Gönderen Konu: YURTDIŞINDA TÜFEĞİ NASIL SEÇERLER  (Okunma sayısı 17149 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
Ynt: YURTDIŞINDA TÜFEĞİ NASIL SEÇERLER
« Yanıtla #25 : 09 Ağustos 2012, 21:16:35 »
Emin bey,  bence her avcı, avcılık yaşamında en az bir kere, böyle bir yardıma ihtiyaç duyacaktır. Güzel bir fikir, destekliyor ve başarılar diliyoruz..

Evet haklısınız çok Sağolun çok teşekkürler .
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #26 : 09 Ağustos 2012, 21:21:32 »

Çok teşekkürler Erol abi faydalı bişeyler yapmak adına çıktığım bu yolda güzel yorumlar bana destek oldu tekrar sağolun iyiki varsınız.

Çevrimdışı Tolga GÜVENDİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 09 Ağustos 2012, 22:10:29 »
Emin hocam size şimdiden başarılar diliyorum..Takip ettiğim kadarıyla Beyşehirde çok dostunuz var,, büyük işler yapacağınıza eminim..Saygılar :)
Tolga GÜVENDİK
1990 / MANİSA
ImgLand.net image

Çevrimdışı Raha BOLAT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 09 Ağustos 2012, 23:26:29 »
Emin bey tamda yaraya parmak bastınız,piyasadaki böyle bir boşluğu herkez hissediyormuş demekki,keşke daha önce yapsaydınız bu işi bende deneme sınama yoluyla birsürü kazık yemezdim:) Hayırlı işler.
Aydın Denizliye yakın,memlekete gittiğimde uğrarım sizinle işimiz çokk:)
Raha BOLAT
1977 kırıkkale

Çevrimdışı Raha BOLAT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 09 Ağustos 2012, 23:31:06 »
Şu elimdeki akkarıda satmaktan vazgeçecem gibi tüfek benden ayrılmak istemiyor,Emin bey ona 66 cm yüksek bant bir namlu yaptıracam vede ona uygun dipçik kundak,bununla ilgili sizden bir referans alabilirmiyim bir ara.
Raha BOLAT
1977 kırıkkale

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #30 : 10 Ağustos 2012, 01:00:59 »
Emin hocam size şimdiden başarılar diliyorum..Takip ettiğim kadarıyla Beyşehirde çok dostunuz var,, büyük işler yapacağınıza eminim..Saygılar :)

Teşekkürler Tolga kardeşim evet Beyşehirde dostum çok sizlerinde desteğiyle iyi işler çıkaracağımızı biliyorum.Selamlar

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #31 : 10 Ağustos 2012, 01:06:07 »
Emin bey tamda yaraya parmak bastınız,piyasadaki böyle bir boşluğu herkez hissediyormuş demekki,keşke daha önce yapsaydınız bu işi bende deneme sınama yoluyla birsürü kazık yemezdim:) Hayırlı işler.
Aydın Denizliye yakın,memlekete gittiğimde uğrarım sizinle işimiz çokk:)

Raha bey öylede denilebilir aslında uzun yıllardır takip ettiğim vede hayalini kurduğum bir işti ancak şartlar yeni oluştu (gerçi Aydın ve çevremdeki eşim dostum yeterince fayda görüyor yıllardır ama) her zaman beklerim Akkar a gelince dilediğiniz zaman görüşelim faydam dokunursa mutlu olurum sağlıcakla kalın Selamlar.

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #32 : 10 Ağustos 2012, 02:24:26 »
Raha Bey dertlenmese bu gelişmelerden habersiz kalacaktık :) Görüyorsunuz Raha Bey, ağlamayana meme yok.

Emin Bey tebrik ediyorum. Sizin gibi insanlarla samimi ilişkiler kurabilen ve teknik yeterliliği, ve satış deneyimi de olan birinin başarılı olacağından şüphe duymuyorum. Allah işlerinizi rast getirsin.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #33 : 10 Ağustos 2012, 02:49:20 »
Emin bey gerçekten yapacağınız iş çoğu avcı için çok önemli bir boşluğu çok iyi bir şekilde dolduracak inancındayım.Tebrikler ve başarılar.
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı Raha BOLAT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #34 : 10 Ağustos 2012, 11:05:54 »
Volkan abi taktım ben bu konulara,zoruma giden ne biliyormusun hem bize uygun fiyata yurtdışından kaliteli tüfek kullandırmıyorlar(bürokrasi ve vergileri kast ediyorum) hemde içeride yerli üretici yurt dışına daha çok önem verdiği için sıkıntı çekiyoruz.
Şu vergiler bir düşsede 1300-1500 tl ye satılan yerli tüfeklerin halini bir görsek.Yurtdışında bu fiyatlara beretta browning satılıyor,ee aranızda hiçmi far yok...Güya yerli üreticiyi koruyorlar fakat yerli üretici yerli avcıyı düşünmüyorki, BİZ NİYE UYGUN FİYATA KALİTELİ TÜFEK KULLANAMIYORUZ,AVRUPALI AMERİKALI AVCI GÖKTEN ZENBİLLEMİ İNDİ...
Raha BOLAT
1977 kırıkkale

