arkadaşlar ,bunda 5,6 ay önce bir arkadaşımız buradan bir şikayeti vardı şimdi adını hatırlayamıyorum ama ,şikayeti ,,yanılmıyorsam 7 numara fişek istemiş ,kendisine 8 numara fişek gönderilmişti,ve yetkiliyi aradığında 7,no ,ile 8 nonun farkı olmadığını söylenmiş,,konuyla ilgili armer .comum sahibi ilhan bey özür dilemiş ve böyle bir şeyin bir daha olmayacağının altını ,çizmişti
bende bu siteden bunun gibi başka nedenlerden dolayı ,üyeliğimi silmiş ve 2 yıldır bu siteden alış veriş yapmıyordum
geçen hafta 3 arkadaş yeni sezon için elimizdeki olmayan saçmaların listesini yapıp alalım dedik ve armerden yaklaşık 35 kutu çeşitli numara saçmayı sepetimize ekledik,,daha öncedende yaşadığımız saçma karışıklarından dolayı önce site yönetimini aradım ve ayhan beyle konuştum ve kendisine daha öncedende yanlışlıklar olduğunu ve bu yüzden teyit etmek istediğimi ve seçtiklerimizden farklı başka saçma istemediğimizi söyledim ,ve telefonla tek tek sordum ve hepsinde,, elimizde var abi dedi,,,bende onaylayıp siparişi bitirdim ,,,dün akşam kargomuzu aldık ve açtık,,5 kutu tek kurşun istemiştim ,,5 kutu savrotin geldi ,6 no saçmaların birisi 5 no saçma geldi ,, 7 no saçma yerine 8 no saçma geldi,,,,tabiki haliyle tansiyonumuz yükseldi,,bende bu sabah ayhan beyi aradım , yanlışlık olmuş ,,5no ile 6 no nun ve 7 no ile 8 numaranın farrklı olmadığını ve kurşunlarıda kargoyla gönder tekrar göndereyim diye cevap aldım,,
şimdi ayhan beye soruyorum ,,
ayhan bey 7 noyla 8 no nun farkı yokta neden firmalar bu saçmaları üretiyor ?
biz elimizde olmayan saçmalı istedik sizde bizim eksiğimiz 7 no ve 6 numara 5 no 8 no değilki ,öyle olsaydı siparişimizi 5,8 diye verirdik
,,
mademki elinizde aynı markadan 6,ve 7 no saçma yok o zaman ,aynı kalitede başka marka 6,ve 7 numara saçma gönderin,
bize niye aynı markanın 6 sı yok diye 5 numara saçma gönderiyorsunuz,,,
kurşunları kargoyla gönderin değiştireyim diyorsunuz,,
biz çalışan insanlarız, kargoyla kurşunları göndermem demek benim yarım günümü alır ,,izin alıp 16 km yol gidip
korgoyu göndermem lazım ,,bu da 40 tl kurşun için 50 tl harcamam demek ,,,,
sizin müşteri anlayışınız buysa ,,teşekür ederim ilginizden dolayı ,,