3 yaşında bir alman kurdu sahibiyim.adı efe .Efe'ye 2 yıl önce ehrliche canis (kan paraziti) teşhisi konuldu.bu parazite bağlı olarak böbrek,bağırsak ve karaciğer de düzgün çalışmaz durumdaydı.çok zayıflamıştı.aldığı serumlar yanı sıra 2 ay boyunca 12 saatte bir 2 şer doz monodoks uygulaması ile tedaviye devam ettik .efe sağlığına kavuştu.fakat 4-5 ay gibi bir süreden sonra paraziti birden azdı ve 1 hafta gibi bir sürede efe iyice çöktü,kan değerleri çok düşüktü ve kan nakli dahil tekrar monodoks tedavisine başladım.bu sefer süreyi uzattım 3,5 ay kadar devam ettim.tedavinin sonrasında efe 8-9 ay kadar eski formundaydı.yazın gelmesiyle beraber efeyi yıkamak istedim fakat kurulayamadım o kendini her ne kadar kuruttuysa da gecesinde birden halsizleşti ,1 haftada tekrar zayıfladı.vüvut direnci düşünce bende tekrar kan paraziti azma ihtimali ile monodoks a başladım 1 hafta da novasef 500 kullandım,şimdi efe tekrar iyi ama monodoksu 1 ay kadar kullanmayı düşünüyorum.bana bu konu ile ilgili yardımcı olurmusunuz?bu rahatsızlığın daha etkili bir çözümünü bilen kişilerle irtibata geçmek istiyorum.