Çevrimdışı Raha BOLAT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #35 : 10 Ağustos 2012, 11:08:53 »
Emin bey gibi insanlar çeversindeki insanlara yardımcı oldukça bilinçli avcı ve atıcı çoğalacağı için isteklerde kalitelileşecek,böylece üreticileri biraz zorlıcaz galiba:)
Raha BOLAT
1977 kırıkkale

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #36 : 10 Ağustos 2012, 11:08:55 »
Raha Bey dertlenmese bu gelişmelerden habersiz kalacaktık :) Görüyorsunuz Raha Bey, ağlamayana meme yok.

Emin Bey tebrik ediyorum. Sizin gibi insanlarla samimi ilişkiler kurabilen ve teknik yeterliliği, ve satış deneyimi de olan birinin başarılı olacağından şüphe duymuyorum. Allah işlerinizi rast getirsin.

Volkan abi ben dükkanı açtıktan sonra duyurup paylaşımda bulunacaktım :) ancak Raha beye çabalarım var diyince oda merak edince gün yüzüne çıkmış oldu :)

Güzel temenni vede düşünceleriniz için çok teşekkür ederim,amin

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #37 : 10 Ağustos 2012, 11:10:00 »
Emin bey gerçekten yapacağınız iş çoğu avcı için çok önemli bir boşluğu çok iyi bir şekilde dolduracak inancındayım.Tebrikler ve başarılar.

Teşekkürler Kamil sizler gibi bu işe meraklı vede gönül vermiş arkadaşlarımdan olumlu sözler duymak çok güzel sağolun.

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #38 : 10 Ağustos 2012, 11:14:48 »
Emin bey gibi insanlar çeversindeki insanlara yardımcı oldukça bilinçli avcı ve atıcı çoğalacağı için isteklerde kalitelileşecek,böylece üreticileri biraz zorlıcaz galiba:)

evet bir anlamda aynen öyle olacak işimi yaptırdığım ustalara kıldı tüydü derken olmıcak işleri yaptırdım yıllarca ellerine sağlık hepside mükemmel oldu bundan sonra sadette çoğalırsa  kesin kovarlar artık beni köyden :)

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #39 : 10 Ağustos 2012, 11:18:32 »
Volkan abi taktım ben bu konulara,zoruma giden ne biliyormusun hem bize uygun fiyata yurtdışından kaliteli tüfek kullandırmıyorlar(bürokrasi ve vergileri kast ediyorum) hemde içeride yerli üretici yurt dışına daha çok önem verdiği için sıkıntı çekiyoruz.
Şu vergiler bir düşsede 1300-1500 tl ye satılan yerli tüfeklerin halini bir görsek.Yurtdışında bu fiyatlara beretta browning satılıyor,ee aranızda hiçmi far yok...Güya yerli üreticiyi koruyorlar fakat yerli üretici yerli avcıyı düşünmüyorki, BİZ NİYE UYGUN FİYATA KALİTELİ TÜFEK KULLANAMIYORUZ,AVRUPALI AMERİKALI AVCI GÖKTEN ZENBİLLEMİ İNDİ...

Raha bey bu sadece tüfek sektöründe böyle değil

Örneğin onlar bir aylık maaşı ile burda çok iyi bir tatil yapıyor bizse bir yıl çalışsakta bunu yapamıyoruz

Aynı sorun otomobil sektöründe var üç beş bin euroya bmw mercedes biniyorlar bunuda iki üç maaaşı ile alabiliyor

genel yaşam kültürü vede milli gelirinide hesaplarsan daha gideceğimiz yol çok :)

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #40 : 10 Ağustos 2012, 11:38:57 »
1.etapta kullanıcıya uygun tüfeği bulmak;
2.etapta ise bulunan tüfeği kullanıcıya uygun hale getirmek;bu vede bunun gibi faktörlerin olduğu ince tasarımlarım esas  alınacağı kendi çizginizi ortaya koymak;
3.etapta İŞ YOĞUNLUĞU NEDENİYLE SİTEYE FAZLA GİREMEMEK... :) :) :)

Abi şakası bir yana,bu tarz haberleri paylaşımları okuyunca bilinçli ve doğru avcılıktan biraz daha keyif alıyorum...Şimdiden ALLAH işini gücünüzü rast getirsin...

