TİCARETTE EN BÜYÜK SERMAYA VE EN ÖNEMLİ KALİTE BELGESİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİDİR.......
4140 deyip kalibre borudan namlu üreten
namlu iç çap ölçüsü nedir bilmeyen,, rastgele18.3,,18.4,,18.5 vs genişliğinde standarttan yoksun namlu yapan
namlu iç çaplarına uygun şok üretemeyen ,,şok daralma konisi ölçüleri ALLAHA emanet,, nerede ise teneke vari malzemeden şok üreten
eğer imkanınız varsa boresyhter ile namluyu kontrol edince namlunun birisi anyaya birisi konyaya bakan namlu birleştirmeleri yapan,, hatta geçtim çift namlulu silahları tek namlulu yarı otolarda bile namlunun sağa sola,,aşağıya,,yukarıya absürt yarleri gösterdiği silahları üreten
günümüz teknolojisinde bile mekanizma olarak şakır şakır çalışacak bir yarı oto üretmeyi hala doğru dürüst beceremeyen bir yerli sanayimiz varken
bu belgeleri alıp duvara asmak veya sergilemenin yerine en büyük sermaye olan müşteri memnuniyetini oluşturmak için KALİTELİ,,ÇOK DAHA KALİTELİ,,HER ZAMAN BİR ÖNCEKİNDEN DAHA KALİTELİ üretim yapmak herşeyden çok daha önemli diye düşünüyorum ...
bu arada yapmış olduğum bu eleştiriler kesinlikle HUĞLU firması ile alakalı değil ülkemiz silah sanayinin genelini kapsayan eleştirilerim ,,TÜRK İNSANI olarak daha çok yol kat etmemiz gerekiyor...
bununla birlikte yurt dışında kendi adı ve markası ile satılan TÜRK MENŞEİLİ bir markamızın olduğunuda bilmiyorum yanılıyorsam hatırlatın
ihracat yapan ve yurt dışı pazarda söz sahibi olabilen tüm markalarımız ne yazıkki hep başka markaların patenti altında fason ürettikleri silahlar ile pazarda boy göstteriyorlar (stogger-beretta,,luger-germanica-hatsan,,vebley scot-akus,,cz-huğlu,,ata-marocci,,armsan-verneycaron,,carlsdally-sarsılmaz) vs. vs. örnekleri çoğaltabiliriz ....