Gönderen Konu: EROL DURSUNDAN GELEN HATALI KURZHAAR. VİDEO  (Okunma sayısı 5074 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yusufkose

• Ziyaretçi
EROL DURSUNDAN GELEN HATALI KURZHAAR. VİDEO
« : 11 Ağustos 2012, 19:19:55 »
Sayın Erol dursun,dan telefonla görüşüp  tavsiye üzerine aldığım kurzhaarım poyraz 2-3 aylıkken ayağında yere tam basamadığını ve  bunun üzerine burdur veterinerlik fakültesine götürdüğüm, kurzharım poyrazın genetik hatalı olduğunu ve ameliyat edilirse süs köpeği olarak kullanılacağını söyledi.

sayın dursun,da telefonla veteriner hoca ile bizzat telefonda görüştürüldü.

bu gelişmelerden sonra bir yavru vereceğini söyledi fakat aradan geçen 2-3 ay zarfında herhangi bir cevap alamadım,, kendiside telefonlarımada cevap vermiyor..

Görüntüleride alta videoda eklidir,

Saygılarımla siz olsanız ne yapardınız..

EROL DURSUNDAN GELEN HATALI KURZHAAR

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
Ynt: EROL DURSUNDAN GELEN HATALI KURZHAAR. VİDEO
« Yanıtla #1 : 11 Ağustos 2012, 20:45:55 »
Yusuf bey geçmiş olsun bu vede bu tip durumlardan anlaşılacağı üzere bu tarz alışverişler yaparken çok dikkat etmek gerekiyor daha bilindik malın arkasında duracak kişilerden mal alınması gerekiyor inşallah sorununuz çözülür.geçmiş olsun
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Nuri ÖNEL

• Müdavim Üyemiz
    • www.ekomakkazan.com.tr
« Yanıtla #2 : 11 Ağustos 2012, 21:24:11 »
Erol Dursun gereğini yapar herhalde, yoksa artık kimse kimseye güvenmeyecek, forum ailesi içinde biraz sıkıntılı bir durum.
Nuri ÖNEL
1957 NAZİLLİ

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #3 : 11 Ağustos 2012, 21:41:56 »
Erol Dursun gereğini yapar herhalde, yoksa artık kimse kimseye güvenmeyecek, forum ailesi içinde biraz sıkıntılı bir durum.

Evet Nuri abi bencede ancak DURUM GERÇEKTEN BÖYLE İSE buraya gelmesi bile hoş değil

Ben bir kaç ay önce site üyelerimizden Ergin KIRAY dan bir seter aldım yavru önce Ispartaya gitti bir kaç gün sonra da bana geldi

fakat bana geldiğinde yavru kan pisliyordu sabaha çıkmadı ve durumu Ergin Abiye bildirdim ondayken birşey olmadığını ancak malın arkasında duracağını söylerek

Emincim ister başka bir yavru veriyim ister paranı iade ediyim dedi ben parayı istedim vede 1 saat sonra paramı hesabıma yatırdı .
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Nuri ÖNEL

• Müdavim Üyemiz
    • www.ekomakkazan.com.tr
« Yanıtla #4 : 11 Ağustos 2012, 22:01:11 »
Bravo Ergin KIRAY'a  sözünün eriymiş. zaten bu işler ticaret amaçlı olablir ama dostluk  hele hele avcılar arasında ticaretten önde olmalı. alt tarafı köpek' tir  bir dost'dan daha değerli olamaz.
RASGELE
Nuri ÖNEL
1957 NAZİLLİ

Çevrimdışı Ziya ELÇİN

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #5 : 11 Ağustos 2012, 22:17:39 »
Profesyonel olarak bu işi yapan kişilerin kesinlikle alışveriş kurallarını müşterilerine bildirmek zorunda olmalı diye düşünüyorum.Bizlere haklıyı veya haksızı tespit etmek düşmez ancak alışveriş yapan tarafların alışveriş kurallarına harfiyyen uymaları gerekir.
Ziya ELÇİN
1960 Sivas/Balıkesir www.asyaav.com.tr

Çevrimdışı Ahmet GÜÇLÜ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 11 Ağustos 2012, 22:45:47 »
konu burada paylasildiktan sonra yanlislar bir kac gün icinde düzelir!Ziya abiye aynen katiliyorum....
« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2012, 22:47:00 Gönderen: Ahmet GÜÇLÜ »
Ahmet GÜCLÜ
1980 DENIZLI
[email protected]

Çevrimdışı Uğur SAYAN

• *
  • KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN OLUR DEVRAN DÖNER
« Yanıtla #7 : 12 Ağustos 2012, 01:47:05 »
bence erol abi bu işi halleder....
Ugur SAYAN
1980 BOLU/ MUDURNU

Çevrimdışı Ahmet YÖNDEM

• *
« Yanıtla #8 : 12 Ağustos 2012, 02:47:36 »
buraya kadar taşınmadan halledilse daha iyi olurdu

http://www.avlakforum.com/forum/index.php/topic,160897.0.html
Ahmet YÖNDEM 0505 733 2636 1978 DÜZCE
İyi bilin ki , kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur.  (Rad 28)

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #9 : 12 Ağustos 2012, 02:52:06 »
Syn Yusuf KÖSE Bey

Sıkıntınızı anlaşılır ve saygı çerçevesinde ifade ettiğiniz için teşekkür ederiz..

EROL DURSUN Bey sitemiz üyesidir.Kendisi cevap hakkını kullanana kadar ve diğer üyelerimizinde tek taraflı herhangi yanlış bir yorumda bulunmaması için konu kilitlenmiştir.

Umarım sıkıntınız en kısa zamanda çözülür.
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #10 : 12 Ağustos 2012, 13:45:32 »
Üç yıl önce ben de kurzhaarım Tina'yı Erol DURSUN'dan almıştım. Çok efendi güvendiğim bir arkadaştır kendisi.
Az önce kendisini telefonla aradım, konudan bahsettim. Kendisi, Siteye girip cevap yazmaya vakti olmadığını, söylediklerini bire bir aktarmamı istedi.
Erol DURSUN'un telefondaki ifadelerini aynen yazıyorum:

" Abi bahsedilen yavru senin Tinanın anne bir kardeşidir. Ben yavruyu 2011 yılında, 45 günlükken verdim. Aradan 7-8 ay geçtikten sonra, 1 ay kadar önce adı geçen arkadaş beni telefonla aradı sorundan bahsetti. Abi köpeğin yan bağları kopukmuş, bence bakım hatası. Aradan bunca zaman geçmiş benim bunda kabahatim ne? Bu süre zarfında yavru ölseydi, yine sorumlusu ben mi olacaktım? Ama yine de ben, arkadaşı mağdur etmemek adına doğacak yavrulardan bir adet verme sözü verdim, Vereceğim de. Ama arkadaş hemen olsun istiyor. Ben doğum olmayınca yavruyu nereden bulacağım? Yavru doğduğunda bir yavru vereceğim. Sözüm söz. Buna rağmen yazacaksa da yazsın. Beni herkes tanıyor, nasıl biri olduğumu herkes biliyor "  dedi.

Yusuf Bey; Erol'u iyi kötü tanırım dürüst bir arkadaştır ve sözünü tutar. Gereksiz tartışma olmaması için konuyu kilitli tutuyorum. Konu altına eklenmesini istediğiniz bir husus olursa, özel mesajla bana ya da yönetici arkadaşlardan birine gönderirseniz size yardımcı olurum.
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK