Gönderen Konu: PAYLAŞIMLARINIZ SUÇUNUZ OLMASIN  (Okunma sayısı 14898 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kadir GONAYDIN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: PAYLAŞIMLARINIZ SUÇUNUZ OLMASIN
« Yanıtla #25 : 09 Ağustos 2012, 12:40:29 »
BABAAVCI  şakir ustayla şimdi telefon koşmasında kendisine bu olayı sordum hiç haberi olmadığını ve ilk benden duyduğunu söyledi ..

Öyleyse forumlarda açtığı konular site yöneticileri tarafından, youtube vb. sitelere yüklenilen videolar ise ilgililerce kaldırılmış demektir. Her ne sebeple olursa olsun büyük bir ilgiyle takip edilen topicklerinden çok kişi artık mahrum. 
Kadir GONAYDIN-1978 İstanbul - Beylikdüzü

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #26 : 09 Ağustos 2012, 13:09:26 »
bu doktor ablamız bekarsa tez zamanda bir avcı ile evlendirelim şeerrinden kurtulkalım derim.....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 09 Ağustos 2012, 15:13:42 »
Şahsın yaşadığı bölgedeki camilerde ''sevgi, merhamet, ahlak, '' konularının ağırlıklı olarak işlenmesini
------------------
bu kadın evliyse Allah kocasına hz eyüp sabrı versin ,bir kaşık suda tusunami çıkarıp bogar adamı bu kadın....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #28 : 09 Ağustos 2012, 16:00:20 »
bu doktor ablamız bekarsa tez zamanda bir avcı ile evlendirelim şeerrinden kurtulkalım derim.....
Şahsın yaşadığı bölgedeki camilerde ''sevgi, merhamet, ahlak, '' konularının ağırlıklı olarak işlenmesini
------------------
bu kadın evliyse Allah kocasına hz eyüp sabrı versin ,bir kaşık suda tusunami çıkarıp bogar adamı bu kadın....

:) :) :)
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #29 : 09 Ağustos 2012, 17:35:09 »
Şakir ağbinin olaydan haberi yoksa
T.C BALIKESİR VALİLİĞİ ORMAN ve SU İŞLERİ III. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Balıkesir Şube Müdürlüğü'ne
verilen bu şikayet dilekçesi muhtelemelen ve haklı olarak takibe değer bulunmamıştır....

BABAAVCI  şakir ustayla şimdi telefon koşmasında kendisine bu olayı sordum hiç haberi olmadığını ve ilk benden duyduğunu söyledi ..
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #30 : 09 Ağustos 2012, 17:44:41 »
[color=blue]Bu konu hafife alınmayacak bir konu aslında.
Yine bir avcı arkadaşımız,
Facebook daki resimleri nedeniyle ceza yedi.
Pek çok resimin arasından,
içinde insan olmayan bir resimden, evinin mutfaktaşında duran 14 bıldırcınnı 2 tanesi limit aşımı diye yedi cezayı.

Haytabın dilekçesini gördüm . Bütün face mesajlarını kopyalamışlar arkadaşın.
Evinde çocuklarına şiddet uyguluyor mu diye incelenmesini istemişler avcı arkadaşın.

Bu haytapçıları hafife almamak lazım...
Bana yapsalar dava ederim hepsini vs vs vs sözleri havada kalıyor başa geldiği zaman.
Adamlar( adama benzemiyorlar ya) avukatıyla vs ile uğraşıyorlar. Takip ediyorlar. Baskı yapıyorlar.

Bahsettiğim avcı arkadaş kendi ilinde ceza yediği gibi,
Ava gittiği 5/6 ilden daha soruşturma geçirdi.
Epey canı sıkıldı yani.

Sözün özü... Haytapçılar Maytap geçmiyor sadece,
Can sıkıyor, can yakıyor.
[/size][/color]
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #31 : 10 Ağustos 2012, 03:06:01 »
Bu derneği maytap gibi patlatacak bir formül lazım. Fotoğrafta 2 tane fazla bıldırcın var diye dava açılmasını kabul etmek de nasıl iştir. Yani avcı limitin üzerinde kuşla poz verirse suçludur diye bir kanun maddesi mi var? Bu dernek harcadığı paraları kimlerden temin ediyorsa, boşa çektikleri küreklere yaptıkları masrafın hesabını onlara veriyorlardır umarım. Buradan ne desek yaptırımı yok. Bence bunlar gibi işgüzarlarla mücadele için karşı avukat vs sağlanıp ilgilenilmeli. O zaman her canları istediğinde saldıramazlar. Avcı tarafının "haklı hukuk mücadelesi" için gerekecek kaynak için de bir formül bulunacağına eminim. Hatta biz de onların sitelerini, sosyal paylaşım ortamlarını inceleyip, dişe dokunur şey(fotoğraf, hakaret vs) bulunca dava açarız. Bunlardan başka ne konuşsak da yazsak da Ramazan Bey'in dedği gibi havada laftır.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Ersoy ALTINDİŞ

• *
  • ...BUCALI...
« Yanıtla #32 : 10 Ağustos 2012, 04:20:17 »
HACI ABİDE ORDA :)
ERSOY ALTINDİŞ
...İZMİR....1976...    0536 47 47 543

Çevrimdışı Ali AKTÜRK

• *
« Yanıtla #33 : 10 Ağustos 2012, 05:09:47 »
Dur bakalım daha neler göreceğiz...
Ali AKTÜRK 1977 KAYSERİ
Sözün bilmez bazı nâdan elinden
Yol ağlar, usûl ağlar, erkân ağlar...

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #34 : 10 Ağustos 2012, 18:40:05 »
Balıkesirimizin medarı iftarı BABAAVCI ustamızın yaptığı avları anlatım şekli aynen bu şekil de..gülmekten yanında tüfek atılmıyor..Savcı kendisini bir kez dinlesin ava başlamazsa bende bir şey bilmiyorum..Onu canlı olarak av hikayelerini kendi ağzından dinleseniz..Unesko tarafından Hayri DEV den sonra korumaya alınacak tek yaşayan miras..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #35 : 10 Ağustos 2012, 19:47:03 »
Ya allah aşkına hade biz bunları forum sitelerinde paylaşıp biz avcılar birbirimize gösteriyoruz sadece bir hobi bir tutku bir sevda, bundan anlamayana zaten anlatmaya çalışmıyoruz peki biz neden suçlu oluyoruzda tv'de 70 milyona çulluk bıldırcın tavşan domuz ördek kaz keklik geyik avlarını kanlı kanlı izletenler neden ceza almıyor onları çocuklar izlemiyormu yada devlet el koymuyormu ya kardeşim bize yetkiyide avlanma hakkınıda veren devlet değilmi daha nedir bu saçmalık ya ama ben size söyliyim bütün kabahat bizde çoğu kez söyledim kimse oralı olmadı olmıcakta herkez kendi derdinde daha öncede yazdığım gibi biz burda ancaaaaaaaaaaa yazar dururuz artık sahip çıkalım birbirimize biz abilerimize abilerimiz kardeşlerine ağlamayana meme vermezler bakın ne oldu mak muk derken toplantı bitti yok ben pul almam yok ben almam ne oldu herkez aldı konularda eskidi gitti deneye yine aynısı olacak bugün abimize yarın bize BEN DİYORUMKİ SENEYE SESİMİZİ DUYURALIM KİMSE KLUBÜNDEN YADA FEDERASYONDAN BİŞEY BEKLEMESİN BÜTÜN FORUM SİTELERİ ORTAKLAŞA TOPLANIP EDEBİMİZLE ADABIMIZLA HAKKIMIZI ARAYALIM HEPİMİZ İNSANIZ BAŞKALARININ YAĞINDA BİZ YASAL AVCILAR YANMAYALIM...SAYGILAR
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2012, 19:48:21 Gönderen: Kemal BOZKURT »
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Mustafa BİLEN

• *
« Yanıtla #36 : 10 Ağustos 2012, 23:04:27 »
ben bu abimi her zaman takip ederdim diğer av sayfalarından namı değer BABAAVCI  ama herkes ona dayı der yazık ya bole av tutkunu ınsanları bıle avdan soguturlar  bırı gelır vahsetder bırı gelır katlıyam der o zaman hıc et yemıyelım hıc ot yemıyelım nebılım gezmıyelım havayı kırletıyoz bole dusunceler oldukca bızler gelısmeyı bırak gerılerız ve avcılar kadar cevreyı koruyan bı topluluk daha varmı acep sorarım sıze sayın dr damla hanımmm
Mustafa BİLEN
1989 edirne-istanbul

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #37 : 10 Ağustos 2012, 23:15:20 »
Arkadaşlar eminim sitemizide yada başka siteleride takip eden Avcılık mevzuatına hakim Avukat arkadaşlarımız vardır en azından bu gibi genel durumlarda arkadaşlarımıza yardımcı olmak için ellerini taşın altına koysalar hepimiz adına örnek kararlar alınmasını sağlasalar güzel olur diye düşünüyorum.
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

