Gönderen Konu: YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM  (Okunma sayısı 1822 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
« : 09 Ağustos 2012, 20:05:28 »
Bundan 2 ay önce tavsiye üzerine fiyat olarak ucuz bir mama aldım ilk günlerde bişey anlamadım ama sonradan köpek devamlı sulu sulu pislemeye başladı ve kokudan yanına yaklaşılmıyordu aynı zamanda yediği kadarda pisliyordu, hemen veterinere gittim ve durumu anlattım oda bana yediğinin mama değil talaş olduğunu söyledi ve 155 tl'e alman malı 15 kg'lık bir mama aldım her gün eşit miktarda vermeye başladım ve düzene girdi sabah akşam iki kere ve kuru pislemeye başladı 20 gün kadar böyle devam etti sonra bi ara sanki zayıf gibi geldi bana verdiğim öğünü çoğalttım ve sabah yine aynı manzarayla karşılaştım her taraf pislik içinde ve yine kötü bir koku danıştığım insanlar mamanın miktarını çoğalttığım için olduğunu söylüyor sizce normal bir durummu?
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ynt: YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
« Yanıtla #1 : 10 Ağustos 2012, 10:08:35 »
Kemal kardeşim,
Bu tür sorunlar genelde, verilen mama miktarının köpeğe fazla gelmesinden kaynaklanır.
Sana tavsiyem mamanın ambalajı üzerinde yazan ağırlık/ölçü miktarlarına uyman...
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #2 : 10 Ağustos 2012, 16:02:08 »
Kemal kardeşim,
Bu tür sorunlar genelde, verilen mama miktarının köpeğe fazla gelmesinden kaynaklanır.
Sana tavsiyem mamanın ambalajı üzerinde yazan ağırlık/ölçü miktarlarına uyman...

Alkan abi öncelikle teşekkür ederim gittim en kaliteli mamayı aldım ama kabı yok ortalama 300gr vermemi söyledi ama nasıl ayarlanırki 300gr göz kararı veriyorum fazlada kaçırınca kötü  oluyor
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #3 : 10 Ağustos 2012, 18:20:40 »
Kendine bir ölçü kabı yap. Bardak olur, kesilmiş su şişesi olur.Bir dolusnu bakkal vb. Yerde hassa terazide tart. Daha sonra ayarlamalarını yaparsın.
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Suat MUTCU

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 11 Ağustos 2012, 13:12:28 »
arada ev yemegi ver ve kebapcıdan kemik al :D kilo almasında cok yardımcı oluyor.Hep mama ile beslemeni tavsiye etmem.Bence hayvan bazen normal yemeklerden de yemeli..Pisletme konusuna gelince yapabilecegin birşey pek yok.Günde 1-2 defa gezdirirsen zamanla yerini az pisletmeye başlar.