Gönderen Konu: huğlu eagle kullanıcıları hangi fişeklerden yüksek performans aldınız  (Okunma sayısı 9588 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
  huğlu eagle pozeyle avlanan arkadaşlar  hangi fişeklerden hangi avda yüksek performans aldınız (özellikle keklikte ) ben geçen sene armsan otamatikden huğlu eagle pozeye  geçiş yaptım sadece bıldırcında imperıal keçe tapa ile çok iyi sonuç aldım onun haricinde diğer avlarda kullandığım fişeklerdeden memnum kalmadım bu sene federal wınchester deneyeceğim ayrıca sizin kullanıpta memnun kaldığınız fişekler hangileridir? teşekkürler
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2012, 01:08:16 Gönderen: Özgür TAŞ 45 »
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
Huğlu RC veya Bornaghi yi sever..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Ahmet GÜÇLÜ

• Müdavim Üyemiz
imperial

Ahmet GÜCLÜ
1980 DENIZLI
[email protected]

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
Sevgili Özgür tüfeğinle 28 30 31 gram fişek kullan iyi randıman alacaksın eğer namlun 71 1/3 se ince saçma 8-9 gibi        eğer 67 4/2 gibiyse 7 no kullan iyi randıman alacaksın sadece yüksek gramajlı fişekler kullanma rastglele.
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
Sevgili Özgür tüfeğinle 28 30 31 gram fişek kullan iyi randıman alacaksın eğer namlun 71 1/3 se ince saçma 8-9 gibi        eğer 67 4/2 gibiyse 7 no kullan iyi randıman alacaksın sadece yüksek gramajlı fişekler kullanma rastglele.
emin bey tüfek 71 valment namlu mobil şoklu zaten geçen sene 28-31 arası kullanmıştım saygılar
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2012, 10:41:10 Gönderen: Özgür TAŞ 45 »
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2012, 11:03:28 Gönderen: Özgür TAŞ 45 »
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
ÖZGÜR bey eğer yanlış bilmiyorsam huğlu eagle tüfekler 18.6mm iç çapa sahipler ,, hiç huğlu eagle kullanmamakla birlikte
18.54mm iç çaplı bir tüfek kullanıcısı olarak en iyi sonuçları 28-30gr 7-7.5-8-9-9.5-10 no saçmalı fişekler ile aldım
marka ve isim olarak sıralamak gerekirse
rc2 competitione line 7.5-9.5 28gr
sellior bellot vega 7 no 30gr
sellior bellot skeet 8-8.5 28gr
winchester x3 fiber plus 7.5 28gr
bornaggi bior 7 no 30gr
mirage competione line 7 no 30.5gr
bornaggi delux 7-9 no 28gr
mega bior 7-9 no 28gr
fişeklerinin hepsi ile son derece güzel sonuçlar aldım 3 nolu şok ile 25-45mt mesafeler arasında keklik,, tavşan,, ördek,, üveyik,,tahtalı her avı çok keyif alarak yapabileceğinizi söyleyebilirim....
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2012, 18:43:06 Gönderen: Hakan AKMAN »
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2012, 18:40:50 Gönderen: Hakan AKMAN »
Hakan AKMAN

