hakan bey maşallah baya çeşit kullanmışınız rc2 competitione line test atışı yapmıştım resmini federal fişek ile açtığım konuda bakabilirsiniz geçen sezon biraz üveyikde armsan a 612s ile ve birazda italyan franchi ile ördek avında kullandım kendi adıma çok olumlu diyemem sellior bellot vega 7 no 30gr fişeği armsan ile üveyikte denemiştim vurduğum kuşlar çok kanlı ve genelde canlı düşmüştü diğerlerini hiç kullanmadım özellikle keklik avında beğendiğiniz hangisi idi hakan bey saygılarımla
ÖZGÜR BEY genelde sezon öncesi kullanmayı düşündüğüm fişekleri dener öyle kullanmaya başlarım
alışkanlık olsa gerek fişekliğimde hep en az 4-5 çeşit fişek bulunur ,,yukarıda yazmış olduğum fişeklerin hemen hemen hepsini keklik,,taşan,,ördek her avda kullandım ,,sıralama yapacak olursam
winchester x3 fiber plus,,sellior bellot vega,,sellior bellot skeet,,bornaggi bior hiç birisi birbirine tercih edilmeyecek kadar güzel fişekler
sonrasında rc2 competione line,,bornaggi deluxe,,gb,,mega bior fişek çeşitleride beni tatmin etti
keçe veya bior tapa olmalarına rağmen winchester x3 fiber plus ve bornaggi bior fişeklerin av vuruş mesafeleri 7-7.5 no saçmalı fişekler için keklik,,tavşan,,ördek avlarında hiçte azımsanmayacak mesafelerde gayet iyiydi
tabiki tüm bu gözlem ve tecrübelerim benim tüfeğime ve şok kombinizasyonuma özel bir durumda olabilir sizi yanıltmak istemem
sizde çok iyi bilirsinizki avcılıkta TÜFEK,,FİŞEK,,KÖPEK beğenileri göreceli kavramlar birimize göre iyi olan diğerimize kötü olabilir....