0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kardeşim hayırlı olsun EVA çok hoşuma giden bi isim
eşrefim tüyü kadar avı bol olsun bana isime gelince asena koy
Eşref bende liver hastasıyım bir liverim var adı ciğer yeni doğum yaptı anne liver baba sarı verdiği tüm yavrular siyah beyaz liver olsaydı adını kave koyacaktım benim fikrimde kave :-)
eşrefim tüyü kadar avı bol olsun .. güzel bi kan almışsın sen tarık abiye bakma derin merin gec onu bana yaptığını sen biliyon .....
Kardeşim tüyü kadar ömrü olsun umarım gönlünce bir avcı olur tekrardan hayırlı olsun...
ENNA ENNA ENNA ENNA ENNA ENNA ENNA ENNA ENNA ENNA ENNA ENNA [/i][/b]
maşallah kocaoglan güzel yavru edinmişsin tebrik ederim
Hayırlı olsun hocam, güzel avlar yaparsın inşallah. Bence isim tek hece olmalı. Hem çağırırken kolay olur, hem hayvan rahat anlayıp diğer kelimelerden daha güzel ayırabilir hem de etkili (vurgulu) olur. Mesela "Dost" - "Reks" - "Kurt" gibi..
Eşref Bey tüyü kadar avı olsun ben de bu sene yeni bir yavru edindim kurzhaar,adınıda bende bi tutku haline gelen yarışma ''TRAP'' koydum herkes çok beğeniyor ismini çünkü alışılmış değil farklı
sen solee abıı ben bu adamlaa ne yapıcam bırde saanaa yaptıgına bakarmısın bırde bana yapıcakmıss ben almam dedım derinn koy dıyooo ara sunu nerdesın dıye sorr
Mehmedim ne yaptım be biraderim verdiğim sözü tuttum sadece pişman değilim yine olsa yaparım bak lakap taktı sana eşref yurtiçi mehmet diye Eşref sana gelince bugün görüşmemizden çıkardığın sonuç elbette DERİN ismini vermek olmuştur. Biliyorsun senin hedeflerin var yeni bir çağ başlatacaksın sen unutma küçük insanlar sadece isimleriyle anılır yaptıklarıyla ve bıraktıklarıyla değil sen büyük bir insansın bu ülkenin sana ve senin gibilere ihtiyacı var yürü be eşrefimmmm
kahve
Mehmedim ne yaptım be biraderim verdiğim sözü tuttum sadece pişman değilim yine olsa yaparım bak lakap taktı sana eşref yurtiçi mehmet diye
:oabi sen söz vermedin ki iddayı kaybettin bi de fişek 3 ay sonra geldi bi de karşı ödemeli göndermişsin ben kendim alsam daha ucuza gelicekti