hoş geldiniz.Yalova güzel bereketli bi yer,tezz zamanda uyum sağlarsınız inşallah.
hoşgeldin uğur . Yalova güzel memleket . herşey avr her yere de yakın . Bende karamuselliyim .
Tayinin de hayırlı olsn .
Saolun abi.Evet gercekten yalancı cennet gibi Yalova...Daha once hıc gıtmemıs olmama ragmen sagdan soldan duyup, netten baktıgım gördüğüm kadarıyla ve özellikle de Yaban tv deki Ali BİRERDİNÇ abinin avlarıyla tanıdım Yalovayı
Av merası ilin buyuklugune gore baya geniş.Yesil, mavi, temiz hava, bol oksijen, sakal gibi ormanlar...Oksijene o kadar uzak kalmışım ki Yalovaya gittiğim gün beyne aşırı oksıjen gitmesinden dolayı kusma ve mide bulantısı yaşadım.
Bu sarhoş şehirlerin keşmekeşliği içinde, birbirlerine anne babasından eşinden çocuğundan daha yakın olduğu halde, karşı komşusunun ismini bilmeyen, görse selam vermeye erinen, betonarme binaların içine sıkıştırılmış medeniyet denilen canavardan uzakta, hadi avı da bi kenara kalsın 1-2 saatte olsa o yeşilliklerın içinde vakit geçırmek herşeye bedel bana göre....
Yalovayı İlk sıraya Tercıh ettım ve sukur kı cıktı.İyki yazmışım tercihlerime dedim gidince.İnşallah hayırlı olur hakkımda.