tolgaozhan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : 12 Ağustos 2012, 19:46:49 »
Şakir Ağabey'e sabır diliyorum. Bir kendini bilmezin, akıllara durgunluk veren şikayet dilekçesi önümüzde. İftira ile nerelere varılacağının bir göstergesi. Maalesef bu ülkede insanlar ne iftiralara uğruyorlar ve yıllarca bunun acısını çekiyorlar. İsminin başında Dr. olan bir bilim insanının bilimden uzak, engizisyon mahkemelerindeki ihbarcılar gibi (tek farkı kimliğini yazmış) davranması, akıllara ne ile beslendiği sorusunu getiriyor. Bu soru hem fizyolojik olarak ne ile beslendiği hem de ihbar mekanizmasında ne ile beslendiği ile ilgilidir. Zira bu ihbar değil açık açık "benim gibi düşünmeyen her kötülüğe layıktır !" çığlığıdır.
Demokratik olmaktan fersah fersah uzak, kişiyi akli olarak hasta kabul etmiş !, bölgedeki cinayetleri üstüne yıkmak gibi akıllara zarar bir iftiranın temsilciliğini yapan, adaletin işleyişine müdahale hakkını kendinde bulan ZAVALLI !
Bu gibi zihniyetler, evcil  dedikleri hayvanları, doğal ortamından koparıp, ait olmadıkları ortamlarda maymun gibi davranmaya zorlayan, hayvanları doğal hareketliliklerinden uzak tutunca, hayvan sever olduklarını sanan,  köpeklere neden koku yeteneğinin verilmiş olabileceğini düşünemeyen, avcıların neden doğaya, kendisinden on kat daha fazla sahip çıktıklarını anlayamayan, bir insana iftira atınca rahat uyumayı başarabilen ZAVALLILARDIR:
Dr Damla Şahin'e sormak gerek;
Avcının, köpeği ile yaşadığı birlikteliğin onda birini kendisi bir arkadaşı ile yaşayabilmiş midir? O kadar dost olabilmiş midir?

Şakir Ağabey;
Sonuna kadar desteğiz, nerede ve hangi şartta olursa olsun, yanındayız.
Selamlar

tolgaozhan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #39 : 12 Ağustos 2012, 20:46:21 »
Bunu yazmam doğru olur mu bilmiyorum ama;
Şakir Ağabey'in yetiştirdiği, evladı, öz be öz oğlu, deprem bölgesine ilk ulaşan ve nice canlar kurtaran bir kahramandır. Öyle bir evladı yetiştirmiş bir insana ithaf edilen yakıştırmalara, o ithamda bulunanlara vicdan muhasebesi yapmalarını öneriyorum. Tabii ki hayvanlar için besledikleri vicdanlarından başka vicdanları varsa!
Bu haberden bugün haberim oldu ve çok üzüldüm. Şakir Ağabey ile hiç yüz yüze gelmedim. Hiç tanışma fırsatımız olmadı. Hep av forumlarında paylaştık dürtümüzü. Şivesi, güçlü kalemi ve güler yüzlü, neşeli, fotoğrafları ile sanki tanıyor gibiyim. Aslında ona yapılan yarın bir gün hepimize yapılacak. Tepki kararında ve zamanında net olmalıdır.
Biz çok büyük bir aileyiz ve birlik olmak zorundayız.
Selamlar

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #40 : 12 Ağustos 2012, 20:59:01 »
Bu gibi zihniyetler, evcil  dedikleri hayvanları, doğal ortamından koparıp, ait olmadıkları ortamlarda maymun gibi davranmaya zorlayan, hayvanları doğal hareketliliklerinden uzak tutunca, hayvan sever olduklarını sanan,  köpeklere neden koku yeteneğinin verilmiş olabileceğini düşünemeyen, avcıların neden doğaya, kendisinden on kat daha fazla sahip çıktıklarını anlayamayan, bir insana iftira atınca rahat uyumayı başarabilen ZAVALLILARDIR:
Dr Damla Şahin'e sormak gerek;
Avcının, köpeği ile yaşadığı birlikteliğin onda birini kendisi bir arkadaşı ile yaşayabilmiş midir? O kadar dost olabilmiş midir?

Şakir Ağabey;
Sonuna kadar desteğiz, nerede ve hangi şartta olursa olsun, yanındayız.
Selamlar
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı Kadir GONAYDIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #41 : 16 Ağustos 2012, 08:47:00 »
Hayvanlara gösterdiği saygıyı insanlara gösteremeyen bu kişi şu doktor olmasın sakın

« Son Düzenleme: 16 Ağustos 2012, 08:48:31 Gönderen: Kadir GONAYDIN »
Kadir GONAYDIN-1978 İstanbul - Beylikdüzü

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.

Çevrimdışı Ali AKTÜRK

• *
« Yanıtla #42 : 16 Ağustos 2012, 17:01:59 »
sapık mıdır nedir?
Ali AKTÜRK 1977 KAYSERİ
Sözün bilmez bazı nâdan elinden
Yol ağlar, usûl ağlar, erkân ağlar...

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #43 : 18 Ağustos 2012, 14:31:44 »
Şakir abi çok akıllı kişidir,bu bayanı ters köşeye yatırmasını bilir..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976