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
ÖZGÜR bey eğer yanlış bilmiyorsam huğlu eagle tüfekler 18.6mm iç çapa sahipler ,, hiç huğlu eagle kullanmamakla birlikte
18.54mm iç çaplı bir tüfek kullanıcısı olarak geçen sezon  en iyi sonuçları 28-30gr 7-7.5-8-9-9.5-10 no saçmalı fişekler ile aldım
marka ve isim olarak sıralamak gerekirse
rc2 competitione line 7.5-9.5 28gr
sellior bellot vega 7 no 30gr
sellior bellot skeet 8-8.5 28gr
winchester x3 fiber plus 7.5 28gr
bornaggi bior 7 no 30gr
mirage competione line 7 no 30.5gr
meca bior 7-9 no 28gr
gb 30gr 6-7no
bornaggi deluxe 7-9-10 no 28gr
fişeklerinin hepsi ile son derece güzel sonuçlar aldım 3 nolu şok ile 25-45mt mesafeler arasında keklik,, tavşan,, ördek,, üveyik,,tahtalı her avı çok keyif alarak yapabileceğinizi söyleyebilirim....
hakan bey maşallah baya çeşit kullanmışınız rc2 competitione line test atışı yapmıştım resmini federal fişek ile açtığım konuda bakabilirsiniz  geçen sezon biraz üveyikde armsan a 612s ile ve birazda italyan franchi ile ördek avında kullandım kendi adıma  çok olumlu diyemem sellior bellot vega 7 no 30gr fişeği armsan ile üveyikte denemiştim vurduğum  kuşlar çok kanlı ve genelde canlı düşmüştü diğerlerini hiç kullanmadım  özellikle keklik avında beğendiğiniz hangisi idi hakan bey saygılarımla
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2012, 17:23:18 Gönderen: Özgür TAŞ 45 »
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
hakan bey maşallah baya çeşit kullanmışınız rc2 competitione line test atışı yapmıştım resmini federal fişek ile açtığım konuda bakabilirsiniz  geçen sezon biraz üveyikde armsan a 612s ile ve birazda italyan franchi ile ördek avında kullandım kendi adıma  çok olumlu diyemem sellior bellot vega 7 no 30gr fişeği armsan ile üveyikte denemiştim vurduğum  kuşlar çok kanlı ve genelde canlı düşmüştü diğerlerini hiç kullanmadım  özellikle keklik avında beğendiğiniz hangisi idi hakan bey saygılarımla
ÖZGÜR BEY genelde sezon öncesi kullanmayı düşündüğüm fişekleri dener öyle kullanmaya başlarım
alışkanlık olsa gerek fişekliğimde hep en az 4-5 çeşit fişek bulunur ,,yukarıda yazmış olduğum fişeklerin hemen hemen hepsini keklik,,taşan,,ördek her avda kullandım ,,sıralama yapacak olursam

winchester x3 fiber plus,,sellior bellot vega,,sellior bellot skeet,,bornaggi bior hiç birisi birbirine tercih edilmeyecek kadar güzel fişekler
sonrasında rc2 competione line,,bornaggi deluxe,,gb,,mega bior fişek çeşitleride beni tatmin etti

keçe veya bior tapa olmalarına rağmen winchester x3 fiber plus ve bornaggi bior fişeklerin av vuruş mesafeleri 7-7.5 no saçmalı fişekler için keklik,,tavşan,,ördek avlarında hiçte azımsanmayacak mesafelerde gayet iyiydi

tabiki tüm bu gözlem ve tecrübelerim benim tüfeğime ve şok kombinizasyonuma özel bir durumda olabilir sizi yanıltmak istemem

sizde çok iyi bilirsinizki avcılıkta TÜFEK,,FİŞEK,,KÖPEK beğenileri göreceli kavramlar birimize göre iyi olan diğerimize kötü olabilir....
Hakan AKMAN

Çevrimdışı Ahmet GÜÇLÜ

• Müdavim Üyemiz
imperial 28-30 gr kece tapa

Ahmet GÜCLÜ
1980 DENIZLI
[email protected]

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
imperial 28-30 gr kece tapa

ahmet bey  keklikte hangisini kullandınız
Özgür ATAŞ

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
ÖZGÜR BEY genelde sezon öncesi kullanmayı düşündüğüm fişekleri dener öyle kullanmaya başlarım
alışkanlık olsa gerek fişekliğimde hep en az 4-5 çeşit fişek bulunur ,,yukarıda yazmış olduğum fişeklerin hemen hemen hepsini keklik,,taşan,,ördek her avda kullandım ,,sıralama yapacak olursam

winchester x3 fiber plus,,sellior bellot vega,,sellior bellot skeet,,bornaggi bior hiç birisi birbirine tercih edilmeyecek kadar güzel fişekler
sonrasında rc2 competione line,,bornaggi deluxe,,gb,,mega bior fişek çeşitleride beni tatmin etti

keçe veya bior tapa olmalarına rağmen winchester x3 fiber plus ve bornaggi bior fişeklerin av vuruş mesafeleri 7-7.5 no saçmalı fişekler için keklik,,tavşan,,ördek avlarında hiçte azımsanmayacak mesafelerde gayet iyiydi

