Gönderen Konu: SİTEMİM VAR; BİR TÜRK KADINI OLARAK UTANIYORUM!  (Okunma sayısı 5125 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
SİTEMİM VAR; BİR TÜRK KADINI OLARAK UTANIYORUM!
« : 30 Haziran 2012, 19:10:34 »
Tüm şehitlerimize!

Utanıyorum şehitlerimiz  sizler  vatan  için, bayrak  için, ezan için,  canlarınızı feda ederken ben sizlere  üzülmekle yetinmek zorunda kaldığım için, kanlarınızı  akıtan çakal sürüsünün karşısında tek yürek savaşamadığımız için Utanıyorum şehitlerimiz üç gün sonra sizleri yine unutacağımız için. Ve utaniyorum ardından yine şehitler vereceğimiz için.  Haklarınızı  helal edin bize demeye bile dilim varmıyor.  Utaniyorum şehitlerim. Aziz ruhlarınız şahd olsun.  BÖYLE BİR ZAMAN DA NE MUTLU TÜRKÜM DİYEBİLENE....
« Son Düzenleme: 01 Temmuz 2012, 14:25:44 Gönderen: N.Yıldız SÜKAN »
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
Ynt: SİTEMİM VAR; BİR TÜRK KADINI OLARAK UTANIYORUM!
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2012, 19:46:05 »
benimde her şehit haberinde yüregim yanıyor ve kalbimdeki nefret biraz daha kabarıyor,ve elime silahı alıp  gitmek istiyorum ,bunların hesabı elbet sorulacak yüz verdik astarını istiyorlar,tutturdular kürt açılımı diye ,nedir bu ,bizde istiyoruz türk açılımı ,bizede yapsınlar türk açılımı,, içim dolu çok şeyler yazmak istiyorum ama yazamıyorum ,,kimseyi zor durumda bırakamayız sitemiz avcılık forum sitesi,,, ateş düştüğü yeri yakıyor 20 yaşında gencecik evladlarımız haince pusuya düşürülüyor ,

bende  aslan gibi 2 tane oğlan  asker yetiştiriyorum ,bizler osmanlının torunlarıyız 600 yıl avrupaya hükmettik, yedi devlet yıkamamış bizi bu çapulculara çakal sürüsünemi yıktırıcaz,

''BİR DEĞER UĞRUNA ÖLMEYEN BEDEN, GÖMÜLÜR TOPRAĞA CESET OLUR''

''HAKİKAT YOLUNDA ÖLÜRSE BEDEN, YÜCELİR RUHUYLA BİR ŞEHİT OLUR''

« Son Düzenleme: 30 Haziran 2012, 19:50:05 Gönderen: Ramazan HAK »
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı M.Kemal KESKİN

• *
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2012, 20:10:40 »
Bizler ancak buraya yazıp çiziyoruz. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bizler buralarda rahat yaşarken bedelini onlar ödüyor. İran kadar olamadık, halen bu insanlık düşmanlarını hapislerde besliyoruz. Bir de af çıkarsa hiç şaşırmam doğrusu. Bu işe karışanları, bomba ile silah ile yakalananları hepsini asacaksın. Terörün kesin çözümü bu. Bu gün Diyarbakır Ak parti İl başkanını salıvermişler o da partisi Ak partiden istifa etti. Şimdi buna halk PKK'ya isteyerek destek veriyor mu diyelim? Bu katiller sürüsü oradaki halkı sindirmiş. Kendilerinin istediği gibi davranmayanları da öldürüyorlar.

Mustafa Kemal KESKİN
1957-İskenderun
0505 4577838

Çevrimdışı Sami KARATAY

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2012, 20:23:11 »
Tüm şehitlerimize!

Utanıyorum !Atalarımız ne güzel şöylemiş.ATEŞ DÜŞDÜĞÜ YERİ YAKAR .Garibanın işi hayatta her zaman zor ,yaşarken ite kaka gider askerde şehit mertebesine ulaşır,ana baba ölünceye kadar bu açıyla yaşamak zorundadır .
  Ben biraz öz eleştiri yapmak istiyorum,Türklüğümle övünüyorum ama açayip bir bençilliğe doğru sürükleniyoruz .Eskiden mahallemize sahip cıkardık ,şimdi kapı komşumuzdan bir haber?Şehitlerimizi duyunca ogün ağlıyoruz üzülüyoruz ,kendi evlatlarımızı bir yerlere getirmek için uğraşıyoruz.
 ŞEHİT YAKINLARINA ALLAH SABIR VE DAYANMA GÜCÜ VERSİN ,Bizler karavanaya yine devammmmmmmmmm...
Tüm şehitlerimize!

