Gönderen Konu: ULUSLARARASI ŞAMPİYONUMUZ NERO HEPİMİZİ ONURLANDIRDI ....  (Okunma sayısı 15715 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan ÖZEK

• *
Ynt: ULUSLARARASI ŞAMPİYONUMUZ NERO HEPİMİZİ ONURLANDIRDI ....
« Yanıtla #25 : 14 Ağustos 2012, 13:52:23 »
              O0 Tebrikler O0
« Son Düzenleme: 14 Ağustos 2012, 14:04:35 Gönderen: Hakan ÖZEK »
Hakan ÖZEK
1972 - İstanbul SEFAKÖY Duhul- LÜLEBURGAZ Sakızköy

Çevrimdışı Hakan ÖZEK

• *
« Yanıtla #26 : 14 Ağustos 2012, 14:01:37 »
  Sayın Ömer borovalı ve köpegi neroyu kutluyorum  ve yinede   Herşey imkan ve zaman meselesi   Mesela Rıdvanın bahsettigi Ufuk durak In PARS ı. Şaşası yok ama avı boyu posu sakalı  kısacası Dırahthar görmek lazım
« Son Düzenleme: 14 Ağustos 2012, 14:08:36 Gönderen: Hakan ÖZEK »
Hakan ÖZEK
1972 - İstanbul SEFAKÖY Duhul- LÜLEBURGAZ Sakızköy

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 16 Ağustos 2012, 11:34:11 »
sayın demirtaş kaç tane drahthaar gördünde her konuya yorum yapıyorsun ?

NERO (XITO II vom BÖCKENHAGEN)
Int.Sh.Ch.(Uluslararası Güzellik Şampiyonu), Türkiye Şampiyonu, Romanya Şampiyonu, Bulgaristan Şampiyonu
5xCACIB, 7xCAC, 1xRCACT, 2xCACL, 1xBIS1., 1xBIS3., 2xBOG, 1xBOG3, 8xBOB,
Katılıp geçtiği sınavları;  Derby 1., İGS(VJP)1.,SÜS(HZP)Exl. BH (iş Köpekleri Sınavı)

sayın sulu yukardaki sınavlara tr den katılıp başarılı olan tekbir dd gördüm... başka vardıda bizmi görmedik acaba......
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Selman ÇELEBİ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 16 Ağustos 2012, 13:29:42 »
vallahi bana büyük merak oldu. ömer beyin önündeki kazlar sizlerde hiçbirşey uyandır madı mı? neden bunlar para ile vurulunca laf söylenilmiyor.? ha bunlar bu kadar boldamı vuruluyor? eğer bu kadar bol ise vurulması etik mi? ha etikse geçerli bir durum ise doğuda keklikte bol.bu şekil av vuranları,bohçacı ilan edenler nerdesiniz? ...............PARA VERİNCE VİCDANLAR SIZLAMIYOR MU?..............PARA VERİLİP VURULUNCA  TEBRİKLER NE DEMEK YAHU?.............ARKADAŞLAR BEN BU İŞTEN BİRŞEY ANLADIM.HEKESİN YOĞURDU TATLI HİÇ EKŞİSİ OLAN YOK.BEN SİZLER GİBİ DÜŞÜNMÜYORUM. ÖMER BEYİ BU FOTOĞRAFINDAN DOLAYI KINIYORUM.YENİ YETİŞEN GENÇ AVCILARI KENDİLERİNE ÖMER BOROVALININ YAPTIĞI AVLARI ÖRNEK ALMAMASI UMUDU İLE ALLAH ÖNCE BENİ SONRA BÜTÜN AVCILARI ISLAH ETSİN.SAYGILARIMLA.
Selman ÇELEBİ
1978 Midyat MARDİN

