0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni av partneriniz hayırlı uğurlu olsun,kimden aldınız,anne-baba kim yazarsanız daha açıklayıcı olur.
Özgürüm maşallah oğlumuz çok güzel olmuş,inşallah bu sene kekliklerin tozunu a5tacağız beraber,daha güzel fotolar bekliyorum senden:)
Hayırlı olsun.
ömrü uzun olsun
Güzel bir köpek boss un eğitimini görmüş birisi olarak konuşuyorum çok emek harcanılmış çok değerli bir köpektir boss'un eğitmeni ESER ŞENGÜLdür. boss un küçüklüğün den bir fotograf.... boss vom yılmaz.ESER ŞENGÜL.zeyna vom bornova ... .. rasgele.
maaşallah güzel dk sezonda güzel avlar yaparsınız inşaallah[/quote teşekkürler kadir bey
Ömru uzun avı bereketli olsun...
Özgür bey,Boss ile size uzun yıllar keyifli avlar dilerim , boss benim için çok değerli bir kurzhaardı çok zeki çok yetenekli bir köpek eminim sizi çok memnun edecek... görüşmek üzere selamlar...
arkadaşlar yeni aldığım kurzhaarımı sizlerle paylaşmak istiyorum çok iyi eğitilmiş bir kurzhaar boss ayrıca satılık yeşkinler bölümünde satılık 15 aylık kurzhaar ilanı halen var diger resim ve bilgileri mevcuttur bir iki resim daha ekledim