Ah birde elin amerikalısına yaptıkları silahları kendi ülkesindeki vatandaşlarına yapsa daha iyi olurdu. İmkanınız varsa dışarıya yapılan silahlar ile içeriye yapılan silahları inceleyin farkı anlarsınız.
Birkaç yerde daha aynı bu şekilde yanlış bilgilendirme ve yönlendirme yorumlarınızı gördüm, bir tanesine de aşağıdaki linkte olduğu gibi cevap yazdım. Bu silahları üreten insanların günahına giriyorsunuz (hoş, aldığınız bu günahları nasıl taşıyacaksınız o da sizin probleminiz) İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz, birkaç yerde aynı yorumu aynı şekilde yaptığınızı görmek de bunu kasıtlı yaptığınızı düşündürtüyor insana...Aşağıdaki linkte de yazdım, tekrar yazıyorum. Eğer bu kadar bu konu için endişe duyuyorsanız kalkarsınız Huğlu Koop fabrikasına gidersiniz
benim yaptığım gibi ve bütün üretim bandını kendi gözlerinizle görürsünüz, Huğlu Koop yönetimi herkesi davet ediyor zaten, bunu da bulduğu her ortamda açıklıyor. Benim bütün fabrikada gördüğüm şu. Tüfeklerin namlu, kasa, başlık, mekanizma gibi bütün bölümleri ve parçaları üretildikten sonra sadece dış görünümü konusunda bazı değişiklikler görülüyor. Dış görünüm derken de ağaç kısımlarının dizaynından da bahsetmiyorum. Ağaç kısımları hep aynı. Parlak siyah krom, mat siyah krom, parlak siyah başlık, mat siyah başlık, bazı değişik kuş gravürleri gibi farklılıklar var sadece. Ayrıca siz de tüfeğinizi mat krom ya da parlak krom olarak seçebiliyorsunuz. Bu konuda millet olarak hastalığımız olan araştırmadan, sormadan, kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmayın, insanları yanlış yönlendirmeyin. Madem bu kadar endişe ediyorsunuz gidin fabrikasında görün.
http://avlakforum.com/forum/huglu-av-tufekleri/***-huglu-av-tufekleri-kooperatifi-kalitesini-tescilledi***/msg1152013/#msg1152013