Çevrimdışı Halil ÖZKAN

• *
  • Avcı köpeğiyle nam yapar
« Yanıtla #29 : 16 Ağustos 2012, 20:42:52 »
ülkemizde CACIB e katılabilecek DD sayısı 25-30 u geçmez.bunlardan da birkaçını (nero dahil) yakından görmüş biri olarak hepsinin kazandıkları başarıları hak ettiklerini düşünüyor ve NERO yu kutluyorum.sonuçta ülkemizi temsil etti.Esas olan dışarıdan gelen değil ülkemizde doğan yavruların da böyle başarılar kazanmasıdır. o zaman bazı şeyleri ne kadar doğru yaptığımızı görürüz.yoksa almanın dd ve dk ı italyanın seteri sırpın pointeri birkaç bin  euroya alınıp türkiyede birinci olması sadece paranın gücüne bağlıdır.
Halil ÖZKAN
1976-Çanakkale-İKAMET İSTANBUL

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
« Yanıtla #30 : 17 Ağustos 2012, 04:32:59 »
ülkemizde CACIB e katılabilecek DD sayısı 25-30 u geçmez.bunlardan da birkaçını (nero dahil) yakından görmüş biri olarak hepsinin kazandıkları başarıları hak ettiklerini düşünüyor ve NERO yu kutluyorum.sonuçta ülkemizi temsil etti.Esas olan dışarıdan gelen değil ülkemizde doğan yavruların da böyle başarılar kazanmasıdır. o zaman bazı şeyleri ne kadar doğru yaptığımızı görürüz.yoksa almanın dd ve dk ı italyanın seteri sırpın pointeri birkaç bin  euroya alınıp türkiyede birinci olması sadece paranın gücüne bağlıdır.

Halil bey DD sınavında bugüne kadar alınmış en yüksek puan Türkiye'de doğup yetişen bir drahthaar tarafından alınmıştır. Ayrıca vakit ve imkanlarımız sınırlı olmasa bir çok arkadaşımızın bu tür başarılar elde edebileceğinden hiç şüphem yok.
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Turgay SULU

• *
  • DRAHTHAAR YOLUN SONU :)
« Yanıtla #31 : 11 Eylül 2012, 13:12:15 »
Sn Demirtaş , ben size Nero yu sormadım kendiniz kac Dd gordunuzde yorum yapıyorsunuz diyorum inanın sırf siz ve sizin gibi gereksiz bilgisiz boş yorumlar yapan birkaç kisi yüzünden sitede paylaşım azaldı kimse birsey yazmak resim video atmak istemiyor . Klavye kahramanları olarak sizleri kutluyorum ben ve benim gibi birçok insanı uzaklaştırdınız , kendiniz yazın kendiniz okuyun basarılar umarım birgun merada birlikte avlanma şansımız olur o zaman belki anlarsınız ekran arkasından yazı yazmakla avcılık aynı şey değildir , av bir kultur bir paylaşım çoban ile kralı aynı sofrada oturtan  bir dostluk gerektirir ... Hayatta basarılar kısır cümleleriniz boş yorumlarinizla ...
« Son Düzenleme: 11 Eylül 2012, 13:14:00 Gönderen: Turgay SULU »

Turgay SULU 1969
AKSARAY - ANTALYA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #32 : 11 Eylül 2012, 15:38:48 »
Sn Demirtaş , ben size Nero yu sormadım kendiniz kac Dd gordunuzde yorum yapıyorsunuz diyorum inanın sırf siz ve sizin gibi gereksiz bilgisiz boş yorumlar yapan birkaç kisi yüzünden sitede paylaşım azaldı kimse birsey yazmak resim video atmak istemiyor . Klavye kahramanları olarak sizleri kutluyorum ben ve benim gibi birçok insanı uzaklaştırdınız , kendiniz yazın kendiniz okuyun basarılar umarım birgun merada birlikte avlanma şansımız olur o zaman belki anlarsınız ekran arkasından yazı yazmakla avcılık aynı şey değildir , av bir kultur bir paylaşım çoban ile kralı aynı sofrada oturtan  bir dostluk gerektirir ... Hayatta basarılar kısır cümleleriniz boş yorumlarinizla ...

nekadar alınganmışsınız şaşırdım dogrusu.... buzamana kadar yazdıgınız yorumlara yok o öyle degil şöyle yazdıgımı hatırlamıyorum...  illa her konuyu en iyi bilenler en iyi avcılar en çok av vuranlar en çok ava gidenler en iyi tüfek atanlar ençok sayıda köpek besleyenler vs vs vs vs yorum yapacak diye bir kural varda bizmi bilmiyoruz... yazdıklarımız kimseyi baglamaz etkili degiliz yetkili hiç degiliz, geri dönüp senin yüzünden sizin yüzünüzden vs suçlayıcı ifadeler yerine arkadaşım yanlış biliyorsun dogrusu şöyledir diye yazsaydınız bende size teşekkür etseydim...... yoksa neronun bu başarılarını haketmediginimi düşünüyorsunuz....