27/7/1959-KÜTAHYA

« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2012, 22:13:47 »
benimde her şehit haberinde yüregim yanıyor ve kalbimdeki nefret biraz daha kabarıyor,ve elime silahı alıp  gitmek istiyorum ,bunların hesabı elbet sorulacak yüz verdik astarını istiyorlar,tutturdular kürt açılımı diye ,nedir bu ,bizde istiyoruz türk açılımı ,bizede yapsınlar türk açılımı,, içim dolu çok şeyler yazmak istiyorum ama yazamıyorum ,,kimseyi zor durumda bırakamayız sitemiz avcılık forum sitesi,,, ateş düştüğü yeri yakıyor 20 yaşında gencecik evladlarımız haince pusuya düşürülüyor ,

bende  aslan gibi 2 tane oğlan  asker yetiştiriyorum ,bizler osmanlının torunlarıyız 600 yıl avrupaya hükmettik, yedi devlet yıkamamış bizi bu çapulculara çakal sürüsünemi yıktırıcaz,

''BİR DEĞER UĞRUNA ÖLMEYEN BEDEN, GÖMÜLÜR TOPRAĞA CESET OLUR''

''HAKİKAT YOLUNDA ÖLÜRSE BEDEN, YÜCELİR RUHUYLA BİR ŞEHİT OLUR''

2 tane aslan gibi askerde ben yetiştiriyorum.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.bu vatan 2 tane ite köpeğe diyecem köpeklerimize hakaret olacak çapulcu haine bırakılacak kadar değersiz değil.toprak isteyenler altında yer bulur.
Murat KÜÇÜKKOÇUM
1973 KOCAELİ

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 30 Haziran 2012, 22:25:07 »
Şu PKK meselesi ile gelinen nokta çok vahim .Bunun sorumlularını hepimiz biliyoruz , bunca şehide , şehit ailesine  rağmen uygulanan politikalar çok daha kötü olacağını gösteriyor .Allah sonumuzu hayırlı etsin .
 Şehitlerimize allahtan rahmet ve ailelerine sabır diliyorum .

• Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Nuri ÖNEL

• Müdavim Üyemiz
    • www.ekomakkazan.com.tr
« Yanıtla #6 : 30 Haziran 2012, 22:39:07 »
Benimde oğlum 18 ay tunceli ovacık ve karaoğlan karakolunda çatıştı. Allaha şükür bitirdi geldi ama hala aklım tüm vatan evlatlarımızda her sabah evden çıkarken onlar için dua ederim. Ancak Türk milleti olarak kendi yağımızla kavrulmazsak kendi kendimize yetmezsek dış güçlerin oyuncağı oluruz. Siyassette yıllardır  bu yüzden bazı şeylere boyun eymekte kalıyor.  Başkanlık, yarı başkanlık, eyalet falan filan bunlar Türkiyeyi bölmek için ön hazırlıklardır.     Türkiyede başkanlığı ve devamında gelecek eyalet sistemine karşı çıkalım.  Ama Türk milletinin bağrından daha çok ATATÜRK'ler çıkacaktır. TÜRK'ÜN TÜRK'TEN BAŞKA DOSTU OLAMAZ. ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN, MEKANLARI CENNET.
Nuri ÖNEL
1957 NAZİLLİ

Çevrimdışı T.Levent SÜKAN

• *
« Yanıtla #7 : 01 Temmuz 2012, 00:04:18 »
Nazifeciğim tepkine katılmamak elde değil. Senin nasıl milli ve manevi duygular ile dolu  olduğunu bildiğim için yazıyorum bunu. Zaten türkiyede  kürt sorunu yok türkiye de PKK ve onun terör sorunu var. Türkiyenin her ilinde ilçesinde kürtler belediye meclis üyesi ve belediye başkanı olabiliyorlar. Ama araştırın doğu ve güneydoğuda hangi ilde ilçede ve beldede kürt olmayan bir tek vatandaşın meclis üyeliği ve belediye başkanlığı var? Kamu ve özel sektörde her türlü hakka sahipler ticarette kimse onlara gözünün üzerinde kaş varmı demezler. Bizler sadece PKK ya ve onların uzantılarına karşıyız. Aziz şehitlerimize allahtan rahmet, gazilerimize de acil şifalar dilerim.
Ankaralı avcı  Levent Sükan

photo storage
Yıl 1996 köpeklerim prens ve prenses

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #8 : 01 Temmuz 2012, 12:32:29 »
Tüm şehitlerimize!