Saygılar,
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #41 : 11 Ağustos 2012, 11:08:45 »
1.etapta kullanıcıya uygun tüfeği bulmak;
2.etapta ise bulunan tüfeği kullanıcıya uygun hale getirmek;bu vede bunun gibi faktörlerin olduğu ince tasarımlarım esas  alınacağı kendi çizginizi ortaya koymak;
3.etapta İŞ YOĞUNLUĞU NEDENİYLE SİTEYE FAZLA GİREMEMEK... :) :) :)

Abi şakası bir yana,bu tarz haberleri paylaşımları okuyunca bilinçli ve doğru avcılıktan biraz daha keyif alıyorum...Şimdiden ALLAH işini gücünüzü rast getirsin...

Saygılar,

Amin sevgili kardeşim sizlerinde desteğiyle iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum.Selamlar

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #42 : 11 Ağustos 2012, 14:55:06 »
Çok mantıklı ve yerinde bir anlayış Emin Kardeşim.
Sen bu kaliteyi ortaya koyduktan sonra,
Ekonomik olarak da karşılığını alacağını düşünüyorum.
Allah yardımcın olsun.
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #43 : 12 Ağustos 2012, 10:29:15 »
Çok mantıklı ve yerinde bir anlayış Emin Kardeşim.
Sen bu kaliteyi ortaya koyduktan sonra,
Ekonomik olarak da karşılığını alacağını düşünüyorum.
Allah yardımcın olsun.

Sağol Ramazan abicim canı gönülden sözlerin vede düşüncelerin için sağol sizin gibi dostlarım olduktan sonra yapamıyacağımız hiç bir iş yok.Selamlar

Çevrimdışı Ali DAL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #44 : 18 Ağustos 2012, 16:14:00 »
tebrikler emin abi düşüncelerinize tamamıyle katılıyorum
denizli serinhisardan saygılar
Ali DAL    1976
Serinhisar / DENİZLİ
05373669437

Çevrimdışı Kemalettin GÜVEN

• *
« Yanıtla #45 : 18 Ağustos 2012, 22:21:07 »
     Cok güzel ve yerinde bir konu.Bu konuya yurt disindan kimse cevap vermedi,isterdim ki yurt disindaki avlak üyeleri bu konuyu islesin,ama olmadi.
        Bircok konulara hep cevap yazdim bircok arkadaslari bilgilendirdim,ama cok tenkit edildim.Ben elli senelik bir avci olarak kirk senemi almanyada av ve atis sahalarinda görev yaparak gecirdim,neyse gelelim sorunun cevabina,bir avci veya atici tüfek alirken tabi önce zevkine sonra avda veya sporda kullanacagi,ve vücut ölcülerine uygun tüfegi secer,sonra saticinin önerilerini dinler,fiyati konusulur.Her büyük satis magazasinin atis poligonu vardir,giderler tüfegin denemesi yapilir(yivli veya yivsiz)gurupmani görülür ve o hedef kagidi aliciya verilir,sonra bir hafta kullanmak icin tüfek aliciya verilir,memnun kalirsan faturayi kestirip polise kaydi islenir,begenmesen geri iade eder,baska tüfeklere bakarsin,olay böylece biter.Selamlar.
Kemalettin GÜVEN
1945 Almanya/Bielefeld.

Çevrimdışı Raha BOLAT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #46 : 27 Ağustos 2012, 14:53:48 »
Kemalettin abi kusura bakma şehir dışındaydım yazını yeni gördüm,abi tam istediğim cevabı vermişsin,yani alıcının kafasında hiçbir soru işareti kalmıyor,gerisi kendi kabiliyetine kalıyor. Bu bizim buralarda zor ama inşallah Emin abi gibi insanların çoğalmasıyla bellibir kaliteye ulaşır. Yoksa tüfeği vitrinden zor indirtiyoruz,birde öz eleştiri yapmak gerekirse bazen satıcıyada hak veriyorum vitrinden tüfeği indirtiyor alıcı kurma kolunu çekiyor şak mekanizmayı düşürüyor niye böyle yaptın diyorsun sesini dinliyormuş oradan çeliğin kalitesini anlıyormuş:) böyleleride var.
Raha BOLAT
1977 kırıkkale