Gönderen Konu: yivli almayı düşünüyorum yorum ve kıyaslamalarınızı bekliyorum  (Okunma sayısı 4690 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Muzaffer ÖZDEN

• *
Herkese merhaba arkadaslar.Allah izin verirse yivli almayı düşünüyorum ama cok fazla bilgi sahibi degilim markalar menzil ve hatta çapları konusunda bilgiye ihtiyacım var,özellikle soracagim iki silah var artilarıyla eksileriyle kıyaslayabilirseniz cok sevinirim....birincisi CZ 550 MAGNUM STANDART 375 H&H MAG.----CZ 550 MEDIUM LUX 7 MM REM. MAG.  ve asıl sormak istedigim ANTONİO ZOLİ 7 mm magnum 2005 veya 2006 yapimi asıl ilgilendigim ZOLİ ama CZ nin bu iki modeliyle karsılastırırsak tercubelerinizden faydalanmak istiyorum.simdiden herkese cok tesekkur ederim.
« Son Düzenleme: 22 Ağustos 2012, 15:49:27 Gönderen: Ahmet ŞAKİROĞLU »
Muzaffer ÖZDEN
1981 - antalya / ALANYA

Çevrimdışı Mehmet ALTAN

• *
cz alırsan üzerinde çalışılması lazım istediğin sonucu alabilmen için modifiye şart gibi antono zoli kendini kanıtlamış bir silah

1980 erz/ispir/ANTALYA

• *
tesekkurler mehmet bey benimde düşüncem öyle ama fiyatlar konusunda biraz takıldım zolinin ikinci el fiyatına cz nin en üst sıfırı alınabiliyor kafamı karıstıran o oldu bilgi icin tekrar tesekkurler
Muzaffer ÖZDEN
1981 - antalya / ALANYA

• *
arkadaslar yorumlarınıza ihtiyacım var CZ 300 WİN e kafam takıldı özellikle cz olmasına iyi sayılabilecek bir markamı yoksa tavsiye etmiyormusunuz yardımcı olursanız sevinirim
Muzaffer ÖZDEN
1981 - antalya / ALANYA

Çevrimdışı Mehmet ALTAN

• *
uzun mesafeli atışlar için 7mm magnum olanı tercih edilir ve bu konuda sana en iyi bilgi verecek kişi selçuk AYDIN YİVLİCİDİR

1980 erz/ispir/ANTALYA

Çevrimdışı Mehmet ALTAN

• *
CZ yi  ne kadar kötü deselerde emin ol iyi bir usta tarafından montjı yapılırsa fazlası ile işini görür

1980 erz/ispir/ANTALYA

Çevrimdışı Atagan YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AV DOĞA YAŞAM..
Ceska Zbrojowka "CZ" silah sanayii genel olarak fiyat fayda performans açısından uygun ve yeterli performansa sahip bir platformu temsil ederler.CZ'nin tabancaları olsun tüfekleri olsun hemen hemen 2.kalite diyebileceğimiz performansa kondüsyona sahiptir.Bu kötü anlamınamı gelir,tabikide HAYIR.
Aslında anlatmak istediğim olay bir CZ 75B marka tabancanın fiyatının uygunluğuna göre yeterli kalitede ve sağlamlıkta olup bir Sig Sauer'le veya bir Smith Wesson ile aynı kefeye konulamaması gibidir.
Aynı şekilde bir CZ yivlinin bir remingtonla,sauer'le,heym'le aynı kefeye konamaması gibidir.
Ben bir ara yivli tüfek almayı kafaya koymuştum.Selçuk bey'le bir telefon konuşmamızda bana kendisi 1903 model bir mauser k98 CZ yivlilerinden 2-3 gömlek üstündür demişti.
Ama şöyle bir durum var,bence benim işimi fazlasıyla görebilecek kapasitededir CZ yivlileri.Belki ileride yivli üzerine tecrübem artar,o zaman beğenmeyiz ama bana sorarsanız ben şu şartlarda 7000-8000 tl verip 2.el yivli alacağıma gider CZ yivli tüfeklerinden alır kullanırım.
Ayrıca yivli tüfeklerde 1000 atım sonrası namlu hassasiyetinin düştüğünüde göz önüne alırsak 2.el yivlide tam emin olmadıktan sonra ve namlu ömrünün ne durumda olduğunu bilmeden kadar vermemek lazım diye düşünüyorum.
Saygılar.
  • -Česka Zbrojovka CZ 550 Lüx .308 Win
  • -Smıth&Wesson 5906 9x19 Parabellum
  • -Fabrıque Nationale Herstal Belgıque Browning HP 9x19 Parabellum
  • -Baikal NK 43 E S&S
  • -Churchıll 206 Silver O&U
  • -Winchester 1300 Defender Pump Action

***Kastamonu Avcılar Ve Atıcılar Spor Klubü***

• *
atagan hocam detaylı bilgiler icin tesekkur ederim üst sınıf olmasada bende dediginiz gibi sıfır cz düşünüyorum sanırım son kararım CZ 300 WIN MAGNUM insallah iyi olur yardımlar icin herkese tesekkur ederim herkese saygılar..bu arada sezon acıldı herkeze kazasız belasız avlar dilerim rasgele
Muzaffer ÖZDEN
1981 - antalya / ALANYA

Çevrimdışı Kürşad UYANIK

• *
bende takip edeyim bakalım konuyu bende düşünüyorum almayı...
Kürşat UYANIK
1976 Niksar TOKAT   bundan sonra BOLU

BAYRAĞIMIN DALGALANDIĞI HER YER MEMLEKETİMDİR