Utanıyorum şehitlerimiz  sizler  vatan  için, bayrak  için, ezan için,  canlarınızı feda ederken ben sizlere  üzülmekle yetinmek zorunda kaldığımız için, kanlarınızı  akıtan çakal sürüsünün karşısında tek yürek savaşamadığımız için Utanıyorum şehitlerimiz üç gün sonra sizleri yine unutacağımız için. Ve utaniyorum ardından yine şehitler vereceğimiz için. Haklarınızı  helal edin bize demeye dilim varmıyor, utaniyorum şehitlerim. Aziz ruhlarınız şahd olsun.  BÖYLE BİR ZAMAN DA NE MUTLU TÜRKÜM DİYEBİLENE....
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Müdavim Üyemiz
  • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%
    • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%C3%96zdemir/325654497557412
« Yanıtla #9 : 01 Temmuz 2012, 14:56:52 »
bu vatan hepimizin bu vatanı kazanmak için özellikle türk kadını çepheden çepheye koşmuş bizler bu güzel vatanda yaşıyorsak şehitlerimizin kanları canları sayesinde yaşıyoruz. vatansız toprak ezansız millet kaybolur gider  ırak örnegi gibi ..birlik içinde yaşıyoz yıllardır .3 ,5 teröriste bu vatan gidemez .bu vatan için herkez çarpışıp kazandı.
 şehitlerimize allah rahmet diliyorum...ama unutulmasın ki son nefeste türk uyanırsa kötü uyanır..

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 01 Temmuz 2012, 15:31:17 »
Tüm şehitlerimize!

Utanıyorum şehitlerimiz  sizler  vatan  için, bayrak  için, ezan için,  canlarınızı feda ederken ben sizlere  üzülmekle yetinmek zorunda kaldığım için, kanlarınızı  akıtan çakal sürüsünün karşısında tek yürek savaşamadığımız için Utanıyorum şehitlerimiz üç gün sonra sizleri yine unutacağımız için. Ve utaniyorum ardından yine şehitler vereceğimiz için.  Haklarınızı  helal edin bize demeye bile dilim varmıyor.  Utaniyorum şehitlerim. Aziz ruhlarınız şahd olsun.  BÖYLE BİR ZAMAN DA NE MUTLU TÜRKÜM DİYEBİLENE....

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

Çevrimdışı Kadir GONAYDIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 02 Temmuz 2012, 08:29:00 »
Tüm şehitlerimize!

Kadir GONAYDIN-1978 İstanbul - Beylikdüzü

Yedi yaşında ki bir çocuk kalbimizdekileri bilse dağların arkasına kaçarız. Mevla (c.c.) her şeyi biliyor, hiç utanmıyoruz.

Çevrimdışı Harun KARAOSMANOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 02 Temmuz 2012, 09:38:44 »
--
OĞLUM ŞIRNAKTA ASLAN GİBİ  ASTEĞMEN OLARAK ASKERLİĞİNİ YAPTI GELDİ SIRADA --
HAZIRLANAN KÜÇÜK OĞLUM İNŞ.ODA GÜN SAYIYOR ;) BİRİ ASLAN GİBİ  GİDER BİNİ ASLAN GİBİ GELİRCENAB-I HAK  HER EVLADA HER BABAYA NASİP ETSİN (AMİN)
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2012, 09:39:46 Gönderen: Harun KARAOSMANOĞLU »
Harun KARAOSMANOĞLU
1964 KASTAMONU         [email protected]
0 542 603 30 29 Kurt, Ayı dahil TAHNİT VE TROFE YAPILIR
Puanter ve Drahthaar  itinalı tavşan avı yapılır.

Çevrimdışı Ahmet ŞAKİROĞLU

• Onursal Üyemiz
  • ZEHİR AVCI
« Yanıtla #13 : 02 Temmuz 2012, 10:40:57 »
Rabbim bütün güvenlik güçlerimizi,Askerimizi,Polisimizi bu vatanı bekleyen koruyan hizmet eden herkezin yar ve yardımcısı olsun..Onları görünür görünmez kazalardan belalardan korusun...(amin)
Ahmet ŞAKİROĞLU(AB R+)
1982/KAYSERİ
Kayseri Merkez Avcılar ve Atıcılık Kulubü
''AV MÜBAH,ODA KAHKAH''
www.anadoluaksesuar.com

Çevrimdışı Erol KEÇECİ

• *
  • pointerle avlanmak bir başka
« Yanıtla #14 : 02 Temmuz 2012, 11:39:20 »
Bu millet iki inandığı değer için kına yakar biri allaha inancı için adadığı kuzusuna.biride vatanı için yetiştirdiği evladına.hangi milletin anaları evlatlarını kınalı kuzularını vatanına kurban olarak adar.benimde bir oğlum var oda yetişiyor.
  Erol KEÇECİ 1969
 GİRESUN--İZMİR/SELÇUK ikam.

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
« Yanıtla #15 : 02 Temmuz 2012, 16:27:05 »
Amin. Yüreklerinize sağlık değerli avcı arkadaşlar!
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)