Gönderen Konu: Dinmeyen Kan  (Okunma sayısı 2361 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Müdavim Üyemiz
Dinmeyen Kan
« : 30 Haziran 2012, 23:59:03 »
23 Haziran 2012 TARİHLİ ORDU HAYAT GAZETESİNDE ÇIKAN KÖŞE YAZIM
 Askerliğimi Güney doğuda yaptım, orada çok şeyler yaşadım. Askerin hangi şartlarda o dağlar da olduğunu ve vatanı için neler yapabileceğini en iyi bilenlerden biriyim.

Dağdaydım Babamın ölüm haberini aldığımda. İki gün sonra gelebildim Bitlis'ten Ordu'ya. Çoktan defnedilmişti babam. Sarılamadım, helalleşemedim, toprağa indiremedim, kısacası son yolculuğunda olamadım yanında. Şartlar ve kurallar böyle istedi. Gerçek soğuğu o zaman hissettim. İnsan nasıl üşürmüş kanı donarmış acıdan o zaman gördüm. Sizin ajanslarınıza daha haberi düşmemiş şehit cenazeleri uğurladım. Ben ve benim gibiler orada tüm bunları yaşarken;sadece analarımız ağladı..Olsun varsın ağlayan sonuç da bizim anamızdı.

Türkiye Cumhuriyetinin bir karış toprağını, gayesizce ve inatla bölme çabası, yıkanmış beyinlerin taarruzları ile gerçekleşemez. Bir durum hariç sizi yönetenler sizin gibi düşünmüyor ve koltuk sevdasından vazgeçemiyorsa işte kabız olmuş beyinleri ile ancak bu kadar başarılı olurlar terör ile mücadelede. Utanıyorum desem ben niye utanayım beni yöneten utanmıyor.

Bu ülke uğruna dökülen kan ve asla dinmeyen bölme uğraşıları basiretsiz siyasilerin üst üste yaptığı hatalar sayesinde içinden çıkılamayan bir durumdadır. Bu da yetmezmiş gibi askere karşı içten içe yıkım operasyonları başlatıldı. Bu memleketi esas içeriden yıkıyorlar. Terör mü bölüyor bu ülkeyi yoksa beceriksizce yürütülen politikalar mı? Toprağına, bayrağına bu denli bağlı bir millet nasıl oluyor da bunu yüksek sesle söyleyemiyor. Elbette söyleyemez, her sesi çıkanı azarlayıp, terörist muamelesine tabii tutmuyorlar mı? Dünkü Şehit cenazesinde de İç işleri bakanı İdris Naim Şahin'e Trabzon'da acının getirisi olan bir öfke patlaması ile sesler yükseldi. Peki, ne oldu polisler yuhalayanları engelledi. Ne yazık ki halkının acısına bile tahammülü olmayan siyasetçiler yönetiyor bu ülkeyi.

PKK denilen zibidi örgüt bu ülkenin çocuklarını, yarınlarını yok etmeye devam ederken kraldan fazla kralcı olanlar susmayı tercih ediyor. Siyasetçilerimiz, dış politika, iç politika nutukları atıp kendi sorumsuzluklarına kılıf giydirirken, bu ülkenin çocukları bir bir şehit düşüyor. Biri çapulcu diyor, diğeri bilmem ne. Her seferinde Müslümanlığı ile övünen bu siyasetçiler ahrette ne ile övünecekler merak ediyorum. Bu anaların ahları boyunlarına astıkları renkli kravatlara benzemez. Boğar adamı...

Kim ki halkını hakir görürü ve halkına inmez ise halkı onu ayağına indirmeyi iyi bilir. Bu ülkenin insanı size rağmen ülkesini böldürmez. Bu ülke için canını ortaya koyup şehit olan insanlar kadar cesur iseniz, bu milletin şehit olan evlatlarının hesabını sorarsınız olur biter.          Türk halkına olan borcunuzu ancak böyle ödeyebilirsiniz.
« Son Düzenleme: 01 Temmuz 2012, 00:03:56 Gönderen: Serhat ÇELEBİOĞLU »

Çevrimdışı Ramiz TERCAN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: Dinmeyen Kan
« Yanıtla #1 : 01 Temmuz 2012, 00:38:22 »
Serhat kardeşim bütün yazılarında olduğu gibi,çok güzel bir konuya değinmişsin seni tebrik ederim.
Ramiz TERCAN
1967 ORDU

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 01 Temmuz 2012, 01:00:18 »
ben bu sözlere şapka çıkarırım  .teşekürler serhat bey yüreğimizin tercumanı oldunuz sonuna kadar katılıyorum size..allah c.c. bize sabır versin içimiz dolu ....

« Son Düzenleme: 01 Temmuz 2012, 01:02:16 Gönderen: Ramazan HAK »
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı M.Kemal KESKİN

• *
« Yanıtla #3 : 01 Temmuz 2012, 02:24:53 »
Yüreğine sağlık.

Mustafa Kemal KESKİN
1957-İskenderun
0505 4577838

Çevrimdışı Emrah TATAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 01 Temmuz 2012, 11:27:23 »
Yüreğinize sağlık Serhat bey,malesef durum böyle müslüman ülkeler arasında ümmetcilikten kurtulmayı başarıp millet olabilmişiz,önce osmanlının sonrada Atatürk ün sayesinde,işte her yapılan malesef bu millet duygusunu öldürmek adına yapılıyor.Millet olabilmeyi başaramayan her toplum bölünmeye mahkumdur,artık şu ırklara vurgu yapmayı bırakmalıyız.Hepimizin bir ırkı var,ben lazım öbürü,çerkez diğeri kürt ancak Atamında dediği gibi ''bu ülke için çalışan kendini Türkiye cumhuriyetinin bir ferdi gibi hisseden herkes TÜRK tür demiştir.Saygılar
Emrah TATAR
1973 - MANİSA

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #5 : 01 Temmuz 2012, 12:26:19 »
Bizimle paylaştığın için teşekkürler yüreğine sağlık, Mehmetciğimize sağlık ve sabırlar, Allah yardımcıları olsun ...
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

« Yanıtla #6 : 03 Temmuz 2012, 10:16:16 »
Kardeşim yüreğine sağlık.Böyle bir yazıyı kaleme almak yürek ister.Gazete de yazdığın diğer yazıların da tıpkı bu yazın gibi müthiş.Kalemin kadar yüreğinde güçlü.Helal olsun.
Mustafa ŞEBCİOĞLU
1960 ORDU

Çevrimdışı Serkan ERTENLİCE

• *
« Yanıtla #7 : 03 Temmuz 2012, 10:38:39 »
Usta diline yüreğine sağlık.
Serkan ERTENLİCE
1977 GAZİANTEP
KARDEŞ MECBURİ ARKADAŞTIR,ARKADAŞ SEÇİLMİŞ KARDEŞTİR

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #8 : 03 Temmuz 2012, 16:39:26 »
Elinize sağlık Serhat Bey. Kanla beslenen tüm parazitlere lanet ediyorum. Güneş batarken büyüyen gölgesine bakıp kocaman olduğunu sanan bilinçsizliğin egosuyla şişenler, güneş batıp gölge de yokolduktan sonra görecekler gerçekte ne olduklarını. Türk ulusu ise hiçbir zaman geçmişinden başka bir yere bakarak kendini kandırmamıştır. Karanlıkta bile Ay Yıldız'ımız her zamanki gerçekliğiyle kimliğimizi hatırlatır.
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2012, 16:40:27 Gönderen: Volkan KÖYDEMİR »
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.