Gönderen Konu: Devlete isyan edilen,kalkışma bölgesinde yine şehitler var...  (Okunma sayısı 11357 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İlyas ISI

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Devlete isyan edilen,kalkışma bölgesinde yine şehitler var...
« Yanıtla #25 : 07 Ağustos 2012, 13:23:54 »
BİZ MİLLET OLARAK ANCAK KONUŞUR DURURUZ..
Ne okuruz,,ne düşünürüz,,ne tarihten ders çıkarırız,,
ancak yumurta folluğa geldikten sonra aklımız başımıza gelir..
100 yıl önce balkan savaşları ile 1911-1912 yılında başlayan 1914-1918 yıllarındaki 1.dünya savaşı ile devam eden süreç sonunda yıkılan osmanlı imparatorluğunun ve paylaşılan ortadoğu ENERJİ PASTASI ve jeopolitik konumunun
100 yıl sonra tekrar paylaşımı yapılıyor,,şu an olanlar bundan ibaret başka hiç bir şey değil ve neyazıkki bizde buna MİLLET OLARAK hükümet eliyle ÜLKE VE DEVLET ADINA..... maşalık ,,eş başkanlık,,taşeronluk,,artık adını siz koyun ne yapılıyorsa onu yapıyoruz......
Hakan Bey,gerek uzak gerekse yakın Tarihimizde,Millet olarak çok badiereler gördük,acılar yaşadık.Milli birlik ve beraberliğimizin tesisi için gayret gösteren nice yiğitlerin ardından gözyaşı döküp dualar ettik.
Ne acıdır ki,mutluluğun etrafında toplanmayı hiç beceremedik yaşayamadık.Ancak acının ,gözyaşının,yıkımın ardından tek yürek olabilmeye çalıştık.Tarihi eskilerin masallarından ibaret olarak görmeseydik,dediğiniz gibi tarih bilseydik,bugün kimsenin beyzbol sopası gösterdiği konumda olmazdık.üzülüyoruz,kahrediyoruz...
Ama umutsuz değiliz...Tarihin en güzel yazılmış sayfalarında Türkün tarifsiz savaşcılığı vardır.Yine dünya üzerimize çullansa,boğazından tutar Allahın inayetiyle hakettiği çukura gömeriz.
Yeter ki,Dilimize,örfümüze,adetlerimize,sahip çıkıp özümüzü,ruhumuzu yitirmeyelim...
ER MEYDANINDA,KILIÇ ARKADAN SALLANILMAZ
İlyas ISI Kırıkkale -keskin
Kan ve kemik tüm insanlarda bulunur ; Farklı olan yürek ve niyettir...
0545 768 64 63

Çevrimdışı İlyas ISI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #26 : 07 Ağustos 2012, 13:26:39 »
Başta İlyas ısı bey olmak üzere tüm yapılanlar her şeyiyle doğru artık bunun kırılacak üzülecek yanı kalmadı, tek sorun bu gün devleti yönetenlerin bop da söz verdikleri sözleri yerini getirirken ileride Türkiye'nin başına gelecekleri hesap edememektedirler. Farkında değiller ama bu gün yönettiklerini sandıkları yöneticilierin  sonları binladin gibi olacak. Görevleri bitince buruşturulup bir kenara atılacaklar.
Artık Türk milleti uyanmalıdır ve Atatürk kurduğu bu cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmak için gerekirse ölüm bile göze alınmalıdır.
Artık gözümüzü açalım. Sandıkların başına gidince BOP işbilikçilerini unutmayalım.
Harkese RASGELE
Abi,aynı düşüncelerdeyiz...saygılarımla..
0545 768 64 63

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #27 : 07 Ağustos 2012, 13:46:10 »
İnanın ne yazacağını şaşırıyor insan, bir yanda bizim için can veren şehitlerimiz, bir yanda pis siyaset :(
Çanakkale yi geçilmez diyerek canlarını veren dedelerimize rağmen yine o pis siyasetle çanakkaleyi ellerini kollarını sallayarak geçip istnabul a giren aynı sömürgeciler bu gün yine aynı siyaset içindeler...

Arkadaşlar birbirimizi üzecek mesajlardan lütfen sakınalım, bu vatanın her evladı tek taşına zarar gelsin istemez,
herkesin bakış açısı bu gün farklı olsada zamanı gelince omuz omuza bu namertlere gerekli cevabı veririz...