tabiki tüm bu gözlem ve tecrübelerim benim tüfeğime ve şok kombinizasyonuma özel bir durumda olabilir sizi yanıltmak istemem

sizde çok iyi bilirsinizki avcılıkta TÜFEK,,FİŞEK,,KÖPEK beğenileri göreceli kavramlar birimize göre iyi olan diğerimize kötü olabilir....
evet hakan bey size tamem katılıyorum benim özellikle fişek seçmemdeki sebeb bende bir bir poze daha var geçen sene hiç avda kullanmadım sarsılmaz cesa 71 namlu 1/4   tek tetik enjektörlü onunla başıma geldi bu fişek sorunu sonunda fişek deniye deniye  cesanın fişeğini buldum  wınchester ranger ördek tavşan keklik çulluk hepsinde harika sonuçlar aldım zaten bu sene huğlu eagle den randıman alamazsam tekrar cesa poze ile avlanacağım saygılar
« Son Düzenleme: 23 Temmuz 2012, 22:08:23 Gönderen: Özgür TAŞ 45 »
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Ahmet GÜÇLÜ

• Müdavim Üyemiz
30gr.6,7 no kece tapa kullandim sonuc gayet güzel
Ahmet GÜCLÜ
1980 DENIZLI
[email protected]

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
30gr.6,7 no kece tapa kullandim sonuc gayet güzel
ahmet bey bu imperial fişekleri ve çeşitlerini nerden bulabilirim bende  bıldırcın için 28 gr keçe tapa  10 no sundan 1 koli almayı düşünüyordum eğer bulabilirsem
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
DOSTLARIM,
Huğlu eagle pozeler çok fişek  seçip, insanı gerçekten çıldırtır.İnsanın bütün sinirlerini kökünden zıplatır.Avdan ve avcılıktan soğutur.Ben bu tüfek yüzünden deneye deneye 2000 tane farklı marka ve gramajda fişek sahibi oldum.Bu fişeklerle av bayii açsam açılır.Akıl sağlığınız bozulmasın istiyorsanız bu tüfeği en kızdığınız bir kişiye hediye edip, kurtulun.Kızdığınız kişiyi ancak böyle delirtirsiniz.
Bedava ver kurtul.Ben öyle yaptım.Şimdi artık çok mutluyum.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
DOSTLARIM,
Huğlu eagle pozeler çok fişek  seçip, insanı gerçekten çıldırtır.İnsanın bütün sinirlerini kökünden zıplatır.Avdan ve avcılıktan soğutur.Ben bu tüfek yüzünden deneye deneye 2000 tane farklı marka ve gramajda fişek sahibi oldum.Bu fişeklerle av bayii açsam açılır.Akıl sağlığınız bozulmasın istiyorsanız bu tüfeği en kızdığınız bir kişiye hediye edip, kurtulun.Kızdığınız kişiyi ancak böyle delirtirsiniz.
Bedava ver kurtul.Ben öyle yaptım.Şimdi artık çok mutluyum.
mehmet bey yazdıklarınız şu an  benim başımdan geçiyor şu ana kadar denemediğim fişek kalmadı desem yeridir bende sizin yaptığınızı yapmayı düşünüyorum sezon sonunda devredeceğim
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Selami GERÇEK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Arkadaş bu tüfek sadece bende mi güzel. Özkursan atıyorum. Elimden hiç Bi av kaçamıyor. Hemde cansız çapıt gibi. Tüfeğe haksızlık yapıyonuzzzz
1990 MANİSA

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
Arkadaş bu tüfek sadece bende mi güzel. Özkursan atıyorum. Elimden hiç Bi av kaçamıyor. Hemde cansız çapıt gibi. Tüfeğe haksızlık yapıyonuzzzz
öncelikle aramıza hoşgeldin selami sene 2014 tüfeklerden biri yine eagele :)
Özgür ATAŞ

Çevrimdışı Ersun ERDOĞAN

• *
özgür bey çoktandır siteye zaman bulup giremiyorduk.bu konudu daha öncede size yazmıştım.bende eagle kullanıyorum.tam olarak sorun nedir açıklayabilirmisiniz. saygılar.
Ersun ERDOĞAN
1979 malatya