Gönderen Konu: DRAHTHAAR-KURZHAAR  (Okunma sayısı 3275 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zafer YILDIRIM

• *
DRAHTHAAR-KURZHAAR
« : 19 Temmuz 2012, 23:23:43 »
merhabalar, kurzhaar ve drahthaar sahibi olan buyuklerim.ben kurzhaar ve drahthaar arasinda kararsiz kaldim. özellikle drahthaar av köpeklerini köylüklerde tavuk ve civciv bogdugu soyleniyor,tavugun ve civcigin oldugu yerde buyutulmez deniyor bu dogrumudur?böyle bir sorun ile karsi karsiya kalanlariniz varmi,öneri ve görusleriniz nelerdir?  iki irk arasinda kararsizim . drahthaar cook hosuma gidiyor ve cook begeniyorum ama bu durum beni dusunduruyor. drahthaar olmassa kurzhaar alacam.
görüs ve ünerilerinizi bekliyorum,saygilar...
Zafer YILDIRIM / 1985 / SAMSUN/TERME

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
Ynt: DRAHTHAAR-KURZHAAR
« Yanıtla #1 : 19 Temmuz 2012, 23:47:22 »
Zafer bey DD ile DK arasında tavuğa ilgi açısından pek fazla fark yoktur, her ırk diğer canlılara az yada çok ilgi gösterir,
bu ilgi DD lerde daha fazladır doğrudur ancak eğitimi iyi olmazsa her ırk köpek benzer işleri yapabilir sonuçta önemli olan eğitimdir...
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Kemal BOZKURT

• *
« Yanıtla #2 : 20 Temmuz 2012, 00:23:07 »
Sevgili Zafer kardeşim köydede şehirdede bütün ırkları besleyen avcılar var yani kısacası kalbin ne diyorsa onu dinle sen nasıl alıştırırsan köpeğinde öyle olur unutma.
Kemal BOZKURT
     ^^RİZE^^
1987 İSTANBUL / Kartal

jpg upload

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 20 Temmuz 2012, 02:24:22 »
Kurzhaar ve Drahthaar arasnda kalmışsanız aslında işin çoğunu bitirmişsiniz gerisi teferruattır :) Tavuğa ilgi açısından hiç bir fark olduğunu düşünmüyorum.2 yaşına kadar hep ava gitmiş fakat hiç civciv görmemiş bir köpek civciv i gördüğünde yakalamak isteyecektir. Bunu bütün ırklar yapabilir. Bu konuda Kemal  bey e katılıyorum Kalbin ne diyorsa onu dinle.Herşeye alıştırırsın köpeği.
Ben de drahthaar var hiç tavuğa yada civciv e saldırdığını görmedim. Hatta yavru kediyi alıp kuxağına koyuyorum gidiyorum o kadar da güveniyorum :)=
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #4 : 20 Temmuz 2012, 07:42:29 »
Hatta yavru kediyi alıp kuxağına koyuyorum gidiyorum o kadar da güveniyorum :)=

Ersinim vala bana sorarsan artık bu zamandan sonra kedi olayına fazla güvenme. O yaşlarda bende yavru kediyle oynatırdım ama yaşını doldurduğunda bir kedi ile karşılaştı yine oynayacak sanmıştım ama kedi sonsuz avlaklarda ;D ;D ;D ;D

Zafer kardeşim tavuk civciv olayı senin ilgi alakana bakar. Koyarsın kafesine yavruyken, büyünce ava sokayım dersin o köpek heryönden başa bela olur. Ama ilgi için günlük 10-15 dakikam var dersen düşünme.

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #5 : 20 Temmuz 2012, 07:54:20 »
Ersinim vala bana sorarsan artık bu zamandan sonra kedi olayına fazla güvenme. O yaşlarda bende yavru kediyle oynatırdım ama yaşını doldurduğunda bir kedi ile karşılaştı yine oynayacak sanmıştım ama kedi sonsuz avlaklarda ;D ;D ;D ;D

Zafer kardeşim tavuk civciv olayı senin ilgi alakana bakar. Koyarsın kafesine yavruyken, büyünce ava sokayım dersin o köpek heryönden başa bela olur. Ama ilgi için günlük 10-15 dakikam var dersen düşünme.
  :) :) :)  doğru.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 21 Temmuz 2012, 00:59:17 »
Rıdvan kardeşim arada bu sölediğin benimde aklıma geliyor fakat gidişat öle değil gibi :) Kedi yavrusunu bilerek koydum , gezdirirken kedi gördüğünde heyecanı bıraksın diye alışsın diye fakat baya bi belledi onu nerdeyse emzircekti :)  Fakat büyük kedi gördüğü zaman hala deli gibi kovalıyor fakat 1 yaşını geçtikten sonra dediğin başıma gelirse yine burda yazarım :) . Bu arada sezon yaklaşırken bi canlanma olmuş sende de  sanırım epeydir göremiyorduk hoşgeldin . Özletmeyin böle kendinizi.  :)
  Zafer Bey , bu arada Rıdvan Bey in söyledikleri de çok doğru . hele gunde 1 saate yakın harcayabiliyorsanız canlı kediyi aport ettirebileceğinizin garantisini veririm :)
Saygılar ;

• Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