Henüz 1,5 aylık olan küçük dostum.
İsmi Şila..
Dişi...
Çok sevimli, heyecanlı, neşeli bir ufaklık.Daha 2 aylık bile olmamasına ragmen beni çok iyi tanıyor.Koku alması mükemmel.Anne tavşancı baba domuzcu.Bir arkadaşımın hediyesi.İnşallah tavşancı olur diye ümit ediyorum.
Avcılık konusunda Şila gibi bende daha cok yenıyım.Onunla beraber öğreneceğiz herşeyi.Bir tüfeğim bile yok mesela
Çok çeşitli kopeklerim oldu (av kopeklerı dışında) ama ilk defa küçükten kopay besleyip eğiteceğim.Kopay seçmemdeki en büyük etken, Kuş avınada gittiğim halde tavşandaki kadar zevk alamamam oldu.Tabi bu dediğim gibi zevk meselesi.Tavşan vuramasam bile ki ben illa bir şey vurayım diye bu işlere heves etmedim, o kopayların dağın iki yakasında bırden yankılanan Ceff!!! CeFFF!!! Ceff!!! sesleri beni daha mutlu etti, daha bir heyecanlandırdı.
Şila daha bebek ama şimdilik hayır ve gel komutlarını biliyor.Tabi bu eğitim konusunda Yalovada kopay besleyen abilerim ve arkadaşlarımda hem kendileri hemde köpekleriyle Şila'nın eğitimi konusunda ileride yardımcı olurlarsa cok memnun olurum.
Seneye Yalova ve civarlarında beraber avlanmak nasip olur inşallah...Rastgele...
free image hostingupload photoupload photoimage hosting