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Ramazan ASLAN

• *
  • Korucu
« Yanıtla #33 : 11 Eylül 2012, 17:45:22 »
başarılar dilerim  nice birincilikler nasip olur inşallah 
Ramazan ASLAN
A Rh + 1963 İsmetiye BURSA   

Çevrimdışı Turgay SULU

• *
« Yanıtla #34 : 11 Eylül 2012, 17:58:20 »
Bu yazdıklarımın bu konuyla direkt iliskisi çok az açılan her iyi niyetli konuya comak sokar bir tarzınız var . Bu konuya gelirsek bakın hala aklınızı kullanmak yerine boş yorum yapıyorsunuz ben öyle düşünsem paylasmazdim konuyu yazan benim dikkat edin ... Komik oluyorsunuz ancak bu yazıları okuyan bir çok genc avcı var onlar adına üzülüyorum kötü ornek oluyorsunuz avcılık gıybet , karalama , fesatlık, ortalık kızıştırmak değildir. Beni bilen bilir alinganlik yapmam sadece üzgünüm çevrenize zarar veriyorsunuz bu tarzinizla ...

Turgay SULU 1969
AKSARAY - ANTALYA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #35 : 11 Eylül 2012, 20:15:22 »
Bu yazdıklarımın bu konuyla direkt iliskisi çok az açılan her iyi niyetli konuya comak sokar bir tarzınız var . Bu konuya gelirsek bakın hala aklınızı kullanmak yerine boş yorum yapıyorsunuz ben öyle düşünsem paylasmazdim konuyu yazan benim dikkat edin ... Komik oluyorsunuz ancak bu yazıları okuyan bir çok genc avcı var onlar adına üzülüyorum kötü ornek oluyorsunuz avcılık gıybet , karalama , fesatlık, ortalık kızıştırmak değildir. Beni bilen bilir alinganlik yapmam sadece üzgünüm çevrenize zarar veriyorsunuz bu tarzinizla ...
o halde kıskançlık yapmanızı gerektirecek bir durum yok,beraber av yapmayada gerek yok en iyi avcı siz olun,en iyi köpekde sizde olsun..... neroya maşallah başarılar diliyorum tekrardan darısı başınıza.....
ayrıca madem sıkıntınız bu konu degilmiş numaram 0507 954 06 07.......
« Son Düzenleme: 11 Eylül 2012, 20:32:19 Gönderen: M.Birol DEMİRTAŞ »

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #36 : 11 Eylül 2012, 21:21:14 »
Birol bey Turgay bey yıllardır bu forumdasınız sizlerin özünde birbirlerini kırmayacak insanlar olduğunuzu biliyoruz
yukarıda yazılan mesajlarında sizlerin gerçek niyetlerinizi yansıtmadığına inandığım için üzüldüm :(
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #37 : 11 Eylül 2012, 22:02:12 »
Birol bey Turgay bey yıllardır bu forumdasınız sizlerin özünde birbirlerini kırmayacak insanlar olduğunuzu biliyoruz
yukarıda yazılan mesajlarında sizlerin gerçek niyetlerinizi yansıtmadığına inandığım için üzüldüm :(
   Aynen Tuncay kardeşime katılıyorum.   
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Turgay SULU

• *
« Yanıtla #38 : 11 Eylül 2012, 22:37:16 »
İnanın ne kimseyi kırmak ne de eleştirmek istemem herkes kendinden sorumludur ancak bazı arkadaslarımız gorev edinmiş gibi ignelemeyi nifak sokmayı beceri ve bilgi sanıyor , hepinizden özür dilerim surc U lisan ettiysek affola:)

Turgay SULU 1969
AKSARAY - ANTALYA

Çevrimdışı Erol SARI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #39 : 12 Eylül 2012, 00:35:20 »
Öncelikle Nero'nun başarılarının devamını diliyorum.
Turgay Bey bu yıl yine tek elle atış yapılan videolar bekliyoruz ;)
Maalesef ava gitmek ve av vurmak yaşanılan yerler ve imkansızlıktan dolayı herkese nasip olmuyor sanırım.
Bunun sonucunda da klavye başında stres yaşanabiliyor
Erol SARI
1976 KONYA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #40 : 12 Eylül 2012, 01:02:07 »
başarılarının devamını diliyorum...nero hakettigi şampiyonlukları almış,ülkemizde bu kalitede bu başarıları yakalayacak ikinci bir drahthaar yoktur....
-------------------------------
yulardaki yazıyı neroyu övmek için yazdım... küçük birde gönderme yaptım,ne niyetle yazılmış olursa olsun.....  cevap niyetine yazılanlar....... klavye kahramanı nedemekse..... gereksiz bilgisiz boş yorum yapan....ekran arkasından yazı yazmakla avcılık aynı şey degildir....gıybet karalama ortalık kızıştırma.....Allah korusun...

işte asıl sorun budur..... rüzgardan nem kapma olayı..... yazılanı yorumu görmezden gel,yazana söyleyene rastgele saldır benim babam senin babanı döver ben kral avcıyım ben çok vuran avcıyım sen avcımısınki seviyesine indir olayı,benzer dialogları pointercilerlede yaşadım yani sadece size özel bir durum degil....
biraz daha hazımlı olmakta fayda vardır...... kimsenin köpeginede ırkınada düşmanlıgımız yada dostlugumuz yoktur... biri almanın digeri ingilizin ne senin nede benim...... rastgelsin.....

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #41 : 12 Eylül 2012, 10:30:14 »
başarılarının devamını diliyorum...nero hakettigi şampiyonlukları almış,ülkemizde bu kalitede bu başarıları yakalayacak ikinci bir drahthaar yoktur....
-------------------------------
yulardaki yazıyı neroyu övmek için yazdım... küçük birde gönderme yaptım,ne niyetle yazılmış olursa olsun.....  cevap niyetine yazılanlar....... klavye kahramanı nedemekse..... gereksiz bilgisiz boş yorum yapan....ekran arkasından yazı yazmakla avcılık aynı şey degildir....gıybet karalama ortalık kızıştırma.....Allah korusun...

işte asıl sorun budur..... rüzgardan nem kapma olayı..... yazılanı yorumu görmezden gel,yazana söyleyene rastgele saldır benim babam senin babanı döver ben kral avcıyım ben çok vuran avcıyım sen avcımısınki seviyesine indir olayı,benzer dialogları pointercilerlede yaşadım yani sadece size özel bir durum degil....
biraz daha hazımlı olmakta fayda vardır...... kimsenin köpeginede ırkınada düşmanlıgımız yada dostlugumuz yoktur... biri almanın digeri ingilizin ne senin nede benim...... rastgelsin.....

Birol abim yukarıdaki cümlene başta Ömer Borovalı bey olmak üzere herkes güler. Nero bizleri onurlandıran gururlandıran bir drahthaar. Ama bu memlekette Nero kadar güzel, yarışmalarda başarılar kazanabilecek, göğsümüzü kabartabilecek drahthaarlar mevcut. Ama imkanlar nispetinde gidemiyorlar. Ömer beyin imkanları var yurtdışındaki yarışmalara bile gidebilmiş. Tebrik ederiz. Ama daha komşu ildeki yarışmalara bile imkansızlıklar nedeniyle gidemeyenler var. Neronun bu başarılarını haketmediğinimi düşünüyorsunuz gibilerinden soru sormuşsunuz. Birincisi. Neronun başarısını kıskanan birisi olsa konuyu açmazdı. Hem kıskanacak hemde gurur duyduğuna dair konu açacak. İkinci ve en önemli konu. Diğer ırk severlerin arasında olmayan bir olgu. Biz drahthaarcılar kimin drahthaarı olursa olsun ırk standartları ve mera yarışmalarında alınan başarılar, avlardaki önyargıları kıran fermalar, kokular ve avlar, Ve beraberinde ava gidilen diğer ırkların madara olduğu av günlerinde sanki kendi köpeğimiz yapmış gibi gurur duyar ve seviniriz. Tabiki bu ikinci madde bir çok site üyesi ve köpek seven arkadaşa uzak olan algılar. Diyorsunuzki. "Bu kalitede bu başarıları yakalayacak ikinci bir drahthaar yok" Bende söylüyorum. Nerodan av yönüyle çok daha kaliteli köpekler var bu memlekette. İmkan, fırsat ve merakları olsa nerodan dahada başarılı olacak köpeklerde var. Kafanızı yormayın bence. Bu tür konulara yapılan şüpheli mesajlar bence Ufuk abimin dediği gibi çekememe yada saldırganlık değil, drahthaarcılar arasındaki anlayış ve sevgiye karşı yapılmış nifakvari saldırılardır. "Başka bir drahthaar yoktur" cümlenize söyleyeceğimiz. Elbette çok drahthaar var ama yinede Neronun başarısı kendi köpeğimiz gibi bizleri gururlandırıyor ve daha nice başarılar bekliyoruz.

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #42 : 12 Eylül 2012, 12:01:19 »
Birol abim yukarıdaki cümlene başta Ömer Borovalı bey olmak üzere herkes güler. Nero bizleri onurlandıran gururlandıran bir drahthaar. Ama bu memlekette Nero kadar güzel, yarışmalarda başarılar kazanabilecek, göğsümüzü kabartabilecek drahthaarlar mevcut. Ama imkanlar nispetinde gidemiyorlar. Ömer beyin imkanları var yurtdışındaki yarışmalara bile gidebilmiş. Tebrik ederiz. Ama daha komşu ildeki yarışmalara bile imkansızlıklar nedeniyle gidemeyenler var. Neronun bu başarılarını haketmediğinimi düşünüyorsunuz gibilerinden soru sormuşsunuz. Birincisi. Neronun başarısını kıskanan birisi olsa konuyu açmazdı. Hem kıskanacak hemde gurur duyduğuna dair konu açacak. İkinci ve en önemli konu. Diğer ırk severlerin arasında olmayan bir olgu. Biz drahthaarcılar kimin drahthaarı olursa olsun ırk standartları ve mera yarışmalarında alınan başarılar, avlardaki önyargıları kıran fermalar, kokular ve avlar, Ve beraberinde ava gidilen diğer ırkların madara olduğu av günlerinde sanki kendi köpeğimiz yapmış gibi gurur duyar ve seviniriz. Tabiki bu ikinci madde bir çok site üyesi ve köpek seven arkadaşa uzak olan algılar. Diyorsunuzki. "Bu kalitede bu başarıları yakalayacak ikinci bir drahthaar yok" Bende söylüyorum. Nerodan av yönüyle çok daha kaliteli köpekler var bu memlekette. İmkan, fırsat ve merakları olsa nerodan dahada başarılı olacak köpeklerde var. Kafanızı yormayın bence. Bu tür konulara yapılan şüpheli mesajlar bence Ufuk abimin dediği gibi çekememe yada saldırganlık değil, drahthaarcılar arasındaki anlayış ve sevgiye karşı yapılmış nifakvari saldırılardır. "Başka bir drahthaar yoktur" cümlenize söyleyeceğimiz. Elbette çok drahthaar var ama yinede Neronun başarısı kendi köpeğimiz gibi bizleri gururlandırıyor ve daha nice başarılar bekliyoruz.

rıdvan açıklayıcı bilgilendirici yorum için teşekkür ediyorum....  benim yazdıgım bir gerçekliktir... adam vakit ayırmış bütçe ayırmış,dogru köpege yatırım yapmış... başarıları lafta sözde degil  eşdost av grubu arasındada degil uluslararası kurullar tarafından belgelenmiş......
reel olarak bu sınavlara türkiyeden katılıp başarılı olmuş dd  varmı,başarılı olmuşuda geçtim bu yarışmalara tr den başka katılım varmı....
bunları  birisi yazdı diye niye kızılır birsürü sıfatlarla hakarete varan cümleler kurulurki......
neymiş geçmişte dd pointer tartışması yapmışız... ne olmuş tartışılmışsa birinin köpeginin degerimi düşmüş.... pazarımı bozulmuş... bu tavırları benim gibi köpek alımsatımı yapmayan,gelecege dönük hesabı kitabı olmayan birisi için gösterenlerin iyi niyetinden şüphe ederim....... almanın ingilizin ürettigi malın fanatigi olmak ne derece dogrudur düşünülmesi gerekir......  selamlar.......

