Öncelikle AKDAŞ silah San. ve de Sadık Usta'yı kutluyorum, ben Avrupa silah saplantısı olan 30 yıllık bir avcıyım,AK-212 nin özelliklerini okudum,videolarını izledim ve ülkemin de artık o standartlarda silah yapabildiğine inanmaya başladım,ancak içimde yine de bazı şüpheler var;
1- Şok-gr-grupman nedir?
2- Dipçik eğimi acaba nasıl (çünkü bu uçar avcısı için çok önemli,bu da kontrolsüz anlaşılamaz)
3- Çelik paslanma mukavemeti nedir? Biz Karadenizliyiz ve burada bazı silahlar durduğu yerde paslanıyor hatta kullanılamaz hale geliyor.
Eğer bu kriterleri geçerse beyaz gravürlü bir AK-212 alırım(Çeşitli gramajda fişekler ve 1400 Barlık test fişekleri ile AK-212 testi) , hayırlı olsun.
Bülent Bey merhaba,
Takdiriniz için şirket ve Sadık Akdaş adına teşekkür ederim öncelikle. Kendisine ilettim dileklerinizi.
Sorularınıza dilim döndüğünce yanıt vermek istiyorum:
1. Tüfekle birlikte 5 mobil şoku da veriyoruz. Gramdan kastınızı tam anlamadım ama 28 gr ve üstü için garanti veriyoruz. 24 gramla çalıştığına da videolardan hepimiz şahit olduk. Grupman konusunda size göstereceğim fotoğraf yok elimde, ancak kısa sürede test atışları ve çekim yapacağız. Daha önce de belirttiğim gibi "namlu" Sadık ustamızın eleştiriye en kapalı olduğu noktadır. Özel ekibimizle dünyaca ünlü yarı otomatiklere yedek namlu üretmeye devam ediyoruz. Standardımız hakkında az çok fikir versin diye bunları eklemek istedim. Kısa zamanda fotoğrafları ekleyebilirsem, grupmanı daha yakından görmüş oluruz.
2. Genel boy kundağı ölçümüz 37 ön ve 57 arka şeklindedir. Siz kendi ölçünüzü verirseniz (bize veya bayiye özel siparişle) ona göre üretim yaparız.
3. Tüfeğimizin parçaları oldukça kaliteli ve kolayca paslanmayacak malzemelerde üretilmiştir. Karadeniz gibi bölgelerde avcıların tüfeklerini özenle kullanması gerekmektedir. Tüfeğimizde paslanmaya meyilli herhangi bir nokta olmasa da, ıslanmış, nemlenmiş ve bakımı yapılmadan bir kenarda bırakılmış tüfek elbet paslanacaktır (Bütün marka ve model tüfekler için geçerli). Sezon içerisinde silaha özel yapılmış asidi alınmış yağlarla düzenli olarak yağlamanız, sezon sonunda da koruyucu yağla tüfeğinizi kaplayıp ahşap kısmından tutarak muhafaza edeceğiniz yere koyarsanız durumunda tüfeğiniz inanın asla paslanmaz. Şok yataklarına ayrı özen göstermek gerekir. Siz tüfeğinize bakarsanız, asla pas sorunu yaşamazsınız.
Genel olarak söylüyorum, bu paslanma olayı kullanıcıya bağlıdır: Bizzat 80.000 sterlin değerindeki paslanmış holland&holland'ı gördüğüm için bunu daha da rahat dile getirebilirim.
Umarım sorularınıza yanıt olmuştur.
Selamlar