Tüm avcı dostlara selam,
Uzun zaman oldu, sitede yazmayalı. Avdan vaz geçmedim fakat sitelere de pek uğramadım. Fırsat buldukça sadece okuyucu oldum.
Nedir bu Drahthaar femonedir diye başlık attığımda, site yerinden oynamış, bir çok kişi ile ciddi tartışma yaşanmış, konu uzadıkça uzamış, en sonunda site yönetimi konuyu kilitlemişti. Kısacası susturulmak istenmiştik. O zamanlarda Drahthaar severler parmak ile gösterilmekte idi.
Bu günlerde, kendi yakın çevremde en az 4-5 tane yılların avcısı DD saflarına geçti. DD sız geçirdiğimiz günlere yazık olmuş deyip pişmanlıklarını itiraf etmekteler. Ayrıca sitede de bir çok avcının bende gerçeği gördüm deyip, DD cı olduğunu memnuniyetle görmekteyim. O gün DD laf atanlar, kötüleyenler, böyle tipsiz köpekmi olur vs diyenlerin, DD FENOMENİN den kurtulamadıklarını, DD ile bir defa ava gidenler aradaki farkı görerek mahcup olduklarına defaaten sahit oldum.
DD fenomeni tüm avcı camiasını sarmış durumda olduğunu görmekteyim. Bu gün kötüleyenler birgün farkında olmadan bu fenomenin etkisine girecek,
yolun sonu DD.
Fenomen: Nedeni bilinmeyen... Derinlerde... Hem sevmek, hem nefret etmek gibi... ondan uzak kalamamak, her zaman takip etme isteği...