Gönderen Konu: Pars Oğlu GoRaaa.. ;) :)'' Ufuk abi ve Kadir abi..Yeni fotolar..:)  (Okunma sayısı 7714 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kadir GONAYDIN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Pars Oğlu GoRaaa.. ;) :)'' Ufuk abi ve Kadir abi..Yeni fotolar..:)
« Yanıtla #25 : 10 Eylül 2012, 11:29:57 »
geçen zaman içinde daha bi çirkin olmuş :) İnşaallah yüzünü güldüren bir av canavarı olur. 2 yavruyla uğraşmanın ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum aynı sıkıntı bende de var bakalım hayırlısı...
Kadir GONAYDIN-1978 İstanbul - Beylikdüzü

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #26 : 10 Eylül 2012, 11:42:21 »
Serhatım süper olmuş maşallah. Mercandan gelen yavruların kuyrukları kesik olur ama bu yavru galiba mercan şecereli ama dedeler felan marcandan. Fotoğraflar çok güzel. Daha çok ve bol resimleri bekliyoruz inşallah. Bu arada son resimde fotoğraf çektiğini anlamış poz vermiş ;D ;D

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Serhat SERİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #27 : 10 Eylül 2012, 12:49:47 »
Güzel temennileriniz için teşekkürler..
Kadir abi o diğer yavru benim değil..Geçici olarak Gora'ya bakan arkadaşın..Rıdvan abi gelelim Mercan  konusuna..Mercan geçmişli olduğunu söylüyorlar..Anne ve babası mercandan alınmaymış..Mercan'ın sitesinde felan fotosu varmış annesinin..Sahibi kuyruğuda kesilecek felan diyordu ama bilmiyorum..Şu ev işini felan halledip yanıma alayımda foto basit iş abi..;) :)
doğum yılı ve yaşadığınız ili profilinize yazınız
http://avlakforum.com/forum/profile/?area=forumprofile;u=23147