Dün de böyleydi bu gün de böyle yarında böyle olacak ama biz aynıyız NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

" GENÇLİĞE HİTABE

Saygıdeğer Efendiler, sizi günlerce işgal eden uzun ve teferruatlı nutkum, nihayet geçmişe karışmış bir devrin hikâyesidir. Bunda milletim için ve gelecekteki evlâtlarımız için dikkat ve uyanıklık sağlayabilecek bazı noktaları belirtebilmiş isem kendimi bahtiyar sayacağım.
Efendiler, bu nutkumla, millî varlığı sona ermiş sayılan büyük bir milletin, istiklâlini nasıl kazandığını, ilim ve tekniğin en son esaslarına dayanan millî ve çağdaş bir devleti nasıl kurduğunu anlatmaya çalıştım.
Bugün ulaştığımız sonuç, asırlardan beri çekilen millî felâketlerin yarattığı uyanıklığın eseri ve bu aziz vatanın her köşesini sulayan kanların bedelidir.
Bu sonucu, 'Türk gençliğine' emanet ediyorum. "

Ey Türk gençliği !
Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 07 Ağustos 2012, 13:56:29 »
 yahudi senin genel kurmay başkanın olabilmişse tuz çürümüş demektir ozaman mit i kim yönetti bunca senedir....yüksek yargıyı kim yönetti , demekki yıllarca onları oraya getiren sistem iktidardaymış... bunlar yeni ögrendiklerimiz ya hiç bilmediklerimiz....
 ora halkına zerre kusur bulmuyorum.. gündüz devlet gece örgüt.. örgüt öldürür devlet süründürür.. kırk katırmı kırk satırmı.... korkut eken mehmet agar bile hapis yatmışsa,vatandaşa gel devletin yanında ol desende tınlamaz çünkü devlet olan devletin yanında olanlara sahip çıkılamamıştır bordanboktan şahıslar itibar görmüştür....... osman pamukoglu resen emekli elin salon yahudisi genel kurmay başkanı... şemdinli denen yer yıllarca terörün uyuşturucunun rantını yemiş yedikçede semirmiştir neredeyse kurtarılmış bölgedir ve yıllaryılı böyledir.. yani şemdinlinin dini imanı karaparadır bunuda bilmeyen yoktur........ artık kim vatansever kim vatan haini şaşırmış durumdayım,yani dumura ugramış haldeyim.....
şehitlerimize Allahtan rahmet kalanlarına sabırlar diliyorum....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 07 Ağustos 2012, 14:05:57 »
Ey Türk gençliği !
Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dahilî ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

