0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah kurtarsın az kaldı hasret bitince biraz rahatlarsınız ...
Sevgili kardeşim o sorun bizdede mevcut.Durumu kısaca özetlemişsin kalbi olan pointer beslemesin; ne bileyim mesela kontinental ırka yönelsin nede olsa bu aralar moda....
paylaşım için teşekkürler güzel kareler fakat fotoğraf çekerken daha dikkatli olun ordamı avlandınız bilmiyorum ama ormanda (dikim alanında) yani tavşan ve kekliklerin olduğu karede arkanızdaki arazi ava yasak bölge [/quoteEvet orası yasaktı bizde zaten yasakta avlandigimizi göstermek icin fotoladik o günü nerenin yasak nerenin serbest olduğunu bilecek tecrübedeyiz uyarın icin teşekkürler...
manyaksınız siz
Tarık' çığım resimdeki benim yoz ,size yakın Manisa/Sarıgölden H.İbrahim AYAN imzalı. Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin selamlar ustalara saygılar .
Evet Zafer bey DAF ın yavrusu geçen ay sarıgöldeydim ekibe selamlar.
hadi hadi Allah gurtarsın, acil şifalar versin Tarık'ım ne demişler " Zafere giden yolda, çekilen çile gutsaldır"
paylaşım için teşekkürler güzel kareler fakat fotoğraf çekerken daha dikkatli olun ordamı avlandınız bilmiyorum ama ormanda (dikim alanında) yani tavşan ve kekliklerin olduğu karede arkanızdaki arazi ava yasak bölge