Tüm şehitlerimize Allah tan rahmet,yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diliyorum.En başından beri sistemli olarak abd nin tetikçiliğini yapıyoruz bu açık ve net,bir kere olayın bu duruma geleceği daha saddam devrildiğinde ortadaydı,buna en çok karşı çıkması gereken biz önce teskere geçirip tüm hava sahamızı üslerimizi abd ye açmaya çalıştık,beceremedik,sonra kaçak yollardan incirlik üssü nü kullandırdık,ne elde ettik bizim yıllarca tarih derslerinde öğrendiğimiz k.ırakta bağımsız kurulabilecek kürt devleti bizim sonumuz olur cümleleri,bir anda gerçek oldu.Sonra ellerimizle tabiri caizse büyütüp adam ettiğimiz bizim pasaportlarımızla,dünyayı dolaşan mutabakatlar yapan geçmişten bu günleri hazırlayan barzani ve talabani en baş köşelere yerleştirildi;Bu durumda bizim adamlar yerleştirildiğine göre,işler bizim için iyi gitmeliydi ama tam tersi oldu sınır yol geçen hanına döndü abd ye destek olan Türk askerinin başına çuval(o çuval hepimizin başına geçti),hoppp dendi,sen yardım ettin diye buralara karışabileceğini mi sanıyorsun dendi oturduk kı....mızın üstüne,bu arada ırak a çokkk engin bir demokrasi geldi,artık ölecek kimse kalmadı hergün 100lerce insan öldü,neden vatan için mi?para mı?neee,ümmet için iki müslüman toplum,hani her fırsatta söylenen müslüman kardeşlerimiz varya,her zaman vurgulanan,üzerinde sıklıkla durulan,müslüman ülkeler içinde millet olmayı başarmış taa osmanlıdan günümüze kadar bizi ayakta tutmuş MİLLET olma duygumuz,yok edilip yerine ümmet olabilme duygusunu yerleştirmeye çalışanların istediği,ırakta olmuşşş,artık ölecek kimse kalmamışş,Ya arkadaş biz size ırakta o kadar yardım ettik üslerimizi kullandırdık,sizin için barzani yi talabani yi yıllarca besledik,bari şu sınırları sıkı tutun şu ş... girmesin bile diyemedik,elimize aldık koca bir sıfır...bunlar ortadayken,Suriyenin yıllarca bize karşı düşmanca tutumu yumuşamışken,(biliyorsunuz bu hainler eskiden hep suriyede eğitilip,destekleniyordu)adamlar o bebek katilini bile,ülkeden attılar bizimle yeniden dost olabilmek için,ne gerek vardı muhalifleri kışkırtıp silahlandırmanın,zaten k.ırak sınırıyla başedemezken,yeni bir cephe açmanın bu rada,pkk konusunda bize çokkk yardım eden iranın da düşmanlığını kazanmanın,yazık değil mi bu ülkenin gençlerine,civa gibi çocuklar hergün ölüyor,şimdi işimiz daha da kötü,şimdi top yekün bir ayaklanma olacak,ırak sınırı,suriye sınırı arada kalan bölge,işimiz artık öyle zorki,Allah askerimize güç versin,
Biraz toparlayalım Askerimizin komutanı kalmadı hepsi içerde,ordu moralsiz bitkin herkes birbirinde huylanıyor,ülke önce Dinli-dinsiz,zengin-fakir,açık-kapalı,sünni-alevi(içte barışa bu kadar ihtiyacımız olduğu şu dönemde,bir savaş durumunda alevileride bertaraf etmek için adamların Cem evine ucube diyor),kürt-türk,diye bölündü,millet olma kavramı iyice tepelendi,ırak sınırı yol geçen hanı,büyük şehirlerde bile adamlar ortalığı yıkıyor;Arkadaş bu durumda Suriyede,böyle bir politika izlemek,abd ye destek olmak,ülkeyi savaşın eşiğine getirmek ne demektir ya biri bana söylesin ne demektir.Ben biliyorum ne demek olduğunu,tarih kitapları yazacak,bir kısım Atatürk le karşılaştırmak gafletinde bulunsa da,tarih kitapları yazacak
Herkesin görüşüne saygım var,kimseyi siyasi tercihi için eleştirmeye kimsenin hakkı yok benimde,ama bu iş artık siyaset üstü bir durum tek vücut olma zamanıdır,artık yeter deme zamanıdır.Aslında av sitesinde böyle bir konuya,yorum yapmak doğru olurmu diye de çok düşündüm sevgili Ramazan hocam ama dedim ki biz artık bir aileyiz,dökebilmeliyiz her konuda içimizi birbirimize:)sürçü lisan ettiysek affola herkese saygılar