MASAALLAH MASAALLAH MASAALLAH DAHA NEDENIR OMRU UZUN OLSUN
teşekkurler
Söz konusu DD ise,
Bu görüntülere hiç şaşırıyorum,
Ayrıca gülmekten yerlere yattım,
Masallah.
Bu görüntülerin farklı versiyonlarını
Sezonda izleyelim.
artık ferma av videosu çekmek izlemek sıktı biraz eğlence olsun dedik iyi de oldu
Turgay abi sezonda yapalım bu işi. Hatta yeni ferma yöntemleri de geliştirelim. Bu arada siz Ankara'ya geldiğinizde dayım oğlanıda getirdi. Kutay Adoff'u at niyetine kullandı biraz. Hatta aport eğitimi bile verdi. Sanırım Recep dayımda video var. Yakında paylaşırım. Bu arada Bodo'yla Adoff yan yana gelse hangisi hangisi karıştırırım kesin. Bu kadar mı benzenir babaya!
olurmu olur ama onu tank a yaptırmak lazım o herşeyi becerir
adoff la bi yan yana getirmek lazım hakikaten ben bile karıştırırım gibi gelio
Turgay bey maşallah Allah nazardan sakınsın.Yine bir BODO ve DRAHTHAAR klasiği olmuş zevkle izleniyor emeğinize sağlık.sezondada bol paylaşımlar olur inşallah.
bu videoyu çekmek epeydir sıradaydı bugun kısmet oldu iki yıl önce yarışmada muğla dan dostlarımız vardı çok guzel ferma veren kopeklere hep bir ağızdan çamaşır aaas diye bağırıyorlardı çok eğlenmiştik onun anısına yaptık bunu maksat muhabbet olsun herkes girmiş yine yok dd yok ingiliz yok dk diye asla bitmeyecek kısır muhabbetler siteye girmiyorum aylardır bu yüzden tüm dostlara selam olsun