SEVGİLİ NAZİFE HANIMEFENDİ, aslında samimiyetimizden dolayı ben (Nazife abla) derim kendisine, Nazife abla bu övgü dolu yazın karşısında inan ne diyeceğimi bilemiyorum. Nazife ablamla tanışmamız bir çift
kışlık av çizmesi ve bir çift
thermoform çorap ile oldu iyikide olmuş
Öncelikle şunu belirtmeliyimki Ucuzluk Sepeti ve Avcı Mekanı olarak sektörde çok yeniyiz, yeni olmamıza rağmen gerçekten beklediğimizin çok çok üzerinde ilgi gördük. Mümkün olabildiğince Fiyatlarımızı piyasının altında tutmaya çalışıyoruz, tabi bunun yanı sıra en önemli şey KALİTE, amacımız kaliteli ürünü en uygun fiyata son kullanıcıya ulaştırabilmek. Hatta övgüyle şunuda belirtmeliyimki, sitemizdeki herhangi bir ürünü başka bir yerde daha ucuza görmeniz neredeyse mümkün değildir.
Kışlık
thermoform ürünlerinin yanısıra
havalı tüfek ve
havalı tabanca çeşitleri ile müşterilimize hizmet vermekteyiz.
Sitemizde sadece av malzemeleri değil binlerce farklı ürün çeşidi bulunmaktadır, örneğin, oto lastikten tutunda elektrikli ısıtıcalara kadar.
Şuana kadar tek bir şikayet ve tek bir olumsuz yazı ve eleştiri almamamızın yanısıra her zaman övgü ve ilgiyle bizi karşılayan müşterilerimizede ayrıca TEŞEKKÜR ediyorum.
Aslında yoğunluk nedeni ile forumları pek fazla takip edememekteyim. Zaten yeni üye olmamdan da belli olacaktır
Çok çok yoğun olmama rağmen konuyu okuyunca kendimde cevap yazma mecburiyeti hissettim. Açıkçası konudan da habersizdim, konuyu bana telefonla Levent abim söyledim. Levent abimede ayrıca teşekkür ediyorum. Levent abim yoğunluğumun nedenini bilir
)
Bu arada Nazife abla diğer yazında da ucuzluksepeti.com yazmışsın aslında ucuzluksepti.com değilde
www.ucuzluksepeti.com.tr olacak
Konuyu açıp bizi gururlandıran Nazife ablama ve sürekli telefonla irtibat halinde olduğumuz Levent abime yeniden çok çok teşerkkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.
Avlak forumları Nazife ablam sayesinde bir üye daha kazandı, bunuda belirtmek isterim
Tüm forum ailesine hayırlı günler diliyorum, yazım uzun oldu ise lütfen kusuruma bakmayın.