Üç yıl önce ben de kurzhaarım Tina'yı Erol DURSUN'dan almıştım. Çok efendi güvendiğim bir arkadaştır kendisi.
Az önce kendisini telefonla aradım, konudan bahsettim. Kendisi, Siteye girip cevap yazmaya vakti olmadığını, söylediklerini bire bir aktarmamı istedi.
Erol DURSUN'un telefondaki ifadelerini aynen yazıyorum:
" Abi bahsedilen yavru senin Tinanın anne bir kardeşidir. Ben yavruyu 2011 yılında, 45 günlükken verdim. Aradan 7-8 ay geçtikten sonra, 1 ay kadar önce adı geçen arkadaş beni telefonla aradı sorundan bahsetti. Abi köpeğin yan bağları kopukmuş, bence bakım hatası. Aradan bunca zaman geçmiş benim bunda kabahatim ne? Bu süre zarfında yavru ölseydi, yine sorumlusu ben mi olacaktım? Ama yine de ben, arkadaşı mağdur etmemek adına doğacak yavrulardan bir adet verme sözü verdim, Vereceğim de. Ama arkadaş hemen olsun istiyor. Ben doğum olmayınca yavruyu nereden bulacağım? Yavru doğduğunda bir yavru vereceğim. Sözüm söz. Buna rağmen yazacaksa da yazsın. Beni herkes tanıyor, nasıl biri olduğumu herkes biliyor " dedi.
Yusuf Bey; Erol'u iyi kötü tanırım dürüst bir arkadaştır ve sözünü tutar. Gereksiz tartışma olmaması için konuyu kilitli tutuyorum. Konu altına eklenmesini istediğiniz bir husus olursa, özel mesajla bana ya da yönetici arkadaşlardan birine gönderirseniz size yardımcı olurum.