İnsan olarak üzülmemek mümkün değil çünkü uygulanan ceza çok fazla ama böyle insanlara karşı duygusal davranmamak gerekiyor. Sezon açılmamış adamlar ava geliyor birde ses yayın cihazı kuruyorlar. Bu günde av yapılmaz bıldırcın palazları kelebek kadar zor uçuyor zavallılar zaten onlar tüfek atmak için insanın gözünün dönmüş olması lazım bu günde ava çıkıyorsa bir insan herşeyi göze alması gerekiyor bu arkadaşlarda göze almışlar ava çıkmışlar haklarıda gereken yapıldı. Biz avcıyız onlar bohcacı aramızdaki fark ancak böyle ifade edilebilir.
sn.ARANMAZ kolluk kuvvetlerini şahsınız nezdinde tebrik ederim
yukarıdaki açıklamalarınıza sonuna kadar katılıyorum..
AFYONKARAHİSAR AVCILIK-ATICILK SPORLARI DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ÜYESİYİM
söz konusu bohçacıların bilgisini,, ister özelden istersenizde genel mesaj olarak buradada olabilir yazarsanız,, bu şahısların kulubümüz veya ilimizdeki diğer klüp üyesi olup olmadıklarını araştırır klüp olarakta tüzüğümüz gereği klüp üyelikleri ve her tür faaliyetinden men edilmesi için gerrekli çalışmayı anında yaparız.
SUÇ VARSA CEZASIDA VARDIR
bu işin ili AFYON,,UŞAK,,KÜTAHYA farketmez suçlu suçludur cezasıda ne ise çeker
yalnız anlamadığım bu konuya yorum yapan AYNI SUÇTAN SABIKALI bazı şahısların <<ONLAR KENDİLERİNİ ÇOK İYİ BİLİYOR>>söyleyecek sözlerinin olmadığını düşünüyorum.
TEKRARDAN KOLLUK KUVVETLEREİMİZİ TEBRİK EDER ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİM......