0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba avlak dostları, ilk tüfeğim hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini öneri ve tavsiyelerini paylasmalarini rica ediyorum. www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=2986#.
arkadaşlar av konusunda pek bilgim yoktu alırken bi anlık heyecan işte hoşuma gitti 7+1'de çok cazip geldi bir hafta oldu alalı, aldığım gün 60 tane fişek aldım 30gr ve 32gr. 10 tanede tek kurşun aldım. Takozdan bi haber Yaklaşık 1 saatte hepsini sıktım akşamda araştırma yaptım mak kararları avlanma belgesi avcılık belgesi derken epey teferuatı varmış
Avlanma belgesi? avcılık belgesi? Umarım silahınız ruhsatlıdır?
şukadarını söyliyim biz 2+1 den bile çekiniyoruz. 7+1 intahar gibi birşey
Hakan bey valla saat gibi çalışıyor ama takozsuz kullanmak yasakmış el konulabiliyormuş ondan sonra zaten hiç kullanmadım belgeler çıkana kadar kılıfından çıkarmayı düşünmüyorum. Söyle bişey daha var araştırıp okuduğum kadarıyla devlet bohçacılığı teşvik ediyor! Zevk hobiyi vergi mükellefi yapıyor buda biraz komik değil mi.
bohçacılık konusu çok ayrı onu günlerce konuştuk aylarca bile konuşulcak çözüme kavuşturulamayan konular ama inşallah zamanla düzelcek. takozsuz silaha el konulur ve geri alamazsız. fabrikasını ara artık bişekilde takoz konusuna çözüm bul derim ben.