BÜYÜK ÖNDERİMİZ 70-80 YIL SONRA OLABİLECEKLERİ GÖRMÜŞ VE BU HİTABEYİ TÜRK GENÇLİĞİNE YAZMIŞ

MAALESEF BU GÜN YİNE AYNI DURUMDAYIZ ,, TABİKİ ANLAYANA,,ALGILAYABİLENE,,

BU DURUMU ANLAYABİLMEK İÇİN ,,GÜZEL YURDUMUN İLLAKİ DÜŞMAN ASKERLERİNCE İŞGAL EDİLMESİMİ GEREKİYOR....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Emrah TATAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #30 : 07 Ağustos 2012, 14:21:07 »
Tüm şehitlerimize Allah tan rahmet,yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diliyorum.En başından beri sistemli olarak abd nin tetikçiliğini yapıyoruz bu açık ve net,bir kere olayın bu duruma geleceği daha saddam devrildiğinde ortadaydı,buna en çok karşı çıkması gereken biz önce teskere geçirip tüm hava sahamızı üslerimizi abd ye açmaya çalıştık,beceremedik,sonra kaçak yollardan incirlik üssü nü kullandırdık,ne elde ettik bizim yıllarca tarih derslerinde öğrendiğimiz k.ırakta bağımsız kurulabilecek kürt devleti bizim sonumuz olur cümleleri,bir anda gerçek oldu.Sonra ellerimizle tabiri caizse büyütüp adam ettiğimiz bizim pasaportlarımızla,dünyayı dolaşan mutabakatlar yapan geçmişten bu günleri hazırlayan barzani ve talabani en baş köşelere yerleştirildi;Bu durumda bizim adamlar yerleştirildiğine göre,işler bizim için iyi gitmeliydi ama tam tersi oldu sınır yol geçen hanına döndü abd ye destek olan Türk askerinin başına çuval(o çuval hepimizin başına geçti),hoppp dendi,sen yardım ettin diye buralara karışabileceğini mi sanıyorsun dendi oturduk kı....mızın üstüne,bu arada ırak a çokkk engin bir demokrasi geldi,artık ölecek kimse kalmadı hergün 100lerce insan öldü,neden vatan için mi?para mı?neee,ümmet için iki müslüman toplum,hani her fırsatta söylenen müslüman kardeşlerimiz varya,her zaman vurgulanan,üzerinde sıklıkla durulan,müslüman ülkeler içinde millet olmayı başarmış taa osmanlıdan günümüze kadar bizi ayakta tutmuş MİLLET olma duygumuz,yok edilip yerine ümmet olabilme duygusunu yerleştirmeye çalışanların istediği,ırakta olmuşşş,artık ölecek kimse kalmamışş,Ya arkadaş biz size ırakta o kadar yardım ettik üslerimizi kullandırdık,sizin için barzani yi talabani yi yıllarca besledik,bari şu sınırları sıkı tutun şu ş... girmesin bile diyemedik,elimize aldık koca bir sıfır...bunlar ortadayken,Suriyenin yıllarca bize karşı düşmanca tutumu yumuşamışken,(biliyorsunuz bu hainler eskiden hep suriyede eğitilip,destekleniyordu)adamlar o bebek katilini bile,ülkeden attılar bizimle yeniden dost olabilmek için,ne gerek vardı muhalifleri kışkırtıp silahlandırmanın,zaten k.ırak sınırıyla başedemezken,yeni bir cephe açmanın bu rada,pkk konusunda bize çokkk yardım eden iranın da düşmanlığını kazanmanın,yazık değil mi bu ülkenin gençlerine,civa gibi çocuklar hergün ölüyor,şimdi işimiz daha da kötü,şimdi top yekün bir ayaklanma olacak,ırak sınırı,suriye sınırı arada kalan bölge,işimiz artık öyle zorki,Allah askerimize güç versin,
          Biraz toparlayalım Askerimizin komutanı kalmadı hepsi içerde,ordu moralsiz bitkin herkes birbirinde huylanıyor,ülke önce Dinli-dinsiz,zengin-fakir,açık-kapalı,sünni-alevi(içte barışa bu kadar ihtiyacımız olduğu şu dönemde,bir savaş durumunda alevileride bertaraf etmek için adamların Cem evine ucube diyor),kürt-türk,diye bölündü,millet olma kavramı iyice tepelendi,ırak sınırı yol geçen hanı,büyük şehirlerde bile adamlar ortalığı yıkıyor;Arkadaş bu durumda Suriyede,böyle bir politika izlemek,abd ye destek olmak,ülkeyi savaşın eşiğine getirmek ne demektir ya biri bana söylesin ne demektir.Ben biliyorum ne demek olduğunu,tarih kitapları yazacak,bir kısım Atatürk le karşılaştırmak gafletinde bulunsa da,tarih kitapları yazacak
          Herkesin görüşüne saygım var,kimseyi siyasi tercihi için eleştirmeye kimsenin hakkı yok benimde,ama bu iş artık siyaset üstü bir durum tek vücut olma zamanıdır,artık yeter deme zamanıdır.Aslında av sitesinde böyle bir konuya,yorum yapmak doğru olurmu diye de çok düşündüm sevgili Ramazan hocam ama dedim ki biz artık bir aileyiz,dökebilmeliyiz her konuda içimizi birbirimize:)sürçü lisan ettiysek affola herkese saygılar
Emrah TATAR
1973 - MANİSA

Çevrimdışı İlyas ISI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #31 : 08 Ağustos 2012, 03:30:28 »
yahudi senin genel kurmay başkanın olabilmişse tuz çürümüş demektir ozaman mit i kim yönetti bunca senedir....yüksek yargıyı kim yönetti , demekki yıllarca onları oraya getiren sistem iktidardaymış... bunlar yeni ögrendiklerimiz ya hiç bilmediklerimiz....
 ora halkına zerre kusur bulmuyorum.. gündüz devlet gece örgüt.. örgüt öldürür devlet süründürür.. kırk katırmı kırk satırmı.... korkut eken mehmet agar bile hapis yatmışsa,vatandaşa gel devletin yanında ol desende tınlamaz çünkü devlet olan devletin yanında olanlara sahip çıkılamamıştır bordanb..tan şahıslar itibar görmüştür....... osman pamukoglu resen emekli elin salon yahudisi genel kurmay başkanı... şemdinli denen yer yıllarca terörün uyuşturucunun rantını yemiş yedikçede semirmiştir neredeyse kurtarılmış bölgedir ve yıllaryılı böyledir.. yani şemdinlinin dini imanı karaparadır bunuda bilmeyen yoktur........ artık kim vatansever kim vatan haini şaşırmış durumdayım,yani dumura ugramış haldeyim.....
şehitlerimize Allahtan rahmet kalanlarına sabırlar diliyorum....
Paylaşım siteleride olmasa da aynı düşüncelere sahip insanlar nerdeyse kendini yalnız hissedecek.Bu konu ve yorumlarla görüyoruz ki,ülkenin her köşe her bucağında,yüreğinde aynı his,heyecan ve kızgınlığı taşıyan binlerce koca yürekli Vatan Evlatları var...
Şükür ki Çok Büyük Milletiz..
0545 768 64 63

Çevrimdışı İlyas ISI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #32 : 08 Ağustos 2012, 09:28:19 »
Bu konunun en azından benim için gerekli olan amacına ulaştığını düşünüyorum..Beklediğim olumlu tepkileri gördüğüm kanaatindeyim.Olumsuz yönlerdeki eleştiriler de varsa,yani konudan gocunanlarda olduysa,kendi sorunları olduğu için veya en azından bana iletmedikleri veya burda paylaşmadıkları için cevap yazma olasılığımızda yok.Biz acı dolu bi haber üzerine,kendimizce üzüntülerimizi bildirmek adına bişeyler yazmaya çalıştık.Tabiri caizse burda bi söz vardır.AL KAŞAĞIYI ELİNE,GİR AHIRA,YARASI OLAN GOCUNSUN..
Bizim gördüğümüz gocunan yok.Ama konu amacına ulaştığı için,ve Moderatör arkadaşlarında zor durumda kalmaması için konunun kilitlenmesinde bi mahsur görmüyorum..ilgi arkadaşlara rica ederim..kilitlerseniz sizlerde zor durumda kalmazsınız...teşekkürler..
0545 768 64 63

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #33 : 08 Ağustos 2012, 09:34:12 »
Devlet ve Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde birbirimize kenetlendiğimiz sürece,Tüm Türkiye kardeşlik içerisinde bir olduğu sürece,içerden ve dışarıdan yapılacak olan her türlü müdaheleyi hep beraber aşacağımız noktasında kimsenin şüphesi yok…Bütün site üyelerimize ve yöneticilerimize bu konudaki hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim.

Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
« Yanıtla #34 : 08 Ağustos 2012, 09:50:31 »
Sevgili Dostlar;
Ne mutlu bizlere ki, ne zaman böyle bir konu açılsa birlik beraberliğimiz ortaya çıkmaktadır. Gerçi gönül ister ki acı da değil, güzel günlerde de birlik beraberliğimizi ortaya koyabilelim..
Şahsen bu tür konuları görünce milliyetçilik duygularım kabarıyor, konuya yazmamak için kendimi zor tutuyorum.
Yazılanların tamamına yakınına katılmakla birlikte, şahsen benim içinde olmadığım, Ülkemizin % 50 lik kesimindeki bazı dostlarımızdan, yazılanlardan alınan ve konuyu siyasi bulanlar çıkabilmekte....
Bu konuda Site Yönetimi olarak şikayetler almaktayız. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde, her ne nedenle olursa olsun, kırgınlık, dargınlık ve ayrışmalar olsun istemeyiz.Bu nedenle;
Konuyu açan İlyas ISI kardeşimin de olurunu alarak, izninizle Ulu Önder Atatürk'ün veciz bir sözüyle konuya son noktayı koyuyor ve konuyu kilitliyorum

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK