DEĞERELİ ARKADAŞLAR 13.07.CUMA GÜNÜ SABAH SAAT 10.30 GİBİ GÜZEL KIZIM 10.5 AYLIK DİANAYI tahminime göre zehirlenme sonucu kaybettim ..
acım gerçekten çok büyük,,oğlum ile birlikte dün akşam gezintisinden sonra 20.30 gibi ofise bırakmış ve eve dönmüştük
sabah saat 10.30 gibi ofise giden oğlum ölüsü ile karşılaşmış ,,büyük bir üzüntü ile bende hemen ofise gittim
gördüğüm manzara biraz ishal ve kusma ve tahminen bir önceki akşam onu ofise bıraktıktan sonra 1-2 saat içerisinde ani bir ölümle sonuçlanmış bir zehirlenme vakası gibi duruyor
yaklaşık 2 aydır aynı merada gün aşırı akşam gezmelerine çıkarıyordum ,,şimdiye kadar bir sorun olmamıştı
arasıra gezinti esnasında bulduğu kemikleri gevelediği piknikçilerden vs gezinti yapanların attıkları nesnelerden yediği veya yemeye çalıştığı nesneler oluyordu ama şimdiye kadar bir sorun olmamıştı
dünde yine gezinti esnasında birşey bulmuş katır kutur ağzında çiğneyerek koşarken oğlum baba birşey yemeye çalışıyor demişti ,,bende ne o yediğin bırak onu türünden azarlamıştım ancak nesnenin ne olduğunu görememiştim ama gezme esnasındada sonrasında ofise bırakma anındada en ufak bir belirti bile olmamasına rağmen sabah ölüsü ile karşılaşmak HEMDE DOĞUM GÜNÜMDE bana büyük üzüntü ve acı verdi ... çok üzgünüm
yıllar sonra tekrar bir drahthaar sahibi olmuştum 7.5 aydır çocuklarımdan ayırmayacak kadar büyük emek vermiştim AİLEMİZİN BİR FERDİ OLMUŞTU ancak kısmet değilmiş verende ALLAH alanda ALLAH yapacak birşey yok TÜM AİLE OLARAK BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ
son onbeş yıl içerisinde sahibi olduğum 2-3 aylık yavruluktan itibaren yetiştirip av sezonuna 1-1.5 ay kala avlanamadan kaybettiğim üçüncü köpeğim hepsinide 10-12 aylık iken tam av sezonu öncesi kaybetmek büyük üzüntü veriyor insana İNŞLH BU ACIYI BİR DAHA YAŞAMAM.....