Gönderen Konu: Ufuk Durak Ve Rıdvan kocataş Dikkatine :)  (Okunma sayısı 10974 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
Ufuk Durak Ve Rıdvan kocataş Dikkatine :)
« : 03 Ağustos 2012, 17:47:10 »
   Selamlar abilerim.Yakın zamanda pointer di drahthar dı tatlı tatlı çekişmiştik.Ben sıkı bir pointerciyim bilirsiniz.Ama büyük konuşmamak lazım bakın bende ne var :)

Bu yavru Sitemiz üyesi benimde çok sevdiğim bir abim Ufuk evci nin yavrusu.Arkadaşlarım katakülleye getirince beni yavruyu ben aldım.Satarım diyordum ama kanım ısındı kerataya.Ama bi sorun var bu küçük adam benden daha piskopat :).Daha çok küçük kıyamıyom ama vatandaş bana hırlıyor ısırmaya kalkıyor :). Yapılacak bir çok şeyi biliyorum ama siz duayensiniz.İnce nüansları öğrenmek istiyorum sizden.Sevgiler kendinize iyi bakın.
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Ufuk Durak Ve Rıdvan kocataş Dikkatine :)
« Yanıtla #1 : 03 Ağustos 2012, 17:57:39 »
onu çok sevdiğinizi gerçekten hissettirin ama patronun kim olduğunuda hiç bir zaman unutturmayın zaman içerisinde sizin için canını bile verecek bir av dostuna kavuşmuşsunuz.. HAYIRLI OLSUN....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 03 Ağustos 2012, 19:12:42 »
onu çok sevdiğinizi gerçekten hissettirin ama patronun kim olduğunuda hiç bir zaman unutturmayın zaman içerisinde sizin için canını bile verecek bir av dostuna kavuşmuşsunuz.. HAYIRLI OLSUN....

Hakan abi yorumun için teşekkür ederim.Fanatik olmamak lazım bazı konularda her çiçeğ konmak lazım.Pointerime aşığım nerdeyse.Drahtharımı da zamanla bekleyip görücem.Teşekkür ederim tekrardan

Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 03 Ağustos 2012, 19:18:54 »
Estafurullah Hüseyin kardeşim ben henüz 3,5yıllık DDciyim bu arada Hakan beyin yorumuna aynen katılıyorum,hayırlısıyla aramıza hoş geldin Hüseyin kardeşim.Senin adına ve sen gibi iyi bir kardeşimiz gibi sahip edinmesinden dolayı ufaklık adına çok sevindim.İlerliyen zamanlarda videolarda izlemek yerine birebir yaşıyarak ne denli doğru bir karar verdiğini gözlemliyeceksin inşallah.Bu arada Rıdvan bu konuda daha tecrübeli bir DD ci olarak ip uçlarını sana verecektir tekrar hayırlı uğurlu olsun tüyü kadar keyifli avlarınız olsun.

Ufuk abi teşekkür ederim güzel düşünceler ve güzel yorumun için.İlk olarak hırçınlığımızı yenmemiz için mahallenin çocuklarından başladım bahceye sokuyorum çocukları oyanayın bunla bi güzel diye talimatı veriyorum.Yarın ısırır felan başımıza iş almayalım.Dişleri kaşınıyor sanırım sürekli elimi ağzına alıp ısırmaya çalışıyor. Öyle abi işte geçinip gidiyoruz.Senin parsla bir gün avlanırsak kısmet olurda en azından büyüyünce nasıl bişey olacak fikir sahibi oluruz.kendine iyi bak ufuk abicim.Selametle
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #4 : 03 Ağustos 2012, 20:10:50 »
oooooooooooo Hüseyin kardeşim; bir pointerci olduğun halde kanım sana ısınmıştı şimdi tamamen yanık oldum sana ;D ;D ;D ;D ;D ;D Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Allah kılları kadar avlar nasip etsin. Elini ısırmaya çalıştımı hafiften tokat salla. Şimdilik vereceğin tek eğitim patronun sen olduğu. Seni yokluyor şuanda. Gelişimlerini ve resimlerini bizlerle paylaşım yapmaya devam et. Günbe gün gelişimini bizlerde görelim. Sevincine üzüntüne ortak olalım.

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 03 Ağustos 2012, 21:03:28 »
oooooooooooo Hüseyin kardeşim; bir pointerci olduğun halde kanım sana ısınmıştı şimdi tamamen yanık oldum sana ;D ;D ;D ;D ;D ;D Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Allah kılları kadar avlar nasip etsin. Elini ısırmaya çalıştımı hafiften tokat salla. Şimdilik vereceğin tek eğitim patronun sen olduğu. Seni yokluyor şuanda. Gelişimlerini ve resimlerini bizlerle paylaşım yapmaya devam et. Günbe gün gelişimini bizlerde görelim. Sevincine üzüntüne ortak olalım.

Rıdvan abicim merhaba.Yorumun ve tavsiyelerin için çok teşkkür ederim.Yalnız adam değişik piskopat :).Bir iki tokat attım geçen yemin ederim hücum borusunu çalıyo atağa kalkıyo :D. Sürekli paylaşımda bulunacağım.Bu sene belki biraz zor ama seneye av videolarını resimlerini herşeyini burdan görürüz abi selamlar
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
« Yanıtla #6 : 03 Ağustos 2012, 21:44:12 »
Nasipse çulluğa fermasını görürsün Hüseyin kardeşim. Drahthaarlar insanı çok şaşırtırlar, o yüzden beklentilerini düşük tutma. Bu kadar ufak bir yavru henüz seninle patronculuk oynamıyor, sadece kaşınan dişleri için kemirecek malzeme arıyor. Ancak bu malzemenin ellerin olmadığını ona açıkça göster. Sevgininde, cezanında o elden geldiğini bilsin.

Yolun sonuna hoşgeldin diyorum. Soruların oldukça buradan yardımcı olmaya çalışırız hepimiz. :)
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak
« Yanıtla #7 : 03 Ağustos 2012, 22:46:29 »
Hüseyin kardeşim Turgay SULU abimle bir sezon kamp yapma şansımız oldu ve o kampta tankın öyle davranışlarını gördümki hayranlıkla 2 gün izledim gece geçen koyun sürülerine ve başındaki çoban köpeklerine karşı en ufak ama en ufak bir terslik olmadı tasma bile vurmadı yani tanka biz uyurken çadırların etrafında dolaşması sosyalliği ve Turgay abimle uyumu inan bana MÜKEMMEL di.Biz ne kadarda pointere aşık olsakta her ırk işi bilenin elinde mükemmelleşir.
Olmasa iyimiş ama drahthaarın hayırlı olsun :) :) :) :)
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

Çevrimdışı Serhat SERİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 03 Ağustos 2012, 23:02:22 »
Hayırlı olsun demek düşer bize. :) ;)
doğum yılı ve yaşadığınız ili profilinize yazınız
http://avlakforum.com/forum/profile/?area=forumprofile;u=23147

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #9 : 04 Ağustos 2012, 01:50:46 »
Hüseyin bey yavru DD lerin oyun yöntemi budur :) yani hiç bir zaman o dik kuyrukları yere inmez !!!
DD nize çok nazik davranmanıza gerek yok hırpalayarak sevebilirsiniz :) yemeğini yiyorsa problem yok oynamaya devam, yavru hayırlı olsun inşallah istediğiniz gibi olur.

Alıntı
Ama bi sorun var bu küçük adam benden daha piskopat :).Daha çok küçük kıyamıyom ama vatandaş bana hırlıyor ısırmaya kalkıyor
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Olcay AYTAÇER

• *
« Yanıtla #10 : 04 Ağustos 2012, 09:25:53 »
Hüseyin yeni yavrun hayırlısı olsun:)

Rabbim gönlüne versin.Şahsen kurzhaar bamanı isterdim ama drathaar'da akrabası sayılır kurzhaar'ın...

Dediğim gibi bu sene kemalpaşanın gizemli dağlarında yolumuz kesişirse senin ufaklığıda görmüş oluruz belki:):):)
Olcay AYTAÇER
1983 İZMİR    KENA--OLCAY MUHTEŞEM İKİLİ

gif image hosting

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 04 Ağustos 2012, 10:37:19 »
Nasipse çulluğa fermasını görürsün Hüseyin kardeşim. Drahthaarlar insanı çok şaşırtırlar, o yüzden beklentilerini düşük tutma. Bu kadar ufak bir yavru henüz seninle patronculuk oynamıyor, sadece kaşınan dişleri için kemirecek malzeme arıyor. Ancak bu malzemenin ellerin olmadığını ona açıkça göster. Sevgininde, cezanında o elden geldiğini bilsin.

Yolun sonuna hoşgeldin diyorum. Soruların oldukça buradan yardımcı olmaya çalışırız hepimiz. :)

İnşallah abi  pointerimle iyi anlaşıyorlar.Arkasından gidebilecek kadar oldumu bu sene av görecek demektir.Sezon sonuna doğru bende umutluyum güzel bir kaç hareket gösterir diye.Bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.Teşekkür ederim yorumun için.Selamlar..
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 04 Ağustos 2012, 10:41:30 »
Hüseyin kardeşim Turgay SULU abimle bir sezon kamp yapma şansımız oldu ve o kampta tankın öyle davranışlarını gördümki hayranlıkla 2 gün izledim gece geçen koyun sürülerine ve başındaki çoban köpeklerine karşı en ufak ama en ufak bir terslik olmadı tasma bile vurmadı yani tanka biz uyurken çadırların etrafında dolaşması sosyalliği ve Turgay abimle uyumu inan bana MÜKEMMEL di.Biz ne kadarda pointere aşık olsakta her ırk işi bilenin elinde mükemmelleşir.
Olmasa iyimiş ama drahthaarın hayırlı olsun :) :) :) :)

Sorma gari tarık abi draktörcü olmak varmış serde :). İngilizin yeri başka abi diyom ya aşk var bizim onla aramızda :) .Ama heveslendirdi bu ufaklık beni.Bakalım bundan nasıl bişey çıkıcak ortaya .Canla başla çalışacam . Kemalpaşa ya beklerim .Bir sıcak kahven her dem hazır .Kendine iyi bak abim.Eyvallah...
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 04 Ağustos 2012, 10:43:31 »
Hayırlı olsun demek düşer bize. :) ;)

Teşekkürler Serhat bey.Gördüğüm kadarıyla bir çirkinde sizde var  :) .Avı kanlı olsun ömürlü olsun beraber büyütelim artık.
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 04 Ağustos 2012, 10:49:41 »
Her daim sen gibi kardeşlerimize kapımızda gönlümüzde açıktır Hüseyin kardeşim,çulluk ve bıldırcın döneminde ne zaman istersen önceden haberleşip organizasyon yapabiliriz  Pars ile ve bizlerle dilediğin kadar ve gönlünce avlanabilirsin kardeşim.Sende kendine iyi bak kardeşim sağlıcakla.

Allah razı olsun ufuk abicim.Mutlaka bir gün rahatsız edicem.Bir günde misafir etmek isterim.Başım üstüne yerin var her zaman
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 04 Ağustos 2012, 11:01:23 »
Hüseyin bey yavru DD lerin oyun yöntemi budur :) yani hiç bir zaman o dik kuyrukları yere inmez !!!
DD nize çok nazik davranmanıza gerek yok hırpalayarak sevebilirsiniz :) yemeğini yiyorsa problem yok oynamaya devam, yavru hayırlı olsun inşallah istediğiniz gibi olur.

Tuncay bey tavsiyeleriniz ve yorumunuz için teşekkür ederim.Yeme içmemizde sıkıntı yok çok şükür.Tek sorun Pointerimi bazen annesi sanıp olmadık yerinden emmeye çalışıyor :D :D pointerim öğretecek inşallah kendininde erkek olduğunu ona :D.Sağlıcakla kalın
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 04 Ağustos 2012, 11:03:22 »
Hüseyin yeni yavrun hayırlısı olsun:)

Rabbim gönlüne versin.Şahsen kurzhaar bamanı isterdim ama drathaar'da akrabası sayılır kurzhaar'ın...

Dediğim gibi bu sene kemalpaşanın gizemli dağlarında yolumuz kesişirse senin ufaklığıda görmüş oluruz belki:):):)

Olcay sağol kardeşim yorumun için.Bir çok kurzhaar gördüm.Hatta şimdiye kadar gördüğüm en iyi kurzhaar av ekibimin içinde.O da müthiş bir köpek.Ama ikisini de kullanan abiler arkadaşlar ısrarla drahthaar diyorlar.Bakalım göreceğiz
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Müdavim Üyemiz
  • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%
    • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%C3%96zdemir/325654497557412
« Yanıtla #17 : 04 Ağustos 2012, 11:05:47 »
hayırlı ugurlu olsun farklı ırklar beslemek avcı için güzel tercübedir .ömrü uzun olsun birazda temizlersen daha güzel olur phafif kıllı oldukları için  ;)

Çevrimdışı Harun DERE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #18 : 04 Ağustos 2012, 15:19:08 »
üsen'im hayırlı uğurlu olsun yeni kıl torban  ;D ;D kılı gada torban dolsun işallaa  ;)
ufuk efene ben drahdarcı yaptıydım oda sene drahdarcı yaptı desen ya :)
bi vesileynen yollan kesişdi vardır bundada bi hayır  :)
hepimiz yörük :P hepimiz ege'li  :P eee yörük kıllı sevemiş arkıdeş yapcek bişe yok gali :)
resimleden bakdım gördümki doğuşdan eğitimli bi köpek almışın  ;D
en azından çiş eğitimi hazırımış  >:D ulu orta yere fışkılayıp üstüne basmayasın deye duvarın dibine çöğdüregomuş enki  ;) ;D ;D
naha gocu köpekle olsunda nice fermıla vesin emi  :) :) :)
senin adına pek sevindim hayrını avını gör işalla gardeşim  :)

''her köpek HAVLAR ammmmma her köpek AVLAMAZ'' davşan avcısı 1977-KÜTAHYA MERKEZ

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #19 : 04 Ağustos 2012, 15:39:21 »
hayırlı olsun .avı bol ömrü uzun olsun
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #20 : 04 Ağustos 2012, 20:35:19 »
üsen'im hayırlı uğurlu olsun yeni kıl torban  ;D ;D kılı gada torban dolsun işallaa  ;)
ufuk efene ben drahdarcı yaptıydım oda sene drahdarcı yaptı desen ya :)
bi vesileynen yollan kesişdi vardır bundada bi hayır  :)
hepimiz yörük :P hepimiz ege'li  :P eee yörük kıllı sevemiş arkıdeş yapcek bişe yok gali :)
resimleden bakdım gördümki doğuşdan eğitimli bi köpek almışın  ;D
en azından çiş eğitimi hazırımış  >:D ulu orta yere fışkılayıp üstüne basmayasın deye duvarın dibine çöğdüregomuş enki  ;) ;D ;D
naha gocu köpekle olsunda nice fermıla vesin emi  :) :) :)
senin adına pek sevindim hayrını avını gör işalla gardeşim  :)

Aman abem doğmadan eğitimli bu deyyus.Başka türlü resim çekebilmenin imkanı mı var durduğu yerde durmuyo ki :)  şincik çok sevimli emme 3 ay sona nolur bilemeyipdurum :). Çok çikin olcak çok :).Güzelinlen avlandık 5 sene  bi de çikinini görem demi :D.Draktörü bulmuşun hemde kıllısını bulmuşun başka bişe aramıcez gari.iyi dileklerin için ellerinden öpüyorum.Sağlıcaklan gal gari abem
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #21 : 04 Ağustos 2012, 20:59:00 »
hayırlı olsun .avı bol ömrü uzun olsun

Teşekkür ederim sağolun
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak
« Yanıtla #22 : 04 Ağustos 2012, 22:32:18 »
   Sorma gari tarık abi draktörcü olmak varmış serde :). İngilizin yeri başka abi diyom ya aşk var bizim onla aramızda :) .Ama heveslendirdi bu ufaklık beni.Bakalım bundan nasıl bişey çıkıcak ortaya .Canla başla çalışacam . Kemalpaşa ya beklerim .Bir sıcak kahven her dem hazır .Kendine iyi bak abim.Eyvallah...

Eyvallah hüseyin biliyorum kardeşim bizde bekleriz her zaman....
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #23 : 04 Ağustos 2012, 22:38:29 »
Valla dişini tüyünü bilmem de çok sevimli şeymiş kerata yav. Maşallah Allah ona uzun ömürler, size bereketli avlar versin.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #24 : 05 Ağustos 2012, 07:49:28 »
Aramıza hoşgeldin hüseyin bey,
DD farkını yaşayarak göreceksiniz,
Sizin adınıza çok mutlu oldum.

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53