedim abi çoluğumun çocuğumun üzerine yemin ederim Allah belamı versin köpek kaçtı dedi şöyle oldu böyle oldu ama köpeğin karşısında ona bakan bir arkadaşımın olduğunu bilmiyordu.köpeğin kafeste olduğunu söylüyorum hala bana yalan söylemeye devam ediyordu.Bana göz göre göre yalan söyleyip küçük bir adam olduğunu görünce uzatmadım ve Allahından bul deyip konuyu kapattım daha uzatmak istemedim. görüşmelerimiz sırasında sırasıyla yaptığı yalanları kendisi hakkında çevresinden ve Burdurdan bazı tanıdıklarını ve Dinardan bazı tanıdıklarına ulaştım konuyu onlarada anlattım bana her biri şunu dediler gülerek abi sen tam adamına çarpmışın onu baştan sorsaydın telefonunu bile açmazdın bu adamın tam bir yalancı olduğunu sana söylerdik üzerine su iç ondan zırnık alamazsın diye cevaplar alınca yapacak bişey yok buda bize ders oldu dedik.Mağdur olan arkadaşı çok iyi anlıyorum bu şahıs ile konuşmalar aklıma gelince onada ne dolaplar çevirdiğini tahmin edebiliyorum.Şimdide duydumki benim solit i başkasına satmış.Ha bu arada kendisine söylüyorum çok değerli köpekleri Bursa meralarında dolaşıyor gelip yakala başkalarına satarsın.Bugüne kadar bu konuyu açmadım belki benden sonra başkalarına hata yapmaz dedim ama malesef adam rahat durmuyor insanları uyarmak gerekir diye düşündüm.
Bu söylediklerim her birinin doğruluğu için Kurana el basarım.
BENDEN YALANLARI İLE ÇALDIĞI KÖPEĞİM ARES
BANA VERDİĞİ KÖPEKLERİN RESİMLERİNİ BULDUĞUM AN EKLEYECEĞİM