Gönderen Konu: POİNTERDE AÇILMA SORUNU!!!  (Okunma sayısı 11088 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Ynt: POİNTERDE AÇILMA SORUNU!!!
« Yanıtla #25 : 22 Temmuz 2012, 12:59:40 »
O sorun değil ki, genel bir özellik ;D

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı İbrahim ÖZEL

• *
« Yanıtla #26 : 22 Temmuz 2012, 19:54:32 »
O sorun değil ki, genel bir özellik ;D

Ya bu Rıdvan'ı seviyorum ben. Öyle bi konuşur bi laf sokar ki anlayamassın anladığındada sadece gülümsemek zorunda kalırsın. Alem adamsın sen Kardeşim sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürür inşallah.
Pis drahterci tabi senin beslediğin soyun genlerinde sürat ve hız olmadığından böyle konuşuyon demi. Olsun her ırkın bölgesel ve geninde taşıdığı özellikler insana tartışılmaz zevk verir. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...
İbrahim ÖZEL 05304684000
[email protected] 1976 Bursa-Adana  

Çevrimdışı Ahmet ÖZKAN

• *
  • 05347677315 TOROS KARTALI
« Yanıtla #27 : 23 Temmuz 2012, 09:43:24 »
Pointeri genelde tek ava çıkarmak gerekiyor(istisnalar hariç).Yanında hele kendi gibi bir deli baş oldumu,inanın arada insanın çekip vurası geliyor :).
Ahmet ÖZKAN
1983 mersin mut

Çevrimdışı İbrahim ÖZEL

• *
« Yanıtla #28 : 23 Temmuz 2012, 14:16:01 »
Ahmet öyle bişey yok ya nerden çıkardın paşam biz grup avlanırız ve en az 4 pointerle avlanırız inan 8-9 pointer olduğu oluyor. Yada bütün istisnalar bizi buluyor. Aman paşam gözünü sevem yok öle bişi olmadığı gibi bu güne kadarda duymadım. Dersenki yavru yetiştirmek için eyvallah derim ama diğerleri için bu cümle şahsen kabullenilemez...
İbrahim ÖZEL 05304684000
[email protected] 1976 Bursa-Adana  

Çevrimdışı Ali EDİZ

• *
« Yanıtla #29 : 31 Temmuz 2012, 00:11:29 »
Hangi köpek iyi av yapar diye olaya giriliyosa orda iş bitmiştir o soruyu soranın önüne hangi ırkı verirsen ver tatmin olmaz her ırkın kendine has diğer ırktan ayıran üstün özellikleri vardır ve bi o kadarda dez avantajları vardır öncelikle hangi ırka yerimiz uygundan başlayacağız o ırka uygun koşulları sğlamazsak ava gitmeden yer sıkıntısından dolayı satlık ilanlarında bulur köpek kendini:) ve hangi arazide hangi avda kullanacağız ona bakacağız birde ırkının kan olarak kalitelisini bulacağız bundan sonrası herkezin köpeği en mükemmel köpektir.
Ve burda ırklar hakkında fazla bilgi sahibi olmadan şu ırk en iyisidir şu ırk kötüdür gibi yorum yapmaktan kaçınalım hele hele kendi beslediği ırk hakında yeterli bilgiye sahip değilse bu tip tartışmlara hiç yorum yapmasın her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır kimi kaşıkla yer kimi ayran yapıp içer gittiği yer belli herkezin aldığı tat kendine güzeldir.
Konunun özüne dönelim açılmadan nasıl arayacak. poınter besleyenler hızlı çok koşması daha geniş alanı daha çabuk araması uzun kokulu olması nedeniyle besliyo işin özü açılmakta değil fermayı verip sahibini beklemekte ha köpeği ben göremiyorum kaybolup gidiyo diyosanız ozaman o köpek zaten sizin değil en azından onun için siz sahibi değilsiniz burda hata köpekte değil sahibinde.
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2012, 00:19:53 Gönderen: Ali EDİZ »
Ali EDİZ
1977
 ANKARA

Çevrimdışı Ulvi ŞAFAK

• *
« Yanıtla #30 : 31 Temmuz 2012, 10:01:30 »
.
Konunun özüne dönelim açılmadan nasıl arayacak. poınter besleyenler hızlı çok koşması daha geniş alanı daha çabuk araması uzun kokulu olması nedeniyle besliyo işin özü açılmakta değil fermayı verip sahibini beklemekte ha köpeği ben göremiyorum kaybolup gidiyo diyosanız ozaman o köpek zaten sizin değil en azından onun için siz sahibi değilsiniz burda hata köpekte değil sahibinde.

işte pointer'' uzun koku, açılmak ,fermalamak ...

Kanında var açık aramak ..azcıkta kafasında!!!!!
Ulvi ŞAFAK
1965-Tekirdağ/Malkara   0545 4510569