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Kamil ÜNLÜTÜRK

• Expert Üye
« Yanıtla #43 : 12 Eylül 2012, 13:03:51 »
Sn.Ömer Borovalı bey malum Türkiye nin en tanınmış duayen kabul edilen avcılarından, tutkusu yüksek seviyelerde keza bilgi görgü ve maddi imkanları da (sanıyorum) o seviyeler de,dolayısıyla köpeği de buna uygun şekilde yüksek seviyede ki zaten aldığı ödüllerden tv de gördüğümüz performansından da belli bu.
Birol bey de bu bariz gerçeği yeri gelmişken kendisi de tebrik maksatlı ifade etmiş,fakat kendisin de dediği gibi tırnak içinde "ufak"bir dokundurma yapmış,maksadının o dokundurmayı yapmak olduğunu sanmıyorum onun da yeri gelmiş olmalı ki kendisine göre, söylemeden duramamış,laf sokma kategorisinde algılamadım ben.Kendisi yazılarına tarzına bakarak ,karakterinin ortalığı karışıtırayım da seyrine bakayım vs gibi düşüncelerle alakası olmadığı çok açık bence.Alınganlık olması normalse de bence dozu çok fazla ,dokundurması gibi illa olacaksa az bir sitem daha makul olurdu.Bu kadar suçlayıcı söylemler bana haklı bile olsanız yersiz geldi.
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2012, 13:07:59 Gönderen: Kamil ÜNLÜTÜRK »
  • P.Beretta 687 SP5 67cm
  • P.Beretta ES100 71cm
Kamil ÜNLÜTÜRK
1965 - Bartın

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *
  • 05347677315 TOROS KARTALI
« Yanıtla #44 : 12 Eylül 2012, 13:25:12 »
.
neymiş geçmişte dd pointer tartışması yapmışız... ne olmuş tartışılmışsa birinin köpeginin degerimi düşmüş.... pazarımı bozulmuş... bu tavırları benim gibi köpek alımsatımı yapmayan,gelecege dönük hesabı kitabı olmayan birisi için gösterenlerin iyi niyetinden şüphe ederim....... almanın ingilizin ürettigi malın fanatigi olmak ne derece dogrudur düşünülmesi gerekir......  selamlar.......

Konunun geri kalanına bi yorum yapmak istemem,Ne Turgay abi ne de Birol abi yanlış anlamasın diye.Fakat şu son söylediklerine haklılık veririm vede kendi kendimize bi özeleştiri yapmamız gerektiğini düşünüyorum,hakkattende Almanın İngilizin malı Türkü birbirine düşürüyor :),ne enteresan değilmi.
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut

Çevrimdışı Ramazan ASLAN

• *
  • Korucu
« Yanıtla #45 : 12 Eylül 2012, 14:14:14 »
anlamadıgım konu hep aynı tartışma aynı kişilerin çekişmesi  ya  inek doguracak öküzün karnı agrıyo misali köpek köpektir bu tartışma  neden anlamıyom  bırakın köpegin sahibi kimse  köpegini  yorumlasın başkasının  köpegi için degmez  arkadaşlar köpek  köpektir bizler insanız  galiba köpekler insandan degerli durumuna geçiyo  bırakın avcı avcılıgını yarışmacı yarışını üretici üretimini yapsın  herkez işine baksın  tartışmak yersiz  köpek iyi kötü sahibini baglar  tartıştıgınız köpegide av köpegi diye kapıma sokmam  kanı gibi agır ... yarışma köpegi olabilir sözüm yok 
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2012, 14:16:25 Gönderen: Ramazan ASLAN »
Ramazan ASLAN
A Rh + 1963 İsmetiye BURSA