Rıza Bey'in ne yapacağını bilmem ama o durumdaki kaç polis 3 kişiyi silah kullanmadan gözaltına alamıyorsa bu daha büyük bir ayıptır.Sen polissin . İşin bu adamlarla uğraşmak bunların suçlu oldğu durumalrda adalete teslim etmek . Eğer buu-nu da silah kullanmadan yapamıyorsan polislerin eğitimleri sorgulanmalıdır.Kemal Bey siz polissiniz çok iyi anlıyorum h issettiklerinizi fakat birde siz tarafsız bir gözle bakmaya çalışın.
" stres yorgunluk kanun bilmezlerle uğraşmak vatan hainleri ile uğraşmak zaten polisin psikolojisini bozan şeyler.Nasıl olurda psikoloji ayrı konu dersiniz.Patlama noktasına gelen arkadaşlar bu gibi olaylar yaşamakta demişsiniz .Neden patlama noktası gelir ki i nsan .Bu bir süreçtir psikolojileri o kadar bozuluyor ki patlama noktasına geliyor demekki .
Şahsen ben öğretmenim , haberlerde bazen duyuyoruz sapık öğretmen gbi konular gündeme geliyor ben allah belasını versin diyorum. Burdaki durum farklı gibi olsada bir meslek grubundan bir kişinin yaptığı hata camiaya mal edilemez düşüncesinde birleşir bu iki konuda.
ersin bey bakın öncelikle yazdıklarım lüften iyi okuyunuz sizden ricam öncelikle budur.yanlı olarakta yazmıyorum bu yazılanları yaşanan olay hiç hoş olmadı iki taraf içinde üzgünüm.
3 kişinin bir kişiyi etkisiz hale getirememesi gibi bir durum yok zaten ortada dikkat edersin bir grubun saldırısı var artık gerisini siz düşünün
psikoloji ayrı bir konu tabii ki ersin bey psikolojisi bozuk demek nedir bilirmisiniz
ruhsal yönden bozukluk demek
akıl ruhsatının sorgulanması anlamına gelir kaç poliste psikolojik bozukluk gördünüz
sizin gibi yiyen içen gezen insanlar halkla iç içe olan insanlar
BENİM HANGİ YAZIMDA GÖRDÜNÜZ MÜ POLİSİN PSİKOLOJİSİ BOZULDU ŞEKLİNDE BİR YAZI
BEN NE DEDİM POLİS ARTIK PATLAMA NOKTASINA GELDİ STRES İŞ YÜKÜ VS GİBİ KONULARDAN DOLAYI
bu psikolojik bozukluk mudur
sizin değiminizle ozaman doktorlarda sizler yani öğretmenlerde yada diğer kurumda ağır şartlarda çalışan ve bunu dile getiren insanlarında sizin DEYİMİNİZLE PSİKOLOJİLERİ BOZUK YAPMAYIN LÜTFEN psikolojisi bozuk bir doktor ve öğretmen yada başka bir çalışanın neler yapacağını düşünmek istemiyorum bile
bakın psikolojik bozukluğa ne güzel örnek vermişsiniz aynen dedğiniz gibi olur
akıl dengesi yerinde olmaz insanın elinizi vicdanınıza koyun sizin örnek verdiğniz şahsiyet karşısında ki insana kasıtlı olarak bir cürüm işliyor buraya dikkat edin
silah kullanımı ile ilgili kararı yargı verecek
yargılamak ceza kesmek bana düşmez
ben iki taraf içinde üzgünüm
polis silah çekmeseydi de bu grubun saldırısı sonucu ölen polis olsaydı değişen ne olacaktı
giden gene bir can olacaktı değil mi ha yorumlar daha farklı olur bu kadarda yazı yazılmazdı ama........
burda ben ne meslektaşımı savunuyorum ne de vatandaşımızı yargılıyorum. yanlış anlaşılmasın olay gene belirteyim HER İKİ TARAF İÇİNDE ÜZGÜNÜM
BU KADAR YAZMAMIN SEBEBİ TOPARLAMAK GEREKİRSE POLİSE YAPILAN GEREĞİNDEN FAZLA HADDİ AŞAN YARGISIZ İNFAZLARDAN DOLAYIDIR. POLİSTE İNSANDIR HATA YAPAR. BU TÜM KURUMA MAL EDİLMEMELİDİR. BEN BUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM. HERGÜN TÜRLÜ TÜRLÜ OLAYLARLA KARŞILAŞTIĞIMIZ BİZİ HAYRETE DÜŞÜREN KANIMIZI DONDRUAN BİRÇOK HADİSEDEN SADECE BİR KESİTTİR BU.
YAZILARIMDAN DOLAYI İSTEMEDEN DE BİRİLERİNİ ÜZMÜŞ İSEM HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM AMACIM KİMSEYİ KIRMAK DEĞİLDİR. İNTERNET ORTAMINDAN DOLAYI İSTER İSTEMEZ USLUP YAZILANLAR YANLIŞ ANLAMAYA MÜSAİT BU YÜZDEN KİMSEYİ YARGILAMIYOR VE DE RENCİDE ETMEK İÇİN YAZMIYORUM BUNU ÖZELLİKLE BELİRTMEK İSTERİM