0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun yavrulara ve anneye yazık olmuş
Hocam nasip değilmiş, bozmayın moralinizi. Onlar sizde olduğu sürece daha nice arslanlar çıkar En azından size de bize de tecrübe oldu..
Hay allah bende sevinmiştim hiç değilsde 2 si kurtuldu diye. Tekrar geçmiş olsun. Yalnız suçu kimse köpekte bulmasın her anne adayı ilk yavrularını veya yavrusunu doğurduğunda acemi değildir yani daha çok sahiplenir ve yavrularını kollar. Bence acemilik insanlarda. Yavrular hiç değilse veteriner kontrolünde sağlıklı kollanıp bakılsaydı annede yavrularda kurtulurdu. Bu sitede bir çoğumuz ben de dahil köpeklerimizi fire vermeden başlarından bir dakika olsun ayrılmadan baktık. Ama bir şey nasip değilse hiç bir zaman nasip olmayacak diye bir şey yok. Acı da olsa, kötü bir tecrübe de olsa olan olmuş. Bundan sonra daha iyi ve tecrübeli olarak, sağlıklı yavrulara, anneye ve babaya sahip olursunuz inşallah.
geçmiş olsun üzüldüm,hepsinin ölmesi dahada üzücü ,umarım bir dahaki yavrularında böyle üzücü bir durum yaşanmaz, emzirmedi demişşiniz, biberonla verilezmiydi acaba,
Hayırlı olsun degerini bilecek avcılara nasip olur inş
Mustafa konuyu yeni anladım, ben bir tane yavru öldü gerisi yaşıyor diye anladım. Kardeşim gercekten çok üzüldüm geçmiş olsun.
geçmiş olsun ilk dogumdur sanırım bizimde başımıza geldi çok geçmiş olsun çok üzüldük büyük bir faktörü daha unutmayalım sıcak hava ondanda oluyorr