Bak güzel kardeşim yerli üretim ile ilgili sana iki örnek vereceğim. Bunlardan 1. si, aşağıda ki konu ve o konuda geçen kelimeler.
http://avlakforum.com/forum/artemis-av-tufekleri/arthemis-super-poze-kullananlar-lutfen-yardimci-olsunlar/msg1150232/#msg1150232Ben tüfeğimi üzümlüdeki fabrikasından tanıdık vasıtasıyla almıştım. Dışarıya gönderilen tüfeklerden olduğunu söylemişlerdi.2. si ise, geçen yıl bir Sivaslı usta avcı ile tanıştık epey bir sohbet ettik, adam 20 yıllık sağlam bir avcı, eee Kekliğin en çok olduğu yerde
silahlardan söz açıldı Huğlu 901 aldım dedi ama alan olursa satıyorum diye laf devam etti, ben de neden diye sorum, çok iyi silah biliyoruz diye söyledim. Aynen şunu söyledi, geçen sene Sivas´ta birisi geldi, elinde 901 var ama bu bendekinden biraz daha değişik, sordum bunu satıyormusun diye, hayır satmıyoruz, bu silahlar Amerikaya giden silahlardan, haa satarım ama buna hiç bir garanti vermem ve benden aldığını da kimseye söylemezsen, silahı elime aldım, baktım ve baktım, sonra yerli silaha töbe ettim geçen yaz, bu dönem sattığımda yabancı alacağım. Şimdi burada bu adam yalan söylüyorsa ki, mecbur değil günahı nebali boynuna ki ben 1 yıldır sohbetimiz devam eder hiç yalanını yakalamadım benim için güvencedi.
Aziz kardeşim burada
Kusura bakmayın ama böyle tüketicilerle de yerli üreticinin işi çok zor. bunu yazmışsın ama, yukarıda örnekleri var ve bir ton olumsuz örnekler var, şimdi burada amacımız ve şahsen bana ..yan tarafı ve zoruma giden tarafı yabancıların nesi tatlı? biz de aynı parayı veriyoruz belki de onlardan biraz dha fazlasını veriyoruz ama neden bize iyi silah yapılmıyor. Bak şuna adım gibi eminim, bu gün ülkemizde ki üreticiler istesin varya, ne beretta, ne benelli ne de diğerleri ülkemizde yapılan silahlara kafa tutabilir. Daha çok örnekler var, isimleri ile şahısları ile ama burada paylaşıp bazı insanların işlerini tehlikeye sokmak istemem. Sen bu şekilde inanıyorsan öyle inanmaya devam et.